*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
יש מסעדות שמצליחות לשמור על הקסם שלהן גם כשהן עוברות מקום, וזינק היא בדיוק כזאת. מה שהתחיל כמסעדה אינטימית ברחוב קרליבך בתל אביב ב-2003, התפתח לאחת הכתובות החמות ביותר במרכז. כשעברה ליהוד ב-2013 אל חלל מרווח עם בר מרכזי ומרפסת עץ גדולה, זינק לא רק שמרה על הקהל הנאמן שלה - היא הצליחה להרחיב אותו.
העיקר בזינק? האוכל שמדבר בעד עצמו. תל אביבים רבים עדיין עושים את הנסיעה במיוחד כדי לטעום את הפנה פילה מפולפל - המנה המיתולוגית של המקום, את מחבת השרימפס בחמאת עגבניות, שניצל העגל מבשר סינטה, או את ההמבורגר הנטחן במקום מדי יום. וזה לפני שמדברים על הסושי הספיישל שמכינים מדגים טריים כל בוקר.
האוכל מדבר בעד עצמו. צילום: באדיבות המסעדה
מקום שמתאים לכל מצב רוח. צילום: באדיבות המסעדה
במהלך יותר משני עשורים, זינק הפכה לכתובת למי שמחפש אוכל מוקפד אבל בלי פוזה. התפריט משלב בין קלאסיקות נצחיות למנות חדשות ומפתיעות שמתעדכנות כל הזמן.
מי שמתחיל בארוחה לא יוותר על חלת הבצל בטמפורה פריכה עם ספייסי מיונז, או על ארנצ'יני פלרמו – כדורי ריזוטו קריספיים עם גבינות נמסות בפנים. לצידם תמצאו גם סביצ'ה מוסר ים רענן או באן אסאדו מפורק שכבר הפך לאגדה מקומית.
בגזרת הפסטות והריזוטו, חובבי ים יאהבו את פטוצ'יני דייגים ברוטב שום ושמן זית או את ריזוטו פירות הים הקרמי עם שרימפס וקלמרי. מי שאוהב את האוכל שלו עדין ואלגנטי, ימצא את פילה המוסר ים שמוגש על ריזוטו פטריות וכמהין, שילוב מושלם של אושר ועושר.
עדין ואלגנטי. צילום: באדיבות המסעדה
זינק הפכה למקום שמתאים לכל מצב רוח - ארוחה משפחתית רגועה, דייט אינטימי או ערב עליז עם חברים. מה שמחבר את כולם? חוויה קולינרית שמשלבת איכות עם יצירתיות, וטעמים שלא שוכחים.
והאמת, שיש מקומות שנכנסים אליהם פעם אחת ומיד מרגישים בבית. ככה זה עם זינק.
האוכל מדבר בעד עצמו. צילום: באדיבות המסעדה
חובבי הבשר יגלו שמנת הדגל האמיתית של זינק היא ההמבורגר הנטחן יום יום במקום. ההמבורגר שחיתות הוא הכוכב - 270 גרם של בשר בקר וכבש עם בצל מטוגן, גבינת צ'דר, חזה אווז מעושן ורוטב קיסר. למי שמחפש משהו שונה, אבל עדיין מטורף - ההמבורגר גבינת בושה וריבת תאנים או את הטריפל צ'יז עם שלושה סוגי גבינות ובצל מטוגן. לצד ההמבורגרים תמצאו גם צלעות הטלה הצלויות שמגיעות לשולחן מגרות וריחניות. פשוט לתת ביס ענק ולתת לאוכל לטפטף, כמו שההמבורגר נולד לעשות.
מנת הדגל. צילום: באדיבות המסעדה
לאחרונה התווסף גם תפריט סושי ספיישל עם רולים מקוריים שנעשים מדי יום מדגים טריים. מומלץ במיוחד לנסות את הספיישל זינק רול - עם אורז שחור (מעורבב עם אבץ, הלא הוא זינק), סלמון, טונה ואספרגוס עטופים באבוקדו וביצי סלמון. גם הטורו רול שווה ביקור - נתח הטורו (פילה) של הסלמון צרוב עם ביצי סלמון מעל.
צילום: באדיבות המסעדה
וכמובן שהחוויה לא שלמה בלי קינוח. קראק פאי עם קרמל וגלידה, ברד פודינג מפנק או עוגת שוקולד שחיתות – כולם סוגרים את הערב כמו שצריך.
אז למה אתם מחכים? זינק ביהוד מחכה לכם עם שולחן ערוך, אוכל מצוין ואווירה שמכניסה אנרגיה טובה.
צילום תמונת שער: באדיבות המסעדה
מסעדות באשדוד ואשקלון לחגיגות יומולדת משפחתיות
כי הילדים ירצו פיצה, סבא יחפש דגים, ואתם פשוט רוצים שכולם יהיו מאושרים, לכן חשוב למצוא מסעדות באשדוד / אשקלון שמתאימות בול לחגיגת יומולדת משפחתית
המסעדות המפורסמות והאייקוניות באשדוד ואשקלון
כשהשמועה על האוכל הטוב עוברת מפה לאוזן - אתם יודעים שמדובר במקום ששווה ללכת אליו
מסעדות מדהימות מול קו השקיעה באשדוד ואשקלון
כשהשמש שוקעת לאט לים, והצלחת שלכם מלאה בטעמים - החיים פתאום נראים יותר טוב
דייט רומנטי? המסעדות הכי רומנטיות באשדוד ואשקלון
כי לערב רומנטי עם בן/בת הזוג שלכם מגיעה אווירה מיוחדת ואוכל מעולה, ואת זה מסעדות אשדוד ואשקלון מציעות בשפע
מסעדות מעולות לבילוי עם החבר'ה באשדוד ואשקלון
כי אשדוד ואשקלון הן ערים עם מסעדות מצוינות ומגוונות, ובמיוחד כי אין כמו ערב טוב עם החברים, אוכל מעולה ואווירה שמרימה את הרוח
מסעדות טבעוניות: המלצות לקראת יום הטבעונות העולמי
יום הטבעונות הבינלאומי שיחול ב ב-1 בנובמבר הוא הזדמנות מושלמת לגלות טעמים חדשים ובריאים מהמטבח הטבעוני, שבשנים האחרונות נותן פייט רציני ומוכיח שהוא לא סתם טרנד חולף. אז איפה נמצא מסעדות טבעוניות שוות? הו, בשביל זה אנחנו פה
לוספר - מסעדת השף שמביאה את נשמת הגולן לצלחת
איך גריל ג'וספר מיתולוגי, מסורת דרוזית עשירה וירקות טריים מהגולן יוצרים חוויה קולינרית בלתי נשכחת במלון OAKS
מסעדות באילת שיגרמו לכם להרגיש בחו"ל
מאיטליה ועד יפן: המקומות שיעניקו לכם חוויה קולינרית אקזוטית בלב העיר הדרומית