פסטיבל תל אביב EAT יתקיים השנה בין התאריכים 19-22 במאי (ימים שני עד חמישי) בפארק צ'ארלס קלור, עם עשרות מסעדות, דוכנים ושפים מובילים. האירוע, שמתקיים בחסות מועדון "חבר", יפעל בין השעות 18:00-23:00 כשהכניסה אליו חופשית. השנה מבטיח הפסטיבל מבחר רחב של מנות במחירים נגישים - עד 45 שקלים למנה, כאשר עמיתי מועדון "חבר" ייהנו ממחירים מוזלים של 15-25 שקלים.
לראשונה בתולדות הפסטיבל, יצטרף השף אסף גרניט מירושלים, שבשיתוף פעולה עם בירה אסטרייה יגיש את המנות האייקוניות של מחניודה, כולל הפולנטה המפורסמת. חיים כהן יביא את טעמי דיקסי עם כריך אנטרקוט, קוביות הום פרייז וכנפיים. ישראל אהרוני יפתח דוכן המבורגרים וצ'יזבורגרים, וגם גרסה כשרה של פופקורן העוף המפורסם שלו.
הרשימה ממשיכה עם גיא גמזו ומזללת NUNUNU, פופ אנד פופ ושחף שבתאי שיגישו מתכונת כשרה של המנות המפורסמות שלהם, ואבי לוי שיציע את להיטי מסעדת המוציא כולל מופלטה אנטריקוט. עמוס חיון יביא את טעמי מסעדת רובידה, תומר תומס יככב עם סיגר עגל וכריכי בשר, ופיטמאסטר יגיעו עם מתחם מעשנות. גם סופר המזרח הירושלמית של זכאי חוג'ה תהיה נוכחת, לצד רחל בן אלול עם כריכים ורולים, שיתוף פעולה בין אגאדיר למסעדת נאם, שלומי בן שלום עם פלומינו האיטלקית, מסעדת ניני האצ'י, רשת מקסיקנה ואור שוקרון שתגיע מהעוטף עם קינוחים.
חיים כהן. צילום מסך מתוך "קשת 12"
אזור הסטריט-פוד יציע מגוון רחב: צ'יפס הולנדי, צ'ורוס ספרדי, כיסוני דים סאם, ופל בועות של Eggzit, חלות שניצל ומטבוחה של ישתבח, סלט פפאיה ונודלס של נינג, קרואסון אסאדו וקריספי צ'יקן של Meat Time, ארנצ'יני ופיצות של La Valle, מאפים של פנינה פאי מאשדוד, סיגרים וחלת בשר של עדן קקון, אוכל קוריאני של KIMCHIS, עוגיות של Choose Your Cookies, מופלטות מלוחות ומתוקות של נונה מופלטה, המבורגרים וכדורי גבינה מטוגנים של M32, פסטות טריות של FIORI וקיורטוש הונגרי.
כדורי גבינה מטוגנים. צילום: שאטרסטוק
הפסטיבל יכלול גם מתחמים מיוחדים, כמו מתחם של טירת צבי עם בירה בקומבו, ביתן של שגרירות אזרבייג'ן ומועצת התיירות האזרבייג'נית בניצוחו של השף מוטי יבדייב, ולראשונה - מסעדה וגלידרייה של מותג נינג'ה עם המשפיענים עומר מילר, קובי אדרי, גל זהבי, יונית צוקרמן וליאור קוקה.
מתחם השוק יציע אוכל דרוזי מהצפון, אוכל תאילנדי אותנטי, פול ותורמוס, בננה לוטי, מנגו בסגנונות שונים, פירות טריים, קרם ברולה, קרמבואים, קרפים ופנקייקים, אמפנדות, פרנות, מגשי גבינות, שוקולד מיוחד, גלידת קדאיף וקינוחי מוצ'י וקריסטלים של Mochikva.
פנקייקים. צילום: שאטרסטוק
במתחם הפודטראקס יככבו גלידות רכות של אוטלו, אלדו וגולדה, כריכי אסאדו, פיש אנד צ'יפס, עראייס, פיתות של אגריפס, dalinda, שיפודי קורן-דוג ושייקים, בשר מעושן בלחמנייה, פיתות סביח, כדורי פנקייק הולנדי והמבורגרים של שגב.
עמיתי מועדון "חבר" ייהנו ממתחם VIP סגור עבורם בלבד, הכולל אזורי ישיבה, בר, עמדות צילום ופודטראק לקינוחים מהדרום. בנוסף, הם יקבלו שוברים מוזלים למסעדות עם תורים ייעודיים.
למחזיקי דיגיתל מחכה הטבה מיוחדת של 10 ש"ח מתנה בהרשמה מראש דרך היישומון וקבלת שובר פיזי בדוכן דיגיתל בפסטיבל.
האירוע נערך בתקופה מאתגרת עבור המדינה, כאשר הצורך בחיבור קהילתי חזק מאי-פעם. הפסטיבל מבקש לחבר בין אזרחי העורף, מפוני הצפון והדרום, גיבורי העוטף וכוחות הביטחון - כולם יחד סביב שולחן אחד ביצירת חיבור ישראלי אמיתי דרך האוכל.
מומלץ להגיע לאירוע בתחבורה ציבורית. האירוע נגיש לאנשים עם מוגבלויות והכניסה כפופה לבדיקה ביטחונית.
כרטיסים מוגבלים? לא! הכניסה חופשית לכולם, אבל המקום יתמלא במהירות! ההזמנה פתוחה - בואו לטעום וליהנות מחגיגת הטעמים הגדולה של תל אביב.
אוטו-אוכל בירושלים 2025 - פסטיבל פודטראקים
פסטיבל אוטו-אוכל בירושלים 2025 חוזר לטיילת ארמון הנציב עם שפים ירושלמיים ומתארחים, בר נוף ומופעים חיים. האירוע יתקיים בין ה-30 ביוני ל-24 ביולי בימי שני עד חמישי.
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
ב Saga Sushi & poke בירושלים, קיבלנו את השילוב המנצח בין אוכל רחוב באיכות של גורמה, עם כשרות למהדרין.
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
בלב הקסום של קיסריה, במרחק פתיחת בקבוק מכביש החוף הציורי, מסתתרת נאמה – יהלום גסטרונומי שמתכתב ישירות עם חושי הכיף והטעם שלכם. כאן, בין קירות המתחם המהפנט, חוויית הקולינריה פוגשת את אומנות היין במופע אלגנטי ובעיקר- טעים.
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
העיצוב, האווירה, מנות השף והקוקטיילים, הם מה שהופך את Who, רופ-טופ בר קוקטיילים בראשון לציון, למקום שתרצו לצאת לבלות בו. והבונוס – המקום כשר.
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
אם מתחשק לכם להרגיש את איטליה מבלי לטרוח לצאת מהארץ, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקפוץ לעמק יזרעאל היפהפה, למסעדת גוסטינו שברמת ישי, לארוחה איטלקית באווירה מושלמת.
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
עם אווירה משגעת, תפריט עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק ומנות נדיבות שכיף לחלוק – מסעדת סוהו ממשיכה למשוך סלבס, משפחות, זוגות וחובבי אוכל טוב מכל הארץ.
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
בין גחלים לוהטות ואווירה מלטפת, מסעדת גחלים בפארק המדע הפכה למקדש הבשר האיכותי והטעים. צלחות מדויקות, שירות מחבק ובעיקר, חוויה שחורגת הרבה מעבר לארוחה רגילה – זו הצהרת אהבה קולינרית במיטבה
בפעם החמישית: אסף גרניט זוכה בכוכב מישלן!
השף הישראלי המוערך מציין את ההישג בצעד מפתיע - פתיחת חשבון אינסטגרם לראשונה אחרי שנים של התנגדות לרשתות החברתיות. "זו הכרה בינלאומית בעסק ישראלי שחוגג את התרבות שלנו", כתב גרניט.