נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

המבורגרים של הגראז' (צילום: דודי אייזנטל) רק לבחור. המבורגרים של הגראז' (צילום: דודי אייזנטל)

בחודשי הקיץ הלוהטים גולשי זאפ רסט דגמו אלפי המבורגרים במסעדות ברחבי הארץ והמליצו על המנות הטובות ביותר במסגרת פרויקט מפת האוכל של ישראל. קיבלנו אינספור המלצות ולאחר שקלול הנתונים אנחנו שמחים להציג לכם מספר המלצות למסעדות שוות במיוחד שמגישות את המנה שכבשה את המדינה. חלקן מוכרות יותר וחלקן פחות, אבל בכולן תמצאו קציצות מפנקות שמצדיקות ביקור במקום.

מפת האוכל של ישראל - כל ההמבורגרים 

כרמים - באר שבע

מסעדת השף הדרומית של השף סהר רפאל - כרמים שבבאר שבע הוקמה בעקבות ההצלחה של מסעדת כרמים המקורית, שנפתחה לפני יותר מעשור וחצי במושב סגולה. סך הכול כולל תפריט הערב של המקום שתי מנות המבורגר - המבורגר מבשר טרי מקומי (מיושן ועסיסי על לחמניית בריוש, חסה, עגבנייה, בצל וחמוצים בליווי צ'יפס פריך ורטבים – 68 שקלים) והמבורגר שחיתות (המבורגר משובח על לחמניית בריוש מלווה ברצועות אנטריקוט מוקפצות עם בצל מקורמל ברוטב טריאקי בתוספת גבינת בושה מעל ובליווי צ'יפס בטטה ותפוחי אדמה – 108 שקלים). בשתיהן מורגש מגע הקסמים של רפאל.

מיועד ל: כל מי שמחפש הוכחות לכך שגם בבאר שבע יש שפים מוכשרים ביותר.
ההמלצה שלנו: את מנת ההמבורגר מבשר טרי מקומי נמליץ לכם לשדרג עם גבינת צ'דר (9 שקלים) ובייקון טלה (14 שקלים). תודו לנו אחר כך.
כרמים - דרך חברון 66, מקס אמות, באר שבע, 053-9367409
להזמנת שולחן בכרמים

המבורגר של כרמים באר שבע (צילום: באדיבות המקום) הכי איכותי. המבורגר של כרמים באר שבע (צילום: באדיבות המקום)

הדסון – תל אביב

מאחורי התיאורים הלקוניים של המנות בתפריט של הדסון, מסתתרות מנות בשריות מושקעות ומיוחדות במינן. במקדש הבשרים של מתן אברהמס תמצאו בין השאר מנות כמו חלונות ניו יורק סינטה (פרוסות סינטה ברוטב טופי יפני – 72 שקלים), שרימפס בחמאת שום (פטרוזיליה ויין לבן – 56 שקלים) וסטייק סינטה במשקל 300 גרם העובר תהליך יישון יבש בשיטת Dry Aging במקום (164 שקלים).

הפעם התכנסנו כדי להמליץ לכם על הביפבורגר קצבים (250 גרם) - מנת המבורגר עשירה במיוחד, המבוססת על הסטייקים המובחרים המוגשים במקום (96 שקלים).

מיועד ל: מי שלא מוכן להתפשר על איכות הבשר שלו.
ההמלצה שלנו: גם אם תתמלאו עד אפס מקום, קחו את הזמן ונשימה עמוקה והציצו בתפריט הקינוחים המוקפד. אנחנו אהבנו במיוחד את פאי הפקאן (דבש ומייפל, קראמבל פקאן וגלידת חמאה חומה – 49 שקלים) ואת עוגת הגבינה (ניו יורק הדסון עם רוטב תות – 49 שקלים) אך האמת היא שלא באמת היינו מסרבים לאף אחד מהקינוחים בתפריט.
הדסון - hudson - הברזל 27, רמת החייל, תל אביב, 053-4294171

ביפבורגר קצבים של הדסון (צילום: דן פרץ) המבורגר שהוא סטייק. ביפבורגר קצבים של הדסון (צילום: דן פרץ)

ויטרינה - תל אביב

הקציצה הקלאסית של ויטרינה, המורכבת מנתח צוואר מיושן ומוגשת עם אמנטל, רוקפור, ריבת בצל, ארוגולה ורליש בלחמנייה חלומית, מככבת שנה אחר שנה בצמרת רשימות ההמבורגרים הטובים בתל אביב.

ויטרינה החלה את דרכה בכלל כדוכן נקניקיות, שבמקרה גם הגיש את מנת הצ'יפס הטעימה ביותר בעיר. בהמשך בא לעולם הבאטלר, ההמבורגר המיתולוגי של ויטרינה, שחיש מהר גנב את ההצגה מחברותיו הנקניקיות, שכבודן במקומו מונח. אחרי קרוב לשש שנים מהיום שבו נפתח הסניף הראשון באבן גבירול, נפתח בעקבות הביקוש הסניף השני ברחוב לילינבלום. בסניף הצעיר, פגשנו לראשונה גם את ההמבורגר הצמחוני העונה לשם גולדן סטייט (זוג פטריות פורטובלו החובקות גבינת צ'דר לוהטת) ואת הבסט קוסט (ההמבורגר הקלאסי של ויטרינה, בתוספת ריבת בייקון וצ'דר).

מיועד ל: מי שתור ארוך לא מפחיד אותו.
ההמלצה שלנו: הגיעו למקום רעבים!
ויטרינה, לילינבלום 40, תל אביב. 053-4247448
ויטרינה, אבן גבירול 36, תל אביב. 053-9440270

קלארו – תל אביב

קלארו היא המסעדה הראשונה של רן שמואלי, מהשפים הוותיקים והחשובים בישראל, שבמשך שניים וחצי עשורים ניצח על מיזמים קולינריים חדשניים. בתפריט המרשים של המסעדה העצומה (1,100 מ"ר), מסתתרת לה אחת ממנות ההמבורגר המשובחות ביותר בעיר, העונה לשם המבורגר קלארו. המנה כוללת פרוסות בייקון, ירקות בכבישה ביתית, רוטב ברביקיו ולחמניית בריוש ומוגשת לצד תפוח אדמה מטוגן (88 שקלים במסגרת העסקיות. הארוחה כוללת בנוסף מנה ראשונה ולימונדה/תה קר/סודה).

מיועד ל: מי שמעוניין לחוות את הקולינריה התל אביבית במיטבה.
ההמלצה שלנו: לראשונה נמליץ לכם להזמין את התמנון הצלוי בטאבון (רומסקו, פלפלים צרובים, במיה, עשבים – תוספת של 25 שקלים בעסקית). 
קלארו - claro - אלוף דוד אלעזר 30, מתחם שרונה, תל אביב, 053-9365741

המבורגר של קלארו (צילום: יונתן וקסמן) הקציצה של תל אביב. המבורגר של קלארו (צילום: יונתן וקסמן)

ג'קו סטריט – ירושלים

בג'קו סטריט הירושלמית הממוקמת מול שיפודיית חצות הוותיקה, מרחק פסיעות ספורות משוק מחנה יהודה, תמצאו חלל רחב ידיים, בר ענק ומטבח פתוח. המדרגות התלולות יובילו אתכם לקומה השנייה של המסעדה, ממנה תוכלו להשקיף על המתרחש בקומת הקרקע. אמנם לא מדובר במסעדת המבורגרים אלא במסעדת שף ובניגוד למסעדות האחרות המככבות ברשימה, בתפריט של ג'קו סטריט תמצאו מנת המבורגר אחת בלבד, אך אין ספק שמדובר במנה שראויה להמלצה לבבית.

הכוונה היא להמבורגר מנתחים מובחרים 250 גרם (78 שקלים) שכוללת קציצה נהדרת מנתחים טחונים של אנטריקוט ופילה בקר, בתוספת בצל מטוגן, קורנישונים, חסה ופרוסות עגבניות ואיולי בזיליקום. המנה מוגשת לצד קוביות אפויות של תפוחי אדמה ומספקת חוויה קולינרית בכל ארוחה מחדש.

מיועד ל: שומרי כשרות שמחפשים מסעדת שף ירושלמית איכותית.
ההמלצה שלנו: הזמינו לראשונה את מנת שקדי העגל במנגל, הכוללת אבקת טחינה, עגבניות, שאלוט ומנגולד (68 שקלים).
ג'קו סטריט - JACKO'S STREET - אגריפס 74, מחנה יהודה, ירושלים, 053-8093673

יומנגס – רחבי הארץ

בניגוד לג'קו סטריט, ביומנגס ההמבורגרים מהווים את לב התפריט ולמעשה גם את שאר האיברים. אז נכון שמגישים בסניפי הרשת גם כנפיים נהדרות, טבעות בצל איכותיות, מק אנד צ'יז מצוין ואמפנדס לא רעים בכלל. אבל אלו הם רק מופע החימום לקראת המופע המרכזי. ההמבורגרים של יומנגס מגיעים בשלוש מידות: גדול (220 גרם), ענק (440 גרם) ויומנגס (660 גרם) וכמות התוספות בתפריט היא פשוט בלתי נתפשת.

בין היתר מדובר במבחר חמאות תוצרת בית (5 שקלים), הר של בייקון (29 שקלים), גאודה פסטו (10 שקלים) והרשימה עוד ארוכה.

מיועד ל: חובבי המבחר האינסופי (לא מיועד עבור מי שסובל מחרדת לבטים...).

ההמלצה שלנו: מלזי – בשר בקר, שמאלץ וחזה אווז מעושן טחונים יחד עם אפונת וואסבי וקשיו. מוגש עם טופינג של אטריות אורז מטוגנות לצד צ'ייסר של רוטב קארי מלזי מתוק חריף (61/90/120 שקלים).
יומנגס - רחבי הארץ

המבורגר של יומנגס (צילום: באדיבות המקום) שלא יגמר לעולם. המבורגר של יומנגס (צילום: באדיבות המקום)

כביש 90 - מחניים

את הדיינר הגלילי המצליח כביש 90, פתחו ב-2015 חמישה חברי ילדות מהגליל העליון. בארבע וחצי השנים שבהן המקום פועל, הצליחו החמישה להפוך את המקום הצנוע לאתר עלייה לרגל הנהנה מזרם בלתי פוסק של מבקרים, המגיעים אליו במיוחד מכל רחבי הצפון. הכוכבים הגדולים של כביש 90 הם הדרומי (220 גרם של בשר בקר טרי עם צ'אנקים של חזה טלה מעושן, ריבת בצל, חסה ערבית, עגבנייה, בצל סגול וחמוצים – 61 שקלים), הצפוני (220 גרם של בשר בקר טרי עם גבינת צ'דר בתוך הקציצה וגאודה מעל, חסה ערבית, עגבנייה, בצל סגול וחמוצים – 61 שקלים) וכביש טלה 220 גרם (בשר בקר וטלה עם בצל מטוגן, שום קונפי ופטרוזיליה – 53 שקלים).

מיועד ל: חובבי תרבות הדיינר הגלילית, סטודנטים מהצפון ומטיילי הגליל העליון.
ההמלצה שלנו: הגעתם לאזור ב-20:30? צאו לסיבוב קצר וחיזרו למסעדה חצי שעה מאוחר יותר - החל מהשעה 21:00, מנהיגים במקום מבצע מיוחד של ריפיל ב-12 שקלים על כל סוגי הבירות. כמו כן החל מהשעה 21:00, כל הארוחות מוגשות עם חצי ליטר בירה או כוס עראק לימונענע.
כביש 90 - מחניים, 053-4274800

המבורגר ובירה ב-כביש 90 מחניים (צילום: באדיבות המקום) מלך הכביש. המבורגר ובירה ב-כביש 90 מחניים (צילום: באדיבות המקום)

פרוזדור – תל אביב

מהגליל העליון נשוב לעיר הלבנה ונתיישב במסעדת הפרוזדור, שמציעה יותר מ-20 מנות המבורגר איכותיות. בפרוזדור מצאנו את ההמבורגרים עם השמות המשעשעים ביותר בארץ והכוונה היא למשל ל"אל תזמין" (ריבת בייקון ובצל, צ'דר, מלפפון חמוץ, רוטב כתום, עגבנייה ושתי טבעות בצל על הלחמנייה – 58 שקלים), "המשרד של אבא" (ריבת בייקון, תערובת של גבינה כחולה וגרוייר, עגבנייה, מיונז, ארוגולה בשמן זית – 60 שקלים) ו"משה אתה השתגעת לגמרי" (שתי קציצות, בצל מקורמל, פטריות צלויות, טבעת בצל, ביצה עין ורוטב BBQ – 76 שקלים).

מיועד ל: מי שמאמין שאוכל מוקפד יכול להיות גם מושחת ואפילו מצחיק.
ההמלצה שלנו: לא בדיוק המלצה, אבל רק למען הפרוטוקול נציין שאת כל המנות בתפריט ההמבורגרים ניתן להזמין בגרסה צמחונית.
פרוזדור - מנדלי מוכר ספרים 6, תל אביב, 053-4272358

ביף בר – נתניה והרצליה

נראה שזה רק עניין של זמן עד שתרבות הצ'אלנג'ים האמריקאית תכבוש גם את מחוזותינו הלבנטיניים. בינתיים, מתי מעט מזמינים את הלקוחות שלהם להתמודד עם מנות אימתניות בפרק זמן קצוב. בביף בר, האתגר מאתגר במיוחד וכולל המבורגר בשם טרמינייטור - המבורגר במשקל שני ק"ג מבשר בקר משובח, מוגש על לחמנייה ענקית בליווי באקט של צ'יפס וחמישה סוגי רטבים (קטשופ, מיונז, ברביקיו, חרדל ואיולי אריסה). בימים כתיקונם, המנה עולה 580 שקלים ולרוב היא מיועדת לארבעה סועדים רעבים. הצלחתם לחסל את כל המושחת מושחת הזה תוך פחות משעה בכוחות עצמכם? ברכותינו: המנה על חשבון המסעדה ובנוסף זכיתם בכובע חינם.

מיועד ל: מי שלא מפחד מאתגרים.
ההמלצה שלנו: אם אתם מעוניינים לנסות את מזלכם ולכבוש את פסגת הטרמינייטור, נמליץ לכם להתחיל ב"קטן" ולנסות ראשית להשתלט על ההמבורגר שנקרא קינג קונג ושוקל 1000 גרם "בלבד" (298 שקלים).
ביף בר סטייק האוס אמריקאי - BEEF BAR - הסדנאות 9, הרצליה פיתוח, 053-9386300
להזמנת שולחן בביף בר סטייק האוס אמריקאי - BEEF BARביף בר סטייק האוס אמריקאי אמיתי וכשר - BEEF BAR - בני גאון 8, נתניה, 053-9367552
להזמנת שולחן בביף בר סטייק האוס אמריקאי אמיתי וכשר - BEEF BAR

קינג קונג בביף בר (צילום: עידן גור) מנת 3פתיחה. קינג קונג בביף בר (צילום: עידן גור)

פורט 19 – תל אביב

מטבע הדברים חלק ניכר מהסועדים של פורט 19, מגיעים למקום כדי לאכול את הנקניקיות המושלמות של השרקוטרי והשף אלן טלמור. עם זאת, בביקור הקרוב שלכם במקום, נמליץ לכם להציץ גם בתפריט ההמבורגרים האקסקלוסיבי. כל אחת ואחת מהמנות בו היא יצירה קולינרית ייחודית, כשבין היתר ניתן להזכיר את ההמבורגר הצרפתי (עם גבינת עיזים בושה וריבת תאנים ביתית או פלפל חריף קלוי – 47 שקלים), את ההמבורגר שעונה לשם קצבים הוואי (עם גבינה כחולה ופרוסות אננס מתוק – 42 שקלים) ואת ההמבורגר השוויצרי (פורט קצבים עטוף בגבינת אמנטל ושבבי בצל מטוגן – 42 שקלים). כל ההמבורגרים של פורט 19 שוקלים 200 גרם ומוגשים עם קטשופ, מיונז הולנדי, בצל סגול, עגבנייה, עלי רוקט ומלפפון חמוץ.

מיועד ל: כל מי שמעוניין לפגוש בצלחת יצירות קולינריות במעטפת ידידותית לסועד.
ההמלצה שלנו: אם החברים הצמחונים מעוניינים ללכת לאכול במקום אחר, ספרו להם על ההמבורגר הצמחוני, המגיע בדמות פטריית פורטובלו שלמה במילוי גבינת צ'דר וחמאת שום (קצבים צמחוני – 40 שקלים). כמו כן את הסעודה מומלץ ללוות עם בירת פרנסיסקאנר המרעננת תמיד (19/25 שקלים).
פורט 19 - אלן טלמור - שלמה המלך 2, תל אביב, 053-9365729

המבורגר של פורט 19 (צילום: באדיבות המקום) עושר של טעמים בלחמנייה אחת. המבורגר של פורט 19 (צילום: באדיבות המקום)

הגראז' – ראשון לציון ותל אביב

להמבורגרים של רשת ההמבורגריות שהחלה את דרכה בראשון לציון, העניקו קברניטי הגראז', שמות של מאפיונרים מפורסמים. אסקובר למשל, הוא המבורגר במשקל 230 גרם המגיע עם תוספת של פלפלים מקסיקניים חריפים ולעומת זאת אל קאפונה, זוכה למגע מלטף של גבינה איטלקית ועשבי תיבול (שני ההמבורגרים עולים 49 שקלים בלבד). את המנות השונות ניתן לשדרג עם תוספת של קציצה או שתיים (19/36 שקלים) ועם שלל טופינגז ותוספות מושחתות ונדיבות בצורה בלתי רגילה.

מיועד ל: מי שמעוניין לסעוד את ליבו בהמבורגרים הגונים בתמחור הגיוני.
ההמלצה שלנו: אם כבר זמן מה אתם חושקים בארוחת שחיתות אמיתית, נמליץ לכם להזמין לצד ההמבורגר שלכם, את מנת הטריפל צ'יפס - הר של צ'יפס עם רוטב צד'ר, בייקון טלה וטופי, רוטב פיצה עם פפרוני ושבבי בולגרית (59 שקלים).
הגראז', הרצל 151, ראשון לציון. 053-9369322
הגראז', ראול וולנברג 24, רמת החייל, תל אביב. 053-9439108

המבורגרים של הגראז' (צילום: דודי אייזנטל) טעם עילי במחיר נמוך. המבורגרים של הגראז' (צילום: דודי אייזנטל)

גראונד קפה – קריית אונו

בתפריט העשיר של גראונד קפה, ישנם שפע של פיצות, מגוון רחב של פסטות, לא מעט נשנושים והמון סנדוויצ'ים, ארוחות בוקר וסלטים. אך מבחינתנו את מרכז הבמה תופסים תריסר ההמבורגרים המיוצרים במקום מדי יום ביומו. בין המנות היותר מיוחדות בסקציית ההמבורגרים של גראונד קפה, תמצאו את מנת ההמבורגר ביין (הכוללת פירה בצל ביין ופטריות בציר בקר ויין אדום – 58 שקלים) ואת המקסיקן בורגר, המגיע עם ממרח שעועית שחורה ביתי וחריף, גוואקמולי עדין, בצל מטוגן, חסה וחלפיניו חריף (59 שקלים). יש לציין כי כל מנות ההמבורגר מגיעות עם תוספת צ'יפס.

מיועד ל: משפחות וקבוצות חברים, שמחפשות תפריט מגוון במיוחד.
ההמלצה שלנו: חשוב לדעת שאת מנת הצ'יפס ניתן להחליף בהום פרייז (תוספת של 8 שקלים) ושאת המנה עצמה ניתן לשדרג עם קציצה נוספת (תוספת של 20 שקלים).
גראונד קפה, שלמה המלך 6, קיראון, קריית אונו. 053-4247711

אגאדיר – רחבי הארץ

רשת אגאדיר הושקה ארבע שנים בלבד אחרי הפתיחה החגיגית של הסניף הראשון של מקדונלדס בישראל, אי אז ב-1997. בתקופה ההיא הציעו באגאדיר המבורגר בודד בשלושה גדלים, שלוש מנות ראשונות ובזה הסתיימו הדברים. כיום מונה הרשת 14 סניפים בפריסה ארצית ומציעה עשרות מנות ומגוון סוגי המבורגרים מושחתים יותר ופחות. אגאדיר תמיד הייתה חלוצה בתחומה כשבין היתר הייתה הראשונה שהציעה להזמין המבורגרים במשלוח. למרות שמדובר ברשת ותיקה, סימני הזמן לא ניכרים בה וגם היום היא לא מפסיקה לחדש ולרגש.

מיועד ל: מי שמעוניין ללכת על בטוח ולאכול באחת מרשתות ההמבורגרים הוותיקות בישראל.
ההמלצה שלנו: כדי ליהנות ממגוון טעמים בארוחה אחת, נמליץ לכם להזמין את מנת הבייבי אגאדיר, הכוללת שלושה מיני בורגרים במשקל 70 גרם האחד, המגיעים עם תוספות שונות (69 שקלים). אם הגעתם למקום רעבים מהרגיל, לכו על אגאדיר 330 גרם (66 שקלים) עם טופינג של טלה פריך מעושן (12 שקלים) והזמינו תוספת של אגאדיר צ'יפס (16 שקלים).
אגאדיר - רחבי הארץ

המבורגר של אגאדיר (צילום: איתן וכס) המוכר והטעים. המבורגר של אגאדיר (צילום: איתן וכס)

ההמבורגר של שגב - ירושלים

האסוציאציה הראשונה שעולה לראש כשחושבים על ההמבורגר של שגב היא רשת ההמבורגריות של השף שגב משה, הנקראת שגב קראנץ' בורגר. אך הפעם מדובר בשגב אחר וליתר דיוק בניסים שגב, בעל הקצבייה הירושלמית שמהווה כבר זמן מה אתר עלייה לקרניבורים המחפשים בשר איכותי בעיר הבירה. בהמבורגריה הצמודה לקצבייה שביד חרוצים, מגיש שגב המבורגרים עם מגוון תוספות, החל ממרגז ביתית, דרך פטריית פורטובלו וכלה בכבד אווז. בנוסף להמבורגרים מגישים במקום גם מנות מוקפדות נוספות כמו גם סלט אנטריקוט משובח (45 שקלים), סנדוויץ' עוף מצוין (30 שקלים) וסנדוויץ' אגדי של אסאדו מפורק עם אריסה וטחינה (49 שקלים).

מיועד ל: מי שאוהב לאכול את ההמבורגרים שלו ישירות מהקצביה האיכותית בעיר.
ההמלצה שלנו: לחובבי המנות המעושנות, נמליץ ללכת על שגב מעושן (בתוספת חזה אווז מעושן, ביצת עין, חסה, עגבנייה ובצל סגול – 55 שקלים), לטבעונים נמליץ ללכת למקום אחר.
ההמבורגר של שגב - יד חרוצים 4, ירושלים, 053-9378616

ההמבורגר של שגב ירושלים (צילום: עידן גור) הכי טרי שיש. ההמבורגר של שגב ירושלים (צילום: עידן גור)

סוסו אנד סאנס – רחבי הארץ

אימפריית ההמבורגריות של השף עומר מילר (פיצה סבא, שולחן, חדר אוכל) יצאה לדרך בשלהי 2016 והציגה לראשונה את קונספט ה-20/80 - קציצה המורכבת מתערובת הכוללת 80 אחוזי בשר בקר ועוד עשרים אחוזים של תוספת שיכולה להיות למשל אווז מעושן, בייקון טלה, מח עצם או מוצרלה מטוגנת. הסניף התל אביבי המקורי נהנה מהצלחה אדירה כבר בשלבי ההרצה וחיש מהר הפך לרשת המונה נכון להיום 11 סניפים. הצפוני שבהם, בקריון שבקריית ביאליק.

מיועד ל: מי שמחפש טעמים מורכבים ומפתיעים בקציצה שלו.
ההמלצה שלנו: אנחנו אוהבים מאוד את ההמבורגרים של מילר אך מחבבים לא פחות את גברת קראב – קציצת סרטן ושרימפס עם רוטב פלפלים אדומים וירקות (58 שקלים). כמו כן אסור לפספס את תוספת כדורי הפירה ברוטב צ'דר (16 שקלים), כי אם כבר שחיתות, אז עד הסוף.
סוסו אנד סאנס - רחבי הארץ

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה
כרמים בבאר שבע
הזמנת שולחן
053-9367409
הדסון בתל אביב
053-4294171
קלארו    בתל אביב
053-9365741
ביף בר בנתניה
053-9367552

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
הסטייק המושלם: פרויקט מיוחד לסוכות 2020
טייסט פרום דה ווסט: בשר מעושן לראש השנה
נוף במסעדת ביאנקיני (צילום: איתמר גרינברג)
ליגת האלופות 2020: מסעדות וברים שמשדרים את המשחקים
סושי לנשים בהריון של ניני האצ'י (צילום: באדיבות המקום)
לכבוד שבת: 3 מתכונים קלילים לארוחת שבת
מה חדש בעיר?  מסעדות מומלצות בגבעתיים
שבת שלום: 3 מתכונים לארוחת שישי עשירה