נגישות
נגישות

ארוחה אינטרקטיבית של יין ואוכל בלב רוטשילד

ביום שלישי הקרוב (11.12) בשעה 19:30 יעלה המסך במסעדת ביסטרו של מלון רוטשילד בתל אביב, עם ארוחת ערב אינטימית של השף עידו רוזן ומבחר משובח של יינות בהנחייתו של טל גל כהן - לשעבר נשיא מסדר אבירי הגריל בישראל

מגזין REST חדשות אוכל חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest

מערכת zap rest

תאריך פרסום: 04/12/2018, 0:00
תאריך עדכון: 05/12/2018, 13:09
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

 חדר היין הפרטי בביסטרו מלון רוטשילד בתל אביב (צילום: באדיבות המקום)

במלון רוטשילד בתל אביב, שהוקם כמחווה לברון הידוע, שוכנת מסעדת הביסטרו של השף עידו רוזן. המקום מציע לאורחיו תפריט ים-תיכוני המשלב מורכבות במלאכת הרכבת המנות, ובקלילות מרעננת בטעמים ובעיצוב, תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים. המסעדה מאפשרת לאורחי מלון הבוטיק ליהנות מחוויה מרשימה במהלך שהותם, ולסועדים מבחוץ - טעימה קטנה מהשהות במקום האקסקלוסיבי.

ארוחה בסגנון קז'ואל
ערב אינטרקטיבי שבו אתם, אורחי המסעדה, אוכלים וטועמים ממיטב המנות של מסעדת הביסטרו ולוגמים מיינות יקבי ישראל. בערב המיוחד תקבלו גם הצצה אל מאחורי הקלעים של עולם הקולינריה וההחלטות המתקבלות שנועדו להבטיח חוויה ייחודית ומלאת ידע והנאה.

טל גל כהן, שהוכתר לאחרונה כ"איש השנה 2018" של מגזין היין האירופאי היוקרתי WINO, ינחה וילמד חווית יין מסעירה בעת ארוחת הערב במלון. "בארוחה זאת, החלטנו לאתגר את החך ולצרף לכל מנה שני יינות שלטעמנו מתאימים". מי יותר מתאים ולמה? את זה על הסועדים לספר לנו. את היינות שילוו את הארוחה הם יגלו רק במהלכה, יטעמו, יחוו את דעתם ויוכלו להשוות ליינות אחרים.

מתי זה קורה?
הארוחה תתקיים ביום שלישי ה-11 בדצמבר בשעה 19:30, בחדר היין הפרטי של מסעדת ביסטרו במלון רוטשילד. הארוחה תכלול ארבע מנות שף וטעימה של שש יינות ממגוון יקבים מקומיים ברחבי ישראל (470 שקלים לסועד). 
מעשה ידיה של הקונדיטורית יערה ורד. Foreplay בביסטרו מלון רוטשילד (צילום: עידן גור)

מה בתפריט הערב:
הארוחה תפתח עם אפריטיף כדי להכניס אותנו לאווירה, ולאחר מכן תוגש המנה הראשונה - סביצ׳ה דג ים לֵצֶ׳ה דֶה טיגְרֶה, עם פלפלים ירוקים חריפים וסוֹרבה בטטה, בליווי 2 כוסות יין לטעימה. למנת הביניים יוגש טורטליני במרק בוייאבס, שומרים צלויים בפסטיס זעפרן ובשר סרטנים, בליווי יינות לשלב האמצעי של הארוח,  ולאחר מכן יוצע מרענן חך של סורבה קמפרי תפוזים. למנה העיקרית תוגש לחי עגל בזיגוג בירה, פירה תפוחי אדמה ושימג'י פריכות, בליווי יינות שיחמיאו למנה העיקרית. לסיום נקנח בפור-פליי - אנגלז ארל גריי, ג'לי וויסקי, מוס שוקולד ודובדבני אמרנה בליווי קפה, ודיז'סטיף יוליוס קרופניק לסיום הארוחה. בואו להתארח.

ביסטרו מלון רוטשילד - שדרות רוטשילד 96, תל אביב, 053-7103230  (טלפון להזמנות: 03-9578870)

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה

תפוח אדמה מוקרם (אילוסטרציה מתוך unsplash)
נתח בשר ב- EVE (צילום: באדיבות המקום)
פרויקט ותפריט קדרות במסעדת רוטנברג (צילום: אפיק גבאי)
מרק ראמן של מסעדות פריים (צילום: דניאל לילה)
ניוקי בדלאל (צילום: בועז לביא)
פפרדלה של מסעדת אברטו גדרה (צילום: אנטולי מיכאלו)
שקשוקה במסעדת בנדיקט (צילום: שרית גופן)
ארינג'י פטריות של מסעדת OPA (צילום: באדיבות יח"צ)

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי