נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
לפעמים אבל ממש לעיתים רחוקות מתחשק לי מנת בשר, כזו שתגרום לי לפנטז עליה לפחות 24 שעות לפני ואז לא להפסיק לדבר עליה עד הפעם הבאה שיתחשק לי שוב...

כשקיבלתי לעשות את הכתבה על מסעדת בלק סטיר בהרצליה העליתי חיוך גדול על שפתיי, השחזתי את שיניי, שייפתי ציפורניי, שמתי לק של צהריי יום שישי, נעלי עקב ויצאתי לצייד, לא לפני שצירפתי אלי ציידת מדופלמת נוספת!

המלצר החביב שניגש אלינו הבין מיד עם מי יש לו עסק, שתי קרניבורות שרוצות בשר! רוצות הרבה בשר! ועכשיו!

בשביל להרגיע את קיבתנו ולהכין אותה עבור הדבר האמיתי, התחלנו עם פטריות על הגריל - שהיו טעימות ונימוחות בפה ופתחו את התיאבון בעזרת טעם הגריל שרימז על ארומת הבשר העומד להגיע, בנוסף קיבלנו לחם שום טעים - בכדי שיהיה עם מה לנגב את השאריות מהצלחת (צייד טוב וטרף טוב מובילים לאותה תוצאה: צלחת ריקה ).

את שלב הבשרים בארוחה פתחה מנת כנפי עוף ברוטב שגרמו לי ללקק את האצבעות ולהכין אותן למנה העיקרית המתעדת לנחות על שולחננו בעוד מספר דקות, ואם תהיתם באיזה רוטב מדובר, אתם יכולים להמשיך לתהות שכן בעלי המקום מקפידים מאז ומתמיד שלא לחשוף את מרכיבי הרטבים הייחודיים למקום, ניסיתי תאמינו לי, זה לא הלך, הרוטב נשאר רוטב ללא סוג ושם.

העוף נגמר, חייכתי וחיכיתי בסבלנות.
פתאום ראיתי אותו, זה היה המלצר, הוא החזיק שני מגשים גדולים מאוד שעל אחד מהם היה סטייק אנטרקוט ע נ ק י , עסיסי וטעים להפליא (אני בחרתי).
ועל השני, ספריבס בכמות מרשימה ביותר.

האנטרקוט חשוב לציין היה אחד האיכותיים שאכלתי אי פעם, רך נימוח וטעים – הרבה מקומות מגישים בשר, ההבדל הוא בצורת העשייה ובהקפדה על הפרטים הבסיסיים, מידת העשייה והתיבול (ושוב לגבי התיבול לא אוכל להוסיף דבר שכן כפי שנאמר, בסוד צבאי עסקינן).

חברתי שבחרה בספריבס הוכיחה שוב כי אין קשר למין ומשקל, כשמשהו טעים לך קיבולת הקיבה מכפילה את עצמה (זה מן חוק פיזיקלי די עתיק) מזל שהייתי מספיק זריזה כדי לחטוף לה חתיכה בלי שתרגיש, אחרי הנגיסה הבנתי את העניין- הספריבס היו פשוט היו מדהימות ורכות להפליא.

התוספות המגיעות ליד היו בצל מטוגן - קריספי במידה הנכונה, שהיווה תוספת מצויינת הן מבחינת המרקם והן מבחינת הטעם, וכמובן צ'יפס – איך אפשר בלי.

התעייפנו מאוד – אחרי ציד צריך לנוח, לשבת ולחשוב, קפה ? קינוח? משהו? פתאום בלי לשים לב הגענו למצב של לנשנש עוגה.

מסעדת בלק סטיר הרצליה תשמח לארגן אירועים עד 45 אורחים בחדר הפרטי. החדר מאובזר במקרן ומערכת מחשוב ומתאים לניהול ישיבות, אירועים משפחתיים, מפגשים עסקיים ואירועי חברות. 

תשמחו לגלות כי המסעדה מציע תפריט עסקי חדש ומגוון:
עסקית 62 ש"ח – מנה ראשונה, עיקרית (חזה עוף / שיפוד עוף / שיפוד בקר / המבורגר / חצי עוף צ'ילי / בורוורס) , שתיה קלה.
עיסקית 74 ש"ח – מנה ראשונה, עיקרית (סטייק 300 גר' / ראמפ / סירליון),
שתיה קלה.
עיסקית 99 ש"ח – מנה ראשונה, עיקרית (סטייק 400 גר' / ראמפ / סירליון / ספריבס / סטייק פילה 300 גר' בתוספת 7 ש"ח), שתיה קלה.
עיסקית זוגית 159 ש"ח – מנה ראשונה, עיקרית (סטייק 300 גר' אנטרקוט / ראמפ / סירליון), שתיה קלה, קינוח זוגי.
המנות הראשונות לבחירה בארוחות העסקיות:
מרק היום, לחם הבית, סלט ירוק, סלט השף, סלט הכפר, סלט יווני, כנפי באפלו, שיפוד פטריות.


את מסעדות בלק סטיר ניתן למצוא גם במוצא, רמת מוצא 6, טלפון: 5700433-02
ובראש פינה, רח' הגליל (מול המשטרה), טלפון: 6936250-04
מספר טלפון לכל המסעדות: 1-599-555-959 מומלץ בחום!
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של קרן כהן

גרציה בהרצליה
לבקר בטאבולה, להרגיש איטליה!
בלק סטיר- ההיית או חלמתי חלום
שלוותה
בלק סטיר- ההיית או חלמתי חלום
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר