נגישות
נגישות

אסיאתי לחורף חם: נאו-סושי במתכון מפנק למוקפץ

לכולנו יש את החשק הזה לפעמים לאוכל אסיאתי חם וטעים, עכשיו שהחורף דופק על הדלת, אין כמו להכין את המנה בעצמכם – נאו סושי מגבעתיים עם מתכון קל ומהיר למנת ווק שתעשה לכם את הארוחה

מגזין REST המלצות קולינריות המסעדות של rest
מערכת  zap rest

מערכת zap rest

תאריך פרסום: 14/11/2018, 11:27
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

 אסייתי לחורף חם. מוקפץ בנאו סושי-בר (צילום: באדיבות המקום)

הטמפרטורות במגמת ירידה, העננים ממלאים את השמיים והחושך יורד מוקדם - מתכון מושלם להגברת התיאבון ולצורך לארוחה חמה בסוף היום. החיבה לסויה מלוחה ותבשילי קארי בצבעים כבר הפכו לאבני יסוד בהיצע המסעדות בישראל, ואם לפני שנים היו מסעדות בודדות שידעו לספק את הסחורה, הרי שהיום המצב כבר לחלוטין אחר - האוכל הצבעוני והפיקנטי עם שלל הניחוחות תמיד מזמין, וארוחה מפנקת של מוקפצים או סושי עדין אהובה על כולם ועל הילדים הקטנים בפרט. מסעדת נאו סושי מגבעתיים, שיודעת דבר או שניים על סודות הטעמים האסיאתים, חולקת איתנו את הדרך שלה למנת ווק חמה וארומטית של אטריות עם עוף בקארי אדום. ניתן ליהנות ממנה במקום, או להישאר בבית, להכין בעצמכם ולפנק את כל המשפחה. בתיאבון.

neo white של נאו-סושי

מצרכים

250 גרם איטריות ביצים 
רבע כוס חלב קוקוס
180 גרם נתחוני עוף
שלוש כפות קארי אדום (ניתן להשיג מחיות מוכנות בחנויות)
קורט למון גראס קצוץ דק
חופן בצל
חופן בצל ירוק
חופן ברוקלי
חופן פיטריות

אופן ההכנה:
1. במחבת ווק שחוממה מראש מחממים את חלב הקוקוס.
2. מוסיפים קארי אדום ומערבבים עד שהקארי וחלב הקוקוס מתמזגים למרקם אחיד.
3. מוסיפים את הירקות והעוף ומקפיצים למשך כדקה, עד שהעוף מוכן והירקות נותרים מעט פריכים.
4. מבשלים במים את איטריות הביצים למשך כדקה, עד שהאטריות מתרככות מעט (אך לא לגמרי). מוסיפים את אטריות הביצים לווק ומקפיצים במשך כשתי דקות נוספות. בתאבון.

נאו סושי - בר, כצנלסון 55, גבעתיים, 053-9345529

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה
נאו סושי בר בגבעתיים
הזמנת שולחן

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
קוקטייל L'oie blanche מסעדת רעמסס (צילום: רוי גיא)
פיצה במסעדת קופינאס (צילום: באדיבות המקום)
רול של אונמי (צילום: יח"צ)
קוסקוס בורגר של רשת בלאק (צילום: מייקל גליקסטן)
פולנטה ויער של פטריות של דלאל (צילום: בועז לביא)
תבשיל בשר במסעדת אווה סאפי (צילום: באדיבות המקום)
ספרינג רול מדפי אורז (צילום: באדיבות השף)
מנת הדגל של מסעדת המבורג (צילום: שחר טל)