נגישות
נגישות

מסעדות מומלצות ליד צלילי לילה בחבל הבשור

מסעדות מומלצות ליד צלילי לילה בחבל הבשור – מדריך טעימות לאזור

מגזין REST חדשות האוכל חדשות מהצלחת
ליהי גיאת
תאריך פרסום: 17/08/2025, 9:55 תאריך עדכון: 17/08/2025, 10:51

אחרי שהתרגשתם מירמי קפלן תחת כוכבי הנגב, הגיע הזמן להתרגש גם מהתפריט!

פסטיבל "צלילי לילה" 2025 מתקיים בצפון הנגב בין התאריכים 6-31 באוגוסט, ואתם מוזמנים לשלב אוכל טעים במיוחד עם כל הפעילויות המהנות.

כי מה יותר טוב מלילה של מוזיקה אינטימית אם לא לילה של מוזיקה אינטימית עם אוכל מדהים? בין ה-6-31 באוגוסט, יחד עם פסטיבל 'צלילי לילה', גם הבטן שלכם יכולה לחגוג בסביבה המיוחדת של צפון הנגב.

תארו לעצמכם: זה עתה יצאתם ממופע נשמה של אבי גרייניק, הרוח הנעימה מלטפת את הפנים, ועכשיו אתם מחפשים את המקום המושלם להמשיך את הקסם, או שאולי אתם צריכים לתדלק אנרגיות לפני שעלמה זוהר תיקח אתכם למסע מוזיקלי עמוק.

האמת היא שהנגב המערבי, שתמיד היה מלא בהפתעות, מחביא גם כמה פנינים קולינריים שמתאימות בדיוק לאווירה הבוהמיינית של הפסטיבל. בין החוויות החקלאיות המשפחתיות לסדנאות היצירה שמתקיימות במקום, יש גם מסעדות ובתי קפה שיודעים איך להפוך כל ארוחה לחוויה של ממש.

אז בין מופע למופע, בין כוכב לכוכב, בואו נגלה איפה לאכול בחבל הבשור ומה הם הטעמים שיהפכו את הביקור שלכם באירועי צלילי לילה לבלתי נשכח - גם לחיך וגם לנשמה.

מסעדות בחבל הבשור לכל שעה ביום

גידולי רוני - מסעדה תאילנדית עין הבשור

כשהחום של הנגב פוגש את החום התאילנדי, אתם מקבלים קומבינציה מנצחת. המסעדה הקטנה והאותנטית הזו מצליחה להעביר אתכם ישר לרחובות בנגקוק, עם ארומות אמיתיות, שירות לבבי ואווירה שמזכירה למה אוכל טוב זה לא רק עניין של טעם - זה עניין של חוויה.

מנה של פסטיבלים: פאד קפאו - בשר בקר טחון, עוף, לבבות וכבדים או פירות ים, מוקפצים עם בצל, ג'ינג'ר ובזיליקום ברוטב תאילנדי, עם אורז וביצת עין.

אושי אושי אופקים

התחנה המושלמת לפני או אחרי הפסטיבל! בדרך לצלילי הלילה בבשור? עצרו ברחוב גולומב 9 לטעימה יפנית מהירה שתכין אתכם למוזיקה עם מגש סושי טרי, או חזרו אחרי המופעים לסיכום מתוק עם גיוזות חמות וחוויה קולינרית שמשלימה בדיוק את האווירה הבוהמיינית של הפסטיבל. הרשת המוכרת עם 33 סניפים פתחה זה עתה באופקים, ומי שמכיר יודע - הסושי שלהם ברמה שתעשה לכם את הערב גם בלי מוזיקת רקע!

מנה של פסטיבלים: ספיישל אושי באן סלמון זוג לחמניות שמרים מאודות עם סלמון מטוגן בציפוי פאנקו עם רוטב טחינה יפנית וכוסברה. מוגש בליווי חמוצים יפנים ורסק צ'ילי בצד.

גרין פאב

המקום המושלם להמשיך את הקסם אחרי שהמוזיקה נגמרת! אחרי יום שלם של מופעים אינטימיים ושל סדנאות יצירה בפסטיבל צלילי הבשור, זה בדיוק הזמן להתיישב באווירה הבוהמיינית הביתית של הבר הוותיק הזה. כאן אפשר להמשיך לעכל את המוזיקה המדהימה ששמעתם על כוס משקה טוב, להכיר את הצעירים והסטודנטים של האזור, ולחוות את הנגב גם דרך הטעמים המקומיים. האווירה הלא מחייבת מושלמת בדיוק למי שרוצה לסיים את הערב בצ'יל, עם מוזיקה ברקע ואוכל שמרגיש כמו בבית חברים טובים.

מנה של פסטיבלים: בירה עם כריך שניצל או נקניקיית עגל

צילום: שאטרסטוק

טעם העמק נתיבות

המקום המושלם להתחיל את היום בסטייל! בדרך לפסטיבל "צלילי לילה"? עצרו לתדלק בבשר על האש שמכינה משפחה של מגדלי בקר אמיתיים, או חזרו אחרי שירמי קפלן סיים לשיר לכם לנשמה - להשלים עם ארוחה שתשיר לבטן. הלאפות היוצאות מהטאבון והחומוס הביתי מתאימים בדיוק לאווירה הנגבית של הפסטיבל, ואם אתם מגיעים עם כל הכנופיה אחרי המופע - השולחנות הגדולים מחכים לכם באווירה הכי נעימה באזור.

מנה של פסטיבלים: מחבת שקדי עגל מוקפצים עם תרד טארטישוק ברוטב לימון וקונפי שום

מסעדות באזור הבשור לארוחות צהריים מושלמות

פטגוניה - קיבוץ אור הנר

ההפוגה המושלמת באמצע יום הפסטיבל! בין המופע של הבוקר לזה של הערב, כשהשמש הדרומית בשיא והאנרגיות צריכות טעינה מחדש, זה המקום לשבת בצל, מוקפים בטבע, ולתת לבשר הארגנטינאי האיכותי לעשות את העבודה. יוצאי ארגנטינה שהביאו את הפמפאס לנגב יודעים בדיוק איך להכין לכם צהריים שיחזיקו אתכם עד שגבע אלון יעלה לבמה. האווירה הקיבוצית הנינוחה והטבע שמסביב הופכים את הארוחה לחלק מהחוויה של הפסטיבל - רק שכאן הפסקול זה קול הרוח בין העצים במקום גיטרות.

מנה של פסטיבלים: פטגוניה מיקס – צ'וריסו, סטיק עוף, קבב, קארניטס, נתחי אנטריקוט, אסאדו ללא עצם, מתאים לזוג עד ארבעה סועדים ועם תוספות, שתייה חמה וקינוח.

החצר האחורית עין בשור

המקום הכי מרגיע להעביר את שעות הצהריים החמות של הפסטיבל! בין מופע למופע, כשאתם צריכים לקחת פסק זמן מההמולה והחום ולהיכנס לאווירה של גלריה ובית קפה מעוצב, זה המקום. הכיף הוא לשבת בין פריטי העיצוב היפים, לשתות קפה משובח ולטעום פיצות ומנות מיוחדות שעשויות מתוצרת המושב המקומי. החקלאים גונן וחדווה, הבעלים, יודעים איך להכין לכם הפוגה מושלמת עם ניחוחות קסומים וצוות לבבי - בדיוק מה שצריך כדי לטעון אנרגיות לקראת המופעים של הערב בפסטיבל צלילי הבשור.

מנה של פסטיבלים: מאפים, פיצות, עוגות וקפה

הפונדק - משק 54 ניר עקיבא

לפעמים שהבטן מקרקרת והאנרגיות מתחילות לרדת, אין כמו לברוח לאווירה הכפרית והקסומה של הפונדק בניר עקיבא. הפיצות מהטאבון עצים הן בדיוק מה שצריך - עבודת יד עם קראסט מושלם שמחזיר לכם כוחות לקראת מופעי הערב והפעילויות השוונת. הילדים יכולים להתפרע בנדנדות ובארגז החול בזמן שאתם נהנים מהאווירה הרגועה, והכי כיף? שהמקום הזה כבר מבין במוזיקה אינטימית - בדיוק כמו בפסטיבל צלילי הבשור.

מנה של פסטיבלים: פיצות מהטאבון עצים

צילום: שאטרסטוק

MID BAR בורגר בר, אבשלום

המסעדה עם המרפסת הפורחת - המקום הכי נעים להסתגר מהשמש הנגבית באמצע יום הפסטיבל! בין מופע הבוקר לזה של הערב, כשאתם צריכים מקום לנוח ולהתרענן, המרפסת הכפרית הגדולה והמעוצבת הזו היא בדיוק מה שצריך. הבורגרים מבשר טרי והסלטים מהירקות המקומיים יחזירו לכם כוחות, וגם החברים הטבעונים והצמחוניים או מי שמעדיף ללא גלוטן לא יישארו רעבים - יש כאן משהו לכל אחד. הקטע המיוחד הוא שהירקות מגיעים ישירות מהחקלאים באזור, כך שהסלטים טריים כמו שרק בנגב יודעים לעשות. מושלם לקבוצות שמגיעות יחד לפסטיבל צלילי הבשור ורוצות להעביר שעות צהריים נעימות בצל, עם בירה מהחבית וקפה טוב, בחברה טובה.

מנה של פסטיבלים: סטייקים איכותיים, כנפיים מוקפצות ועוד

צילום: שאטרסטוק

מסעדות ליד אטרקציות - המדריך השלם

בין אם אתם מגיעים לאזור רק בשביל הפסטיבל או מתכננים לשלב גם טיולים בחבל הבשור ואטרקציות בצפון הנגב, המסעדות המומלצות בנגב שלנו יהפכו את החוויה שלכם לעשירה ומגוונת יותר.

הנגב המערבי מציע לא רק מוזיקה מדהימה, אלא גם חוויות קולינריות שמשלימות בדיוק את האווירה הייחודית של האזור. מסעדות ליד צלילי לילה ידועות באיכות השירות והאוכל המשובח, ולכם נשאר רק לבלות וליהנות.

צילום תמונת שער: שאטרסטוק

*חלק מן המסעדות המופיעות בכתבה הינן לקוחות rest אך נבחרו ללא שיקולים מסחריים

אהבתם את הכתבה?

כתבה מהממת
2
פחות אהבתי
1

כתבות נוספות של ליהי גיאת

Newsletter Icon