נגישות
נגישות

מיומנה של מלצרית

אדוה ישראל חלמה להיות מלצרית, עד ששיחת טלפון גורלית ניערה את עולמה והגשימה את חלומה. כיום היא מלצרית בכל רמ"ח איבריה ומביאה את רשמיה על עולם המלצרות שלא הכרתם

שפים חדשות מהצלחת
אדוה ישראל
אדוה ישראל
תאריך פרסום: 14/10/2010, 16:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

זהו, החגים מאחורינו. אפשר להרגיש את אותה תחושה של הקלה השוררת באוויר. הנפש כבר השתוקקה לחזור לשגרה. חברים יקרים בזמן שהחופש שלכם נגמר, החופש שלנו, מחזיקי המגש, מתחיל. אחרוני הסועדים יוצאים תשושים מהמסעדה בשיער פרוע, המרמז על אופי החופשה שעברו. לעומת זאת אנחנו, כפופי גב וטרוטי עיניים, מרימים את המגש בשארית כוחותינו ומתרגשים לקראת החופש שלנו. הניצוץ חוזר לעיניים.
מעכשיו עומדים לפנינו חודשיים של שקט ושלווה, חזרה לשגרה. שישים ימים של כיף חיים עד ל'פיק' הבא, בחנוכה. חופש גדול שכזה. אין ספק שמדובר בתקופה לא מבוטלת, בה נתגעגע (יותר או פחות) לכל מיני תופעות...

להמשך קריאה באתר restpro  לחצו כאן.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אדוה ישראל

צהריים מענגים במייק'ס פלייס
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית IX
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית - VIII
ריבר באר שבע – להתאהב בטעמים האסיאתיים
אחרי 20 שנה מסעדת מסה הוותיקה נסגרת
מסעדת השף הערבית שאתם לא מכירים
מסעדות שף בתל אביב – גורמה פנומנאלי לסקרנים בלבד