נגישות
נגישות

מסעדות מפורסמות במודיעין: על מה כולם מדברים?

יש מסעדות שגם אם לא הייתם מעולם במודיעין או בסביבה שלה, אתם מכירים את השם שלהן.

מגזין REST חדשות האוכל חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 26/11/2025, 14:24

מודיעין עברה מהפך קולינרי מרשים בשנים האחרונות, כשהפכה מעיר שקטה שנרדמת מוקדם בערב למרכז תוסס של מסעדות מצוינות

בין המסעדות המצוינות האלה יש גם את הפופולריות, אלה ששמן מוכר אפילו בקרב אנשים שגרים בנתניה או בראשון לציון מערב.

למה? זה כנראה תמהיל חד פעמי של מוניטין טוב, אוכל מצוין, שירות נעים אבל גם איזשהו משהו נוסף, חמקמק ולא ידוע, שהופך דווקא את המסעדה הזאת לסלב. אז הנה כמה מהכוכבות של מודיעין.

רובן, סלב בסטייל אמריקאי

רובן מודיעין הצליחה להביא לעיר קונספט ייחודי של דיינר אמריקאי אותנטי שמושך המון תשומת לב. המקום שם דגש על איכות הגלם, כאשר כל מנה מגיעה אל השולחן טרייה וחמה היישר מהמטבח המקצועי, שיודע לשלב את הטעמים האופייניים של האוכל האמריקאי עם יצירתיות מקומית, רעיונות חדשים וחידושים שמרעננים את התפריט. אבל רובן היא לא רק על האוכל. האווירה כאן צעירה ונעימה, והמקום מציע חוויה שלמה שלא מחייבת לצאת החוצה כדי למצוא את ההמשך. התקשורת האישית והחמה של הצוות מוסיפה ניחוח של בית לחווית הסעודה.

השילוב של קונספט אמריקאי אותנטי, האווירה הצעירה והאוכל האיכותי הפך את רובן למקום שעליו מדברים כמסעדה שמביאה משהו שונה ומיוחד לעיר.

פורטופינו, סלב איטלקי

פורטופינו היא מסעדה איטלקית משובחת שיושבת במרכז עינב מול תחנת הרכבת, באזור שהפך לרובע בילוי תוסס. המסעדה הצעירה משדרת אווירה רומנטית ושלווה ומציעה את מיטב המטבח האיטלקי. בראש המטבח עומד השף עוזי רושה, שהתחיל את דרכו במסעדת רוטשילד'ס המיתולוגית בראשון לציון, והיום מנהל בידיי אמן את המטבח של פורטופינו. התפריט כולל מנות ראשונות מרשימות, מנות עיקריות גדולות ומשביעות, ומגוון קינוחים מפתים. לצד האוכל, הבר המגוון מציע קוקטיילים ויינות שמשתלבים בצורה מושלמת עם המנות. המקום כשר ומבוסס על מטבח חלבי עם מנות דגים איכותיות, כאשר כל החומרים מיוצרים במקום - הרטבים, הפסטות והמאפים.

השילוב של שף מנוסה עם עבר מרשים, מטבח איטלקי אותנטי שכל המרכיבים בו עשויים במקום, והאווירה הרומנטית הפכו את פורטופינו למסעדה שעליה מדברים כאחת המובילות בעיר.

צילום באדיבות המסעדה

גרין האוס קפה, סלב קלאסי

גרין האוס הוא שם שמכירים כבר יותר מ-18 שנה, והצליח לשמור על רלוונטיות לאורך כל הזמן הזה. המטבח מציע תפריט קלאסי שלא מנסה להיות מתוחכם מדי, אבל תמיד מתחדש, מגוון ומעודכן, עם דגש על חומרי גלם טריים ואיכותיים במיוחד. מה שמיוחד במקום הוא היכולת שלו להשתנות בהתאם לשעות היום, מה שהופך אותו לחלל שמתאים לקהלים שונים. בשעות הצהריים הוא משמש כמקום אידיאלי לארוחות עסקים באווירה שקטה, ועם רדת הערב הוא מתעורר לחיים ונהפך לביסטרו-בר תל אביבי אינטימי, עם מוזיקה נעימה ואווירה רומנטית.

הוותק של 18 שנים והיכולת להישאר רלוונטי ומתחדש לאורך כל התקופה הזו, יחד עם הגמישות להתאים את עצמו לשעות היום השונות, הפכו את גרין האוס למקום שעליו מדברים כקלאסיקה מקומית.

פדריק, סלב של בשרים

פדריק כבר מזמן לא רק ממסעדת בשרים, אלא מקום מפגש שיצר סביבו באז חזק. המקום מציע אווירה, מוזיקה ואהבה לאוכל מעולה, והתפריט העשיר נוגע במנות מוכרות שרובן מבוססות בשר, עם טעמים חזקים ומוקפדים וסגנון הגשה ייחודי. הבשרים עוברים תהליך יישון של 17-30 ימים לריכוך והעמקת הטעם. המבקרים הקבועים ממליצים לשבת על הבר כדי לשדרג את החוויה, ולא לדלג על תפריט הקוקטיילים המיוחדים, היינות והמשקאות האיכותיים. פדריק גם מתמחה באירועים, עם חדר פרטי לאירועים גדולים ופינות אינטימיות לאירועים קטנים יותר. בתפריט תמצאו מנות כמו Rum & BBQ במחיר 64 שקל ל-100 גרם - נתח יומי משתנה, משוח בברביקיו מעושן עדין ופלמבה של רום, מוגש עם 2 תוספות לבחירה.

הבשרים המיושנים האיכותיים, האווירה החגיגית והיכולת לארח גם אירועים הפכו את פדריק למסעדה שעליה מדברים כמקום מובחר לחגיגות וסעודות מיוחדות.

גסטון, סלב של מביני עניין

גסטון היא סטייק האוס יוקרתי שמציע חוויה קולינרית יוצאת דופן למביני עניין. המסעדה מתמחה בבשרים איכותיים מגידול מקומי, שנבחרים בקפידה ועוברים תהליך יישון מדויק. תהליך זה מבטיח ריכוך אופטימלי והעמקת טעמי הבשר, מהקצבייה ועד לצלחת. לצד הנתחים המשובחים, גסטון מציעה מבחר יינות מהארץ ומהעולם, קוקטיילים ייחודיים ותפריט אלכוהול מגוון. העיצוב המוקפד ורמת השירות הגבוהה משלימים את החוויה ויוצרים אווירה אלגנטית ובלתי נשכחת. בין אם מדובר בארוחה אינטימית או אירוע מיוחד, גסטון מבטיחה ערב של תענוגות קולינריים ברמה הגבוהה ביותר. בתפריט תמצאו מנות כמו באפלו ווינגס בתיבול אסייתי פיקנטי מתקתק, וגם דגים, בשרים ותוספות מעלפות.

רמת היוקרה, תהליך היישון המדויק של הבשרים, העיצוב המוקפד ורמת השירות הגבוהה הפכו את גסטון למסעדה שעליה מדברים כאחת היוקרתיות והמשובחות ביותר במודיעין.

ג'מס, הסלב של הבירות

ג'מס ביר פקטורי היא מסעדת בירות ואוכל טעים, מנחם וכייפי, שיצרה באזז חזק במודיעין. המסעדה משלבת בהצלחה את עולם הבירה האיכותית עם מטבח מתקדם ויצירתי. המסעדה יוצרת אווירה חמה ומזמינה לכל המשפחה, עם תפריט שכולל מגוון רחב של מנות מקוריות ומעודנות: הסלופי ג'מס הייחודי, נקניקיות דיאבלו עם טוויסט חריף מיוחד, שניצל דה לוקס שמוכן לפי מתכון מסורתי משופר, ועוד מנות שנבחרו בקפידה. ג'מס מתמחה בייצור בירה טרייה ואיכותית המבושלת במקום, כאשר כל כוס מציעה טעם עשיר ומורכב שמשקף את המקצועיות והמסירות של הצוות למלאכת הבירה המסורתית. המסעדה פועלת תחת השגחה כשרה קפדנית, כאשר מוצרי הגבינה הם תחליפיים פרווה. מומלץ להזמין מקום מראש כדי להבטיח חוויה אופטימלית.

השילוב הייחודי של בירה טרייה המבושלת במקום עם מטבח איכותי, יחד עם האווירה המשפחתית והכשרות, הפכו את ג'מס למסעדה שעליה מדברים כמקום שמציע משהו שונה ומיוחד בעיר.

AKA, סלב אסיאתי

AKA סושי בר היא המסעדה האסיאתית הוותיקה ביותר במודיעין, פועלת כבר כ-14 שנים ושומרת על מעמדה לאורך כל הזמן. המטבח משלב מנות יפניות, סיניות ותאילנדיות, ומציע ללקוחות מבחר אלכוהולי מגוון ומעניין של משקאות יפניים, קלאסיים, קוקטיילים ומרגריטות קפואות שמוכנות במקום מפירות טריים. על בניית התפריט אחראית איה אימטני, יועצת קולינרית יפנית, והמקום מעוצב בסגנון המזרח הרחוק. AKA היא מסעדה משפחתית וידידותית לילדים, עם מרפסת רחבה. הסוד של המקום טמון בעובדה שבעלי המסעדה עובדים בה במשך כל השנים ונוכחים באופן קבוע.

הוותק של 14 שנים, השילוב של שלושה מטבחים אסיאתיים שונים, והעובדה שהבעלים נוכחים ועובדים במקום לאורך כל השנים הפכו את AKA למסעדה שעליה מדברים כקלאסיקה אסיאתית אמינה ואהובה בעיר.

צילום תמונת שער פדריק

חלק מן המסעדות המופיעות בכתבה הינן לקוחות rest אך נבחרו ללא שיקולים מסחריים

אהבתם את הכתבה?

כתבה מהממת
0
פחות אהבתי
0

כתבות נוספות של מערכת zap rest

Newsletter Icon