נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
ספטמבר התחיל ושוב ובמהלך שאפשר לכנות אותו שביתה איטלקית השארנו את האהובים/ות בבית ויצאנו לבדוק את ה-Open Bar. הבר הקייצי הזה נמצא באחד המקומות הכי יפים בעיר הלבנה שלנו, רחבת סוזן דלל בנווה צדק. במרחק גדול ונושם אחד מהשני, מפוזרים ברחבה שולחנות כשליבו של המקום הוא הבר.

באנו לשתות, מאחורינו בבליני השכנה סעדו ארוחת שמונה מנות סופר רומנטית ואנחנו הסתפקנו בתפריט הטאפאסים למיניהם של הבר. למרות הבריזה החלטתי שלא תזיק איזה מרגריטה לקירור נוסף והזמנתי מרגריטת פסיפלורה מעולה שעשתה את העבודה גם בתחום השיכרות וגם בתחום הקירור. שותפתי ההרפתקנית לפשע הלכה עם המלצת הברמן והזמינה קוקטייל של סטולי וניל, קרנברי ג'וס וליים. הברמן עשה רושם של בחור יצירתי מאוד אז אני ממליץ לכם פשוט לזרום איתו.

בנשנושים ניסינו קאסדייה ממולאת בירקות מוקפצים עם ממרח גוואקמולי ליד, מנה קלילה וטובה מאוד עם ניחוח טקס-מקס, ואלבונדיגז, מנ טובה מאד של קציצות בשר שמבושלות שעות ארוכות עם בצל וחציל. הבישול הארוך מחבר את המרכיבים בצורה מיוחדת והבצל מוסיף טעם מתקתק.

לסגירת פינת האוכל לקחנו סלט קר של ראשי קלמרי עם עלי רג'ולה, מנה נדיבה וטעימה המעוטרת עם סלק כבוש וגרגרי חרדל.

אחרי עוד שניים או שלושה סיבובי שתייה (מי זוכר) זוגתי לארוחה התחילה להתגעגע לאהובה שנשאר בבית ואני המשכתי לבר נוסף בחיפוש אחרי זו שאני אשאיר בבית בשנה הבאה.

ה-Open Bar פתוח בחודשי הקיץ עד סוף ספטמבר.
באמצע השבוע מ-19:00 עד 01:00 ובסופ"ש עד 03:00

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר