נגישות
נגישות
מגזין REST
ליאור נויפלד
כל הכתבות של:

ליאור נויפלד

ביום – סמנכ"ל קריאייטיב במשרד פרסום, סופר, איש תוכן ומרצה, נשוי ואבא לבת ובן. בערב – שמנמן של מילים, עם תחביב מאוד ספציפי, לאכול משהו, ואז לאכול לכולם את הראש על האוכל, על מה שלפניו ועל מה שמצדדיו. השילוב של רעב לקהל ורעב לאוכל גם לנו להרים לו טלפון ולבקש ממנו טור שנקרא "נויפלד אוכל ת'ראש". באופן לא מפתיע, הוא הסכים. גר בתל אביב, במקור מקריית חיים, מאמין שאפשר להוציא את הבנאדם מהקריות, אבל אי אפשר להוציא את הקריות מהבנאדם, לכן מאוהב באוכל רחוב, כזה שאפשר לאכול אחרי בר, בדרך למשחק או סתם במנאצ' לא מוסבר. נכנס לפילוסופיה של כל ביס וכל שלוק, מוחא כפיים לשווארמאי אם הפיתה שהוא הכין לו מצדיקה את זה, מעריך אנשים לפי מה שהם אוכלים ומעולם לא אמר לא לסלייס פיצה.

מסע השווארמה של נויפלד
חג ״לפני המצות״ שמח!
נויפלד מציג: שישי לווינסקאי
אייל שני עושה גלידה, מה, לא נטעם?
באנו להגזים: המשתה המטורף של נויפלד
אמורה מיו, אהבה איטלקית
בירה שותים באהבה או שלא שותים בכלל
פוד טראק של שבת
נויפלד מסכם שנה (גם) קולינרית: 2023 כתפריט מורכב
אוקטוברפסט, חלק א׳ – פשוט זה הכי טעים
ביקורת מסעדות עם נויפלד: המצעד השנתי של האוכל המצט
קרפ ומנות שאסור לשכוח לצלם וסליחה, ברטון...
לחם חביתה - נויפלד אוכל סיפור
ראשון כבר לא דיכאון: יום ראשון הטעים של נויפלד
איפה נויפלד ובנו חגגו את אהבתם לבשר משובח?
13 משפטים שישראלים אומרים במסעדות
איך ההמבורגר הפך למאכל האהוב בישראל
נויפלד מנתח אתכם לפי תוספת הפיצה האהובה עליכם!
נויפלד אוכל ת'ראש: פרלמנט לשניים ב-EATS
יותר טוב מחו"ל: נויפלד במסע קולינרי בשוק תלפיות
נויפלד אוכל ת'ראש: והפעם - וולנטיין בק-פה האנוי
חושב על ארוחת צהריים?

ארמיס באשדוד
34 ק"מ
דון ויטו באור יהודה
34 ק"מ
כרמא בירושלים
16 ק"מ
הנמל 24 בחיפה
118 ק"מ
בי פי מפרץ חיפה בחיפה
116 ק"מ
גרקו הרצליה בהרצליה
48 ק"מ

כל המסעדות שצפיתי בהן

קדימה
אחורה
מתכננים אירוע במסעדה?

תנו לנו למצוא עבורכם את המקום המושלם

שם לא תקין
דוא״ל לא תקין
מספר לא תקין
  • * השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
  • **השירות חינם ומתאים לאירועים עם 10 משתתפים ומעלה
EVENT