נגישות
נגישות

בר חדש בגבעתיים ועוד חדשות קולינריות

שנת 2016 הסתיימה, וקיבלנו את פניה של 2017 בחגיגות ובסעודות. אז אחרי שנרגעו הרוחות, וגם סיימנו להדליק את נרות החנוכה, בואו נראה מה קורה בזמן הקרוב במסעדות

מגזין REST המלצות קולינריות חדשות מהצלחת
שרון שגב

שרון שגב

תאריך פרסום: 02/01/2017, 11:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

מארז חדש ומדליק לפיצה האט
רשת פיצה האט השיקה מארז חדש ומקסים - הטריפל מיקס. המארז מונה שלושה מגשים נפרדים שמכילים: 2 פיצות משפחתיות; טבעות בצל; נגיסי תירס או טבעות בצל; מקלות שוקולד; 2 רטבים לבחירה: רוטב שום, רוטב הבנרו חריף, רוטב הבנרו, רוטב פיצה. קרטון הטריפל מיקס שומר על חום המאכלים בצורה אופטימאלית ולכן מבטיח שהכל יגיע חם. ניתן לבחור ממגוון הפיצות של פיצה האט – בצק דק או עבה ופיצות מיוחדות. המגש התחתון של הטריפל מיקס, המכיל טבעות בצל, נגיסי תירס, מקלות שוקולד והרטבים שנבחרו, מחולק כך שכל מאכל ממוקם בנפרד, למניעת עירוב טעמים וריחות. לנו הטריפל מקס הספיק ל-4 אנשים. הרעיון מעולה וכך גם הביצוע. מחיר: 129.90 שקלים. להזמנות: 1700-50-60-70 
 הטריפל מיקס של פיצה האט

המעורר הרשמי החדש של גבעתיים
בר קוקטיילים קולינרי חדש נפתח החודש בגבעתיים ומציע תפריט קוקטיילים רחב לצד מנות שף של השף בני אזולאי. בעלי קבוצת נלסון, שבאמתחתם המסעדות והברים: Torii Asian kitchen, Tailor made, נלסון גבעתיים, קופיולה ואלפבית פתחו את הבר הקולינרי החדש Zoot Aluress אשר ממוקם בחיבורי הרחובות ויצמן וכצנלסון במרכז נגה בגבעתיים (קולנוע נוגה לשעבר) בהשקעה של 1.5 מיליון שקלים. הבר יהיה פתוח כל יום מהשעה 19:00 עד שעות הלילה המאוחרות, ומציע חווית בילוי שונה לתושבי גבעתיים והסביבה. בין המנות במסעדה: חומוס 3 צבעים - חומוס סלק, חומוס קארי וחומוס רגיל ( 39 שקלים); הרינג ופלפלים חריפים- דג מטיאס, בצל סגול, פלפל ירוק חריף ושמנת (31 שקלים). בין תפריט הקוקטיילים: מניפיק – אמרטו דיסרונו, מרטיני ביטר, פינלנדיה, סירופ צימוקים ולימון סחוט (42 שקלים); מקסיקן מיול – אל חימנדור, בלנקו, מזקל וידה, סירופ פסיפלורה, ג'ינגר ביר וסוכריית ג'ינגר (47 שקלים). 
זוט אלור, כצנלסון 67 גבעתיים. 053-6389416

תפריט שבת בצהריים החדש ב-TYO
תפריט צהריים בשבתות שנבנה על ידי השף יאמה אוימאודה (יאמה סאן) הכולל מנה ראשונה ומנה עיקרית ב-90 שקלים. בין המנות הראשונות לבחירה: מרק מיסו קלאסי – טופו משי, אצות ים ואטריות נמקו; סלט אצות ים – אצות ים, תרד חלוט, פטריות שיטאקה, אבודקו, מלפפונים פריכים וויניגרט מיסו. בין המנות העיקריות לבחירה: פילה סלמון בקראשי ולימון – תירס מהגריל ופירה בטטה; יקיניקו אנטריקוט – נתח מובחר של אנטריקוט, פטריות שימאג'י, במבוק, אספרגוס וכרישה על מצע אורז, מעל פטרוזיליה וצ'ילי בטמפורה ורוטב יקיניקו בצד.
TYO, מונטיפיורי 7, תל אביב. 053-7934176

TYO SUSHI. צילום: אפיק גבאי

המשקה האופטימי של החורף הקרוב
Hoegaarden Ros'ee - בירה חיטה בלגית, לא מסוננת ומרעננת, בעלת ארומה פרחונית של פטל טרי ופירות יער אדומים, מכילה 3% אלכוהול ו-80 קלוריות לבקבוק בלבד. את Hoegaarden Ros'ee ניתן יהיה להשיג בבתי קפה, מסעדות, ברים ורסטרו-ברים ברחבי הארץ. כמו כן, בחנויות אלכוהול מתמחות. לנו היא המתיקה ארוחת ערב עם חברות, והתגובות היו מפרגנות. בירה קלילה שמתאימה לכל ארוחה, ובעיקר למי שמעדיף בירה עם אחוז אלכוהול נמוך וטעם מעודן יותר. גם המחיר לא גבוה: 9 שקלים לבקבוק (המחיר הסופי נקבע ע"י רשתות השיווק).
הוגרדן רוזה

שפית חדשה ותפריט חדש ב-BROWN
מבית קפה ובייקרי שכונתי, התרחב והפך בראון במתחם G  בתל אביב לביסטרו שמגיש לצד הבייקרי אוכל מוקפד, טעים ומדויק. על השינוי הקולינארי מנצחת השפית החדשה מיכל לוי, שחזרה לארץ אחרי 6 שנים באיטליה ומציגה בבראון מטבח חדש וייחודי. בין המנות החדשות: מרק דלעת טבעוני - 38 שקלים; שרימפס במחבת עם תרד, שום, עגבניות שרי צלויות, חמאה ולימון, מוגש עם יוגורט עיזים ולחם קלוי - 62 שקלים. מהעיקריות: לינגוויני עם לקט פטריות יער, שימג'י ופורטובלו, ביין לבן ועשבי תיבול, מוגש עם פרמז'ן מעל - 78 שקלים; עוף ביין ותפוחים מוגש עם בטטה אפויה, קרם בטטה עם חלב קוקוס וניחוחות ציפורן, מרווה וקינמון - 89 שקלים.
בראון, ניסים אלוני 10, תל אביב. 053-9344955

נעים להכיר - וויסקי בר מוזיאון
בפעם הראשונה בישראל קם מתחם ענק המשלב בין בר ומסעדה למוזיאון וויסקי. במקום מעל ל-1,002 סוגי וויסקי ממדינות שונות – סקוטלנד, אירלנד, ארצות הברית וגם מהונג קונג והודו, כולם ניתנים לרכישה וטעימה. במקום הושקעו לא פחות מ-6 מיליון שקלים. במקום פועל מטבח עדכני המציע מבחר מנות מחומרי הגלם הטובים ביותר, החל מבשרים בעישון עצמי, ירקות ודגים טריים ועד קינוחים ייחודיים שמכינים במקום, המשלבים בתוכם ניחוחות וטעמי וויסקי. הוויסקי מוגש במנות טעימה של 25 מ״ל, בכוסות מסוג גלנקירין המדגישות את הארומה והטעמים של המשקה, ובאי המקום יוכלו למצוא בבר-מוזיאון וויסקי שמתאים לכל כיס, החל מ-9 שקלים למנה ועד 2,239 שקלים.
וויסקי בר מוזיאון, דוד אלעזר 27, מתחם שרונה, תל אביב. שעות פתיחה: ימים א'-ה': 17:00 ועד אחרון הלקוחות, מוצ"ש: שעה לאחר צאת השבת ועד אחרון הלקוחות. סיורים ומוזיאון: א'-ה' עד 11:00-17:00.

חורף בארומה תל אביב
סניפי ארומה תל אביב מרעננים את התפריט עם מנות חורפיות: מרק כתום/מינסטרונה/שעועית – 26 שקלים, מוגש עם לחם או קרוטונים. תה ירוק עם ג'ינג'ר, לימון נענע ודבש – 11/12 שקלים. מרק וחצי כריך ב-36 שקלים בלבד. 
> לסניפי ארומה

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עכשיו אילת. איפה הארוחות הכי משתלמות?
שיראטויה: יפנית אמיתית בתל אביב
מסעדות חדשות בתל אביב
פסטיבל סרי לנקה באוליב ליף ועוד חדשות קולינריות
מסעדות איטלקיות מומלצות: מצפון עד דרום עם פרמז'ן
קארי או ג'ינג'ר: המלצות תבלינים בניחוח אסיאתי
ארוחות קונספט: כך תוכלו לארח בקלות
הסגר ממשיך: 5 מתכונים של מרקים מיוחדים