השפית המוערכת רימה אוליביה, הידועה ביצירותיה הקולינריות הייחודיות, מביאה לנו הפעם חוויה שהיא מעבר לאוכל. Rehab, בר היין הקולינרי שלה נפתח מחדש בלוקיישן חדש, רומנטי, גרובי ומעוצב ויציע חוויה קולינרית ייחודית המשלבת יינות נבחרים, מנות גורמה מפתיעות ואווירה רומנטית. כל מה שצריך כדי לרומם את הרוח בימים מורכבים אלו.
רימה אוליביה: ״זה עומד להיות בר יין מדליק במיוחד עם תפריט יין ייחודי עם סטייל משלו, תפריט אוכל שמלווה יין ןמתאים לערב קזואל עם חברים והכל באווירה צעירה ובלתי מחייבת שתגרום לחברי חובבי היין הצעירים להגיע למקום שיהיה הOasis שלהם בלתי לחשוב פעמיים. במסעדת Oasis אני מבטיחה להמשיך ליצור את הקולינריה שלי, ויש לי הרגשה שהבר הצמוד יוכל לרגש גם את הלקוחות הקבועים של המסעדה״.
REHAB Wine Bar מציע תפריט יינות מרתק שהוא תוצאה של שיתוף פעולה ייחודי, בין רימה אוליביה לחובב ואספן יין מוערך, במטרה ליצור יחד רפרטואר יינות מגוון ומרשים. התוצאה היא רשימת יינות שתרגש גם את חובבי היין המושבעים ביותר, אך עם זאת נשארת נגישה במחיריה.
כל כוס יין ב-REHAB היא כמו מסע קטן לאזור היין ממנו הגיע – מטוסקנה השמשית, דרך הקרירות של עמקי צרפת ועד לעוצמה של הרי קליפורניה.
צילום: יח"צ
כדי שלגימת היין תהיה מדויקת, חשוב שגם האוכל שלצידו יהיה לא פחות ממושלם. לכן, התפריט שיצרה שפית רימה אוליביה לבר היין הוא אוסף של יצירות מופת קטנות, כל אחת מהן מתוכננת להעצים את חוויית היין.
כך למשל את מנת הטוסקנה - זיתים ירוקים פריכים מטוגנים, ממולאים בגבינת עיזים ועשבי תיבול. זוהי מנה שמשקפת את רוח איטליה: פשטות מתוחכמת, טעמים נועזים, וכבוד למרכיבים. מנה נוספת ברפרטואר היא כדורי המורטדלה האיטלקית המשובצת פיסטוקים קלויים - שילוב של מרקמים ורבדים של טעם שמתכתב נהדר עם היינות.
אל תפספסו את הברוסקטה רומסקו המפורסמת של רימה, המוצעת בגרסה טבעונית או עם אנשובי. זוהי מנה שמדגימה את הפילוסופיה של השפית: כבוד למסורת לצד נכונות להתאים ולחדש. וזה רק קצה הקרחון - התפריט משתנה תדיר, מבטיח הפתעות חדשות בכל ביקור.
REHAB Wine Bar אינו רק מקום לאכול ולשתות; זהו מקלט אורבני אמיתי, אי של שלווה בים הסואן של תל אביב. בר היין מציעה חוויה רב חושית, של אוכל, שתיה, עיצוב ומוסיקה. העיצוב הפנימי מעיד על חשיבה מעמיקה והוא רומנטי ומחבק. על הקירות יעטרו תערוכות שונות, כאשר עם הפתיחה תופיע תערוכתו של האומן ג'אנר רם – "הזדמנות שניה" ובהמשך יוצגו במקום יצירותיהם של אמנים ישראלים ובינלאומיים פורצים אחרים. המקום טובל בצמחייה שכמו מחבקת את הדקורציה ומציעה מקלט מהמולת הרחוב. הצבעים הרכים והתאורה העדינה משלימים את האווירה הרגועה, מזמינים אתכם להתרווח ולשחרר את מתחי היום.
גם הפסקול של REHAB נבחר בקפידה רבה. כאן תשמעו ג'אז, ניאו-ג'אז, פאנק ואמנים סמי-מחתרתיים אחרים. המוזיקה היא לא רק רקע; היא חלק אינטגרלי מהחוויה, מוסיפה שכבות של עומק לכל ביקור.
REHAB Wine Bar הוא הרבה יותר ממסעדה או בר יין. בתקופה סוערת זו, זהו נווה מדבר קולינרי בלב תל אביב, מקום שמציע רגעים של שלווה, שמחה ותקווה. כאן תוכלו לשבת עם חברים, לטעום יינות נפלאים ומנות מפתיעות, ולהיזכר בכל הדברים הטובים שעדיין קיימים בעולמנו וכפי שאומרת שפית רימה אוליביה: ״זה עומד להיות בר יין מדליק במיוחד עם תפריט יין ייחודי עם סטייל משלו, תפריט אוכל שמלווה יין ומתאים לערב קז'ואל עם חברים והכל באווירה צעירה ובלתי מחייבת שתגרום לחברי חובבי היין הצעירים להגיע למקום.
- שעות פעילות: שלישי – שבת, 19:00-00:00
רחוב מונטיפיורי 17, תל אביב.
להזמנות : 03-6206022
*חלק מן המסעדות המופיעות בכתבה הינן לקוחות rest אך נבחרו ללא שיקולים מסחריים
אוטו-אוכל בירושלים 2025 - פסטיבל פודטראקים
פסטיבל אוטו-אוכל בירושלים 2025 חוזר לטיילת ארמון הנציב עם שפים ירושלמיים ומתארחים, בר נוף ומופעים חיים. האירוע יתקיים בין ה-30 ביוני ל-24 ביולי בימי שני עד חמישי.
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
ב Saga Sushi & poke בירושלים, קיבלנו את השילוב המנצח בין אוכל רחוב באיכות של גורמה, עם כשרות למהדרין.
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
בלב הקסום של קיסריה, במרחק פתיחת בקבוק מכביש החוף הציורי, מסתתרת נאמה – יהלום גסטרונומי שמתכתב ישירות עם חושי הכיף והטעם שלכם. כאן, בין קירות המתחם המהפנט, חוויית הקולינריה פוגשת את אומנות היין במופע אלגנטי ובעיקר- טעים.
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
העיצוב, האווירה, מנות השף והקוקטיילים, הם מה שהופך את Who, רופ-טופ בר קוקטיילים בראשון לציון, למקום שתרצו לצאת לבלות בו. והבונוס – המקום כשר.
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
אם מתחשק לכם להרגיש את איטליה מבלי לטרוח לצאת מהארץ, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקפוץ לעמק יזרעאל היפהפה, למסעדת גוסטינו שברמת ישי, לארוחה איטלקית באווירה מושלמת.
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
תל אביב EAT 2025 - הפסטיבל הקולינרי הגדול של תל אביב חוזר לשנתו התשיעית עם מגוון שפים מובילים ומנות מיוחדות שמהווים חגיגת טעמים מכל העולם במקום אחד.
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
עם אווירה משגעת, תפריט עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק ומנות נדיבות שכיף לחלוק – מסעדת סוהו ממשיכה למשוך סלבס, משפחות, זוגות וחובבי אוכל טוב מכל הארץ.
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
בין גחלים לוהטות ואווירה מלטפת, מסעדת גחלים בפארק המדע הפכה למקדש הבשר האיכותי והטעים. צלחות מדויקות, שירות מחבק ובעיקר, חוויה שחורגת הרבה מעבר לארוחה רגילה – זו הצהרת אהבה קולינרית במיטבה