נגישות
נגישות

נפלאות הכופתאות: איך מכינים ניוקי כמו שצריך?

איך תשיגו מרקם רך ונימוח, אבל יציב וממכר? באיזה סוג של תפוח אדמה מומלץ להשתמש ואילו רטבים יקפיצו את המנה? מוטי סופר, שף ובעלים של מסעדת רונימוטי בתל אביב, עם כל הטיפים למנה האיטלקית האהובה

המלצות קולינריות חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 17/10/2018, 13:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

הזמנתם אורחים, קניתם מצרכים, פיניתם את היום ועכשיו צריך להשקיע. אם החלטתם ללכת לכיוון איטלקי (שתמיד מנצח) עשו זאת כמו שצריך, עם המתכון המפורט של המומחה מוטי סופר, שף ובעלים של מסעדת רפובליקה דה רונימוטי מתל אביב. בסרטון הבא השף מלמד אותנו צעד-צעד את רזי הניוקי - החל מבחירת תפוחי האדמה, המינונים הנכונים, ועד הרוטב הנכון שישלים את המנה. צאו לדרך ובהצלחה.

לה רפובליקה די רונימוטי - מזא"ה 5, תל אביב 053-9444003
לכל המסעדות האיטלקיות הטובות בתל אביב
להזמנת שולחן - לה רפובליקה די רונימוטי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
אוטו-אוכל בירושלים 2025 - פסטיבל פודטראקים
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
מיוחד לשבועות: נויפלד על פיצות, תוספות ואנשים
מסעדות על האש ליום עצמאות - למה להזיע כשאפשר להריע
איפה אוכלים בחול המועד פסח 2025?
TOP 10 - עשרת העסקיות הכי שוות בתל אביב של 2025
לעולם בעקבות הבטן – נויפלד הלך לאכול בביג החדש
טיקטוק אמר שזה טעים: המסעדות שהפכו וויראליות
Eat Big: המסעדות השוות שנפתחו בביג פאשן גלילות
ולנטיין בסלון יווני