*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
דמיינו לעצמכם רגע קסום: אתם יושבים על גג מלון יוקרתי בירושלים, מול עיניכם נפרש נוף עוצר נשימה של העיר העתיקה, ובצלחתכם - יצירות אמנות משגעות שמספרות את סיפורה של העיר בטעמים ומרקמים. ברוכים הבאים לאוריינטופ, מקום שבו השמיים הם רק ההתחלה, והתפריט הוא הרפתקה שלמה.
מסעדת אוריינטופ, הממוקמת על גג אחד המלונות היוקרתיים בירושלים, היא אחת מבין המסעדות בירושלים שמציעות חוויה קולינרית עילית עם נוף פנורמי מרהיב של העיר העתיקה. השף של אוריינטופ מביא לשולחן יצירתיות וחדשנות, תוך שמירה על המסורת והטעמים המוכרים, והשילוב עם האווירה המהפנטת יוצר חוויה גסטרונומית יוצאת דופן.
צילום: באדיבות המסעדה
התפריט מציע מגוון רחב של מנות, החל מפוקאצ'ה ירושלמית עם מטבלים ותבלינים המגיעה לשולחן חמה וריחנית, הסלט הירוק המציע אלטרנטיבה קלילה ופרשית עם מבחר עלים רעננים, פרי העונה מקורמל ואגוזים קלויים, סשימי שמציג חיבור מפתיע בין מסורות קולינריות שונות – ועוד.
צילום: באדיבות המסעדה
למנות הביניים, הטרטר בקר מציג בקר קצוץ איכותי מוגש בליווי קרקר שומשום. הסלמון צרוב ברוטב אסיאתי מציע פרשנות מרעננת מהמזרח, ומלווה במבחר פטריות עשיר.
המנות העיקריות כוללות בין היתר את האנטרקוט בקר המוגש עם קרום תפוחי אדמה באטר, ירקות צלויים ורוטב יין משובח. הקרוקט אסדו הוא למעשה אסאדו מפורק בליווי סלסה דרום אמריקאית ובצלצלים מקורמלים. האוסובוקו טלה פלאנצ'ה מציע טעמים חזקים וטובים של נתח טלה עסיסי, קרם גזר וג'ינג'ר, וירקות מוזהבים.
צילום: באדיבות המסעדה
את החוויה הקולינרית משלימים הקוקטיילים הייחודיים של המסעדה, הנרקחים במקום על ידי ברמנים מיומנים.
עכשיו תדמיינו את כל הכיף הזה, עם אווירה תוססת ושמחה, נוף מטריף, מוזיקה מעולה ואנשים יפים.
צילום: באדיבות המסעדה
אוריינטופ מציעה יותר מסתם ארוחה; היא מספקת חוויה כוללת המשלבת גסטרונומיה ברמה גבוהה, נוף עוצר נשימה ואווירה ייחודית. בין אם אתם תיירים המחפשים טעימה אותנטית של המטבח הישראלי העכשווי, או תושבים מקומיים המחפשים מקום מיוחד לאירוע, אוריינטופ מבטיחה ביקור מרשים ובלתי נשכח על גגות ירושלים.
צילום תמונת שער: באדיבות המסעדה
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
ב Saga Sushi & poke בירושלים, קיבלנו את השילוב המנצח בין אוכל רחוב באיכות של גורמה, עם כשרות למהדרין.
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
בלב הקסום של קיסריה, במרחק פתיחת בקבוק מכביש החוף הציורי, מסתתרת נאמה – יהלום גסטרונומי שמתכתב ישירות עם חושי הכיף והטעם שלכם. כאן, בין קירות המתחם המהפנט, חוויית הקולינריה פוגשת את אומנות היין במופע אלגנטי ובעיקר- טעים.
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
העיצוב, האווירה, מנות השף והקוקטיילים, הם מה שהופך את Who, רופ-טופ בר קוקטיילים בראשון לציון, למקום שתרצו לצאת לבלות בו. והבונוס – המקום כשר.
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
אם מתחשק לכם להרגיש את איטליה מבלי לטרוח לצאת מהארץ, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקפוץ לעמק יזרעאל היפהפה, למסעדת גוסטינו שברמת ישי, לארוחה איטלקית באווירה מושלמת.
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
תל אביב EAT 2025 - הפסטיבל הקולינרי הגדול של תל אביב חוזר לשנתו התשיעית עם מגוון שפים מובילים ומנות מיוחדות שמהווים חגיגת טעמים מכל העולם במקום אחד.
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
עם אווירה משגעת, תפריט עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק ומנות נדיבות שכיף לחלוק – מסעדת סוהו ממשיכה למשוך סלבס, משפחות, זוגות וחובבי אוכל טוב מכל הארץ.
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
בין גחלים לוהטות ואווירה מלטפת, מסעדת גחלים בפארק המדע הפכה למקדש הבשר האיכותי והטעים. צלחות מדויקות, שירות מחבק ובעיקר, חוויה שחורגת הרבה מעבר לארוחה רגילה – זו הצהרת אהבה קולינרית במיטבה
בפעם החמישית: אסף גרניט זוכה בכוכב מישלן!
השף הישראלי המוערך מציין את ההישג בצעד מפתיע - פתיחת חשבון אינסטגרם לראשונה אחרי שנים של התנגדות לרשתות החברתיות. "זו הכרה בינלאומית בעסק ישראלי שחוגג את התרבות שלנו", כתב גרניט.