נגישות
נגישות

מתכון לשייק אננס שיזרוק אתכם לחוף בסיישל

לא צריך להזמין טיסה לאי מרוחק כדי להרגיש קצת חופש – לפניכם מתכון פשוט וקל של מקס ברנר למילקשייק אקזוטי עם אננס ונענע כמו בחופים הכי יפים בסיישל

מגזין REST המלצות קולינריות חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest

מערכת zap rest

תאריך פרסום: 06/08/2018, 16:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

החום של הקיץ הישראלי לא מותיר הרבה ברירות - צריך להרגיע את הטמפרטורות של הגוף ולתת לו את האנרגיות שהלחות הכבדה גנבה מאתנו במהלך היום. במקום להסתפק במיץ משעמם או בשייק פירות הקבוע שלכם, נסו לשדרג את כל הסיפור ולהכין מילקשייק אקזוטי ומתוק שקשה לסרב לו. רשת מקס ברנר, שיודעת דבר או שניים על פינוקים מתוקים, נתנה לנו את המתכון שלה למילקשייק סיישל שמככב בימים אלה בתפריט הקיץ של המסעדות. תוכלו ליהנות ממנו מישיבה באחד הסניפים, או להכין לעצמכם בבית בקלי קלות - כל מה שצריך זה בלנדר, כמה מצרכים נגישים והרבה חשק למתוק.

מקס ברנר – לרשימת הסניפים
להזמנת שולחן במקס ברנר נמל תל אביב
להזמנת שולחן במקס ברנר ראשון לציון

מצרכים
80 גרם / כוס אננס טרי חתוך לקוביות (ניתן גם להשתמש באננס קפוא)
4 כדורי גלידת וניל
4 עלי נענע
80 מ"ל חלב

אופן הכנה
מכניסים לתוך בלנדר 4 כדורי גלידה וניל ומפעילים, לאחר כמה שניות מוסיפים את האננס והנענע ורק לאחר מכן את החלב, עד שמתקבל מרקם של שייק חלק ואחיד. לקישוט ניתן להוסיף לימון ונענע.

מילקשייק של מקס ברנר (צילום: באדיבות המקום) אל תפריעו לנו באמצע השייק. מילקשייק אננס של מקס ברנר (צילום: באדיבות המקום)

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מרק תירס של מסעדת טאיה (צילום: באדיבות המקום)
מרק טום יאם קאו של תאי צ'ין (צילום: באדיבות המקום)
פאד גרין של טאיה (צילום: באדיבות המקום)
מנת קארי של מסעדת טאיה (צילום: באדיבות המקום)
פילה דג וטורטליני באמש (צילום: יח"צ)
רוטולו של פראטלי (צילום: דביר אלמוג)
מרק שורשים וערמונים של סי קפה (צילום: חנן דיאמנט)
מיסו אודון פטריות של אוקינאווה (צילום: אמיר מנחם)