נגישות
נגישות

סוף סוף הם בשלים: איך אוכלים אבוקדו?

פריקים של אבוקדו? יש לנו כמה טיפים בשבילכם, מנות שלא עובדות בלי אבוקדו, מתכונים ואפילו מסעדה אחת שכולה על טהרת הירק המיוחד והאהוב. עונת האבוקדו כאן, התגעגענו

מגזין REST חדשות אוכל חדשות מהצלחת
עמית ביבר

עמית ביבר

תאריך פרסום: 17/01/2021, 0:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

חדשות טובות! עונת האבוקדו כבר כאן. הם סוף כל סוף בשלים, מוכנים לאכילה וטעימים כהרגלם, ואי אפשר שלא להתאהב בפרי הירקרק והטעים הזה שמשדרג כל סנדויץ' וכל סלט.

אם נודה באמת, מעבר להיותו תוספת מוצלחת שמקפיצה הרבה מאוד ארוחות, הוא פשוט מאסט בחלק מהמנות שלנו, כאלו שמחייבות שיהיה שם כל הזמן וכל עונה, אחרת מה הטעם? הכירו את המנות שמחייבות אבוקדו וגם, כמה מתכונים וטיפים מנצחים:

כל הטיפים לבישול מקצועי בבית
מתכוני מרק לוהטים לחורף 2021

 לא רק במקסיקו! צילום: שאטרסטוק

מנות מקסיקניות שמתחילות בגוואקמולי המושלם

בכל תפריט מקסיקני, ישנם 2 כוכבים ראשיים: הסלסה והגוואקמולי, שאגב, הולכים מעולה יחד.
כל טורטייה אמיתית עם פריחולס, בשר וסלסה, לא תהיה מושלמת בלי שכבה מכבדת של הממרח הירוק והמדהים הזה.לא

לא רק טורטייה, אלא תפריט שלם של מנות מקסיקניות עם חובת גוואקמולי עליו, כי אין נאצ'וס ואין טאקוס שיוגשו בלעדיו. אז איך מכינים את הגוואקמולי המושלם, בדיוק כמו במקסיקו?

מתחילים מבחירת האבוקדו: בוחרים בכאלו בשלים ורכים שמאפשרים למעוך אותם בקלות.
לאחר מכן, אוספים עגבניות בשלות ועסיסיות, לימונים, בצלים ופלפל אם תרצו, בכל צבע שתבחרו (מומלץ שיהיו חריפים!)

את הירקות שאתם מוסיפים למחית האבוקדו חתכו כמה שיותר דק, ערבבו הכל יחד ותבלנו במלח ופלפל והנה לכם, הממרח המושלם!

אל תפחדו להוסיף כל בונוס שעולה על דעתכם ואתם אוהבים: ירוקים, פטרוזיליה, כוסברה, שום, צ'ילי ואפילו נענע.

 מגלגלים ירוק בכל רול. צילום: שאטרסטוק

מאסט בכל רול סושי

כמעט כל רול סושי מופלא מכיל אבוקדו, בתוך המנה, או מחוץ למנה, העיקר שיהיה שם ויוסיף את המרקם המיוחד שלו והטעם האהוב.

בכלל, האבוקדו הוא שילוב מנצח יחד עם סלמון, אך כמובן שהולך טוב בכל רול, גם באלו הצמחוניים או ברולים עם דגים אחרים ושונים.

כדי לבחור את האבוקדו המתאים ביותר לרול הסושי שלכם, לכו על אבוקדו שאינו רך מדי, אך גם מנגד, אינו קשה. מידת מוכנות ביניים כך שהאבוקדו ישמור על צורת החיתוך בתוך הרול אך יחד עם זאת גם על המרקם המושלם שלו בביס.

אבוקדו בכל מנה – המסעדה המושלמת עבורכם

מסעדת אבוקדה בנתה תפריט שכולו על טהרת האבוקדו. המנות והאווירה במסעדה יוקרתיות ועושות כבוד לפרי המשובח לאורך כל השנה.

המסעדה נמצאת בתל אביב ומשלבת אבוקדו כמעט בכל מנה: ראשונות לצד אבוקדו, מנות עיקריות עם ערימת אבוקדו ואפילו קינוחים וקוקטיילים על בסיס אבוקדו.
בקיצור, נסו אותם! גם במשלוחים.
אבוקדה - Avocada - לילינבלום 39, תל אביב, 053-9346985  

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
כתבות נוספות של עמית ביבר
חג צבעוני ורענן: סלטים מנצחים לארוחת שבועות
ביקורת מסעדות: הבטן מלאה וגם הלב בקפה שלוה
עונת הרחצה נפתחה: הבראנצ'ים הכי FRESH שיש
לא לשומרי כשרות: פירות ים, בייקון ומה שביניהם
לאכול ולבלות ברמת גן: יצאנו לבדוק
שפיות מספרות, חלק א': Power Girl במטבח
שיחה אחת על אחת: שפיות מספרות, חלק ב'
טיול עם מסעדה: טיולים מומלצים לכל המשפחה