אני והחבר הזמנו שתי עסקיות עם קרפצ'יו, אנטריקוט וסינטה. התחלנו עם לחם שנראה כאילו לא הייתי בחיים כשאפו אותו וכשאמרנו משהו על כך למלצרית, היא אפילו לא הציעה להחליף אלא רק אמרה ש"אתם... הראשונים שאמרו לי את זה". התחלה רעה, מישהו? כשהבשר הגיע הבנו למה המקום קיבל את שמו, בשר מצוין בדיוק במידת העשייה הרצויה. אבל שוב, כשנשאלה המלצרית על המנות, עלינו הייתה מוטלת המשימה של להסביר אותן לעצמו וכשהגענו לקינוח תשובתה למה יש הייתה "כל מיני". בסופו של דבר, שירות טוב יכול לפצות על אוכל רע, אבל שירות רע יכול להרוס אוכל טוב.
הגענו 3 לחגוג יומולדת. בכניסה התקבלנו בנועם ובחיוך מארחת מקסימה מלצרית עוד יותר. נעימה שרותית וחייכנית. האוכל מוקפד וטעים.בשר באיכות משובחת כיאה למסעדה המתמחה בבשרים,התוספות עומדות בקנה... אחד עם הבשרים מפתיעות וטעימות. בקיצור- מ ו מ ל ץ בחום.!
הגעתי למקום במקרה בלי לקלב חוות דעת מוקדמת מאף אחד ואני חייבת לציין שזה המקום בת"א לאכול בשר.בתור חובבת בשר ותאמינו לי אני מכירה את כל רב המקומות בת"א . זה המקום בהא הידיעה.שירות מקצועי... אוריה נעימה בקיצור תענוג אמיתי לחך.המנות הראשונות ממה שאנו טעמנו -קלמרי מטוגן דווקא לא רע בכלל הרוטב טוב סלט שרימפס מקולפים עם אבוקדו-נחמד לא להיט.אבל את מי זה מעניין הבשר שם פשוט חייבים לנסות.
אוכל- סינטה עם עצם 500 גרם, סלט נלווה ורוטב ציר בשר- כולם מעולים ומדוייקים. שירות- ישבנו על הבר והברמן נראה בתחילה קצת חמצמץ. אולי אפשר להבין אותו כשמוזמן שליש (בגלל דיאטה) גולדסטאר (כי... רק זה מה שיש) וכשמתלבטת בין לימונדה לאשכולית אדומה. אבל, כשהאוכל החל להגיע הברמן נפתח והיה ידידותי עד מאד. עיצוב- נהדר, פשוט, מודרני, יוצר תחושת מרחב ואווירת נינוחות ללא קשקושים יומרניים מיותרים. סיכום- מקום נהדר ששווה לשוב אליו. החיסרון היחיד- לא שגולדסטאר רע, אבל זה לא אלימלך. מקום כזה שנושא עיניו לאוהבי אוכל משובח חייב להציע מיגוון בירות. יצרנית גולדסטאר (טמפו) מייבאת כמה בירות לא רעות.
אין לנו מילים לתאר כמה כיף היה לאכול שם. למנות ראשונות אכלנו קלאמרי וקרפצ'יו - שניהם היו טעימים מאוד מאוד, למנות עיקריות אכלנו כל אחד אנטריקוט כזה שהרבה זמן לא יצא לנו לטעום ולקינוח... לקחנו מאפה תפוחים רענן ומפנק. היה פשוט בול!נחזור בטוח.
מהמסעדות הבודדות בארץ היודעות לטפל בבשר. סטייק האנטריקוט משתווה ברמתו לזה של יועזר בר יין. שירות מקצועני ונעים
הגענו זוגי ואנוכי לארוחת צהריים בפעם הראשונה והוקסמנו מן המקום. מסעדה מעוצבת להפליא, השירות והיחס מעולים, והאוכל טעים. מומלץ בחום. נחזור שוב.
בתור אחד שמגדיר את עצמו קרניבור שמחתי מאוד לגלות שיש נתחים כמו פורטרהוס וטיבון במשקלים יותר קטנים מ-1 ק"ג אשר אינם מחייבים לחלוק עם מישהו ואפשר לאכול לבד. אני אכלתי פורטרהוס 800 גרם... שהיה מעולה וזוגתי אכלה אנטריקוט 300 גרם. התוספות - גרטן ותרד וכמובן טבעות בצל. סופסוף יש איפה לאכול בשר טוב בת"א ולא לנסוע עד הצפון.
כבר כמה פעמים אכלתי שם ובכל פעם אני מתמוגג מהבשר, אחד הסטייקים הטובים שאכלתי. רק בבקשה, טפלו באקוסטיקה כי נעים לשבת אבל קשה לדבר ותמשיכו כך.
חוץ מבשר, הכל תקין.