*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
בנס ציונה יש מקום קטן שהצליח לעשות משהו שלא הרבה מקומות מצליחים - להיות הכל לכולם מבלי לאבד את הזהות שלו. קפה ללוש זה לא עוד בית קפה שרק מגיש אספרסו ומאפה, זה המקום שבו הקהל הצעיר של העיר בא להתחיל את היום ולסיים אותו.
בבוקר אתם תמצאו כאן את כל מה שדור האינסטגרם אוהב - ארוחות בוקר עשירות שנראות טוב בתמונה וטעימות עוד יותר במציאות. מנת ביצים בנדיקט עם הסלמון המעושן והקרם ההולנדייז הופכות את הבוקר לאירוע, והפרגית על הגריל עם הצ'ימיצ'ורי מביאה קצת ארגנטינה לנס ציונה.
השקשוקה האדומה כאן זה לא סתם ביצים ברוטב - זה תבשיל של בישול ארוך שמגיע עם סלט ירקות, טחינה וחלה טרייה.
להתחיל את הבוקר כמו שצריך. צילום באדיבות המסעדה
מה שבאמת מייחד את המקום זה הגישה לאוכל בריא ולנגישות - יש כאן יותר ממאה מנות ללא גלוטן, מהשניצללוש הקלאסי ועד לסלטים הססגוניים. סלט הסלק, ברי ופקאן נראה כמו יצירת אמנות בצלחת עם המיקס של עלי חסה, עגבניות שרי צבעוניות וויניגרט החרדל בזיליקום.
הכוכב פה הוא ללא ספק סלט האגסים, תפוחים וגבינה כחולה - שילוב מפתיע של מתיקות טבעית עם המליחות של הגבינה הכחולה, וגם סלט הקינואה האדומה והבריאה עם דפי גזר, בטטה וחמוציות שמוכיח שאוכל בריא יכול להיות גם טעים.
בריאות, טריות וטעם. צילום באדיבות המסעדה
כשהשמש שוקעת, המקום מתחלף לגמרי. הקוקטיילים מגיעים לשולחנות, האווירה הופכת יותר אינטימית, והתפריט המגוון מאפשר לכל אחד למצוא את מה שהוא מחפש. רוצים משהו קל? הפוקאצ'ה עם גבינת ברי הצרפתית המותכת היא פשוט מושלמת, או מאפה ברי עם סלסלת העגבניות והעלים הירוקים. ואם אתם מחפשים משהו שמזכיר את הים, פילה לברק על ירקות ירוקים - זוקיני, אפונה ושעועית מוקפצים במחבת - זה בדיוק מה שצריך למנה קלילה וקופצנית.
מחפשים משהו מהותי יותר? רביולי הבטטה עם הערמונים והתרד יעשו את העבודה, או הפלין פטריות וכמהין עם השמנת, אגוזי המלך והתרד. האספרגוס על פולנטה קרמית זה משהו שלא תמצאו בכל מקום - שילוב מתוחכם שמראה שיש כאן שף שיודע מה הוא עושה.
רק מהתמונה אפשר להבין כמה זה טעים. צילום באדיבות המסעדה
ההמבורגר פה במשקל מכובד של 250 גרם בשר עגל צלוי בגריל, עטוף בלחמניית בריוש רכה, והשניצללוש (גם בגרסה ללא גלוטן) מגיע עם פרורי לחם מתובלים שמוכיחים שגם קלאסיקות יכולות לקבל שדרוג.
הארנצ'יני - כדורי הריזוטו על רוטב שמנת עגבניות עם פסטו וקרם פרמז'ן - זה סיגר הבשר עם עלי הסיגר במילוי בשר אסאדו מפורק מביאים קצת מהרוח הדרום אמריקאית למקום.
המבורגר במשקל כבד. צילום באדיבות המסעדה
הבוראטה טומטינה עם העגבניות הצבעוניות והבלסמי המצומצם מזכירה מסעדת כפר באיטליה, בעוד שחזה העוף עם הפטריות בציר בקר והאורז עשבי תיבול מחזיר אותנו הביתה. פרחי הכרובית המטוגנת עם רסק העגבניות והטחינה הלבנה מוכיחים שגם ירקות יכולים להיות כוכבי המופע.
באתם סתם לנישנוש קל? הפוקאצ'ה הקלאסית עם הטחינה, שמן הזית והקונפי שום מוכיחה שלפעמים הדברים הכי פשוטים הם הכי טעימים, והחציל בטחינה עם קוויאר העדשים השחורות מראה שפשטות לא אומרת חוסר דמיון.
נישנוש, מישהו? צילום באדיבות המסעדה
הטריק של קפה ללוש הוא שהם מצליחים לעשות אוכל מקצועי משובח "של מסעדות" באווירה של בית קפה שכונתי. האיכות היא ברמה של חומרי הגלם הטובים ביותר בשוק, אבל הרגש הוא של מקום שמכיר אתכם ויודע איך אתם אוהבים את הקפה.
במקום שבו כל כך הרבה מקומות מחליטים להיות או של הבוקר או של הערב, קפה ללוש נס ציונה הוכיח שאפשר להיות גם וגם - ולעשות את זה מעולה. זה המקום שבו השירות הוא משפחתי, האוכל טרי ואיכותי, והאווירה הצעירה גורמת לכם להרגיש שמצאתם את הסוד הקטן של העיר.
צילום תמונת שער - באדיבות המסעדה
לוספר - מסעדת השף שמביאה את נשמת הגולן לצלחת
איך גריל ג'וספר מיתולוגי, מסורת דרוזית עשירה וירקות טריים מהגולן יוצרים חוויה קולינרית בלתי נשכחת במלון OAKS
מסעדות באילת שיגרמו לכם להרגיש בחו"ל
מאיטליה ועד יפן: המקומות שיעניקו לכם חוויה קולינרית אקזוטית בלב העיר הדרומית
המסעדות הכשרות הכי טעימות באילת
ממטבח איטלקי משובח ועד גריל ישראלי איכותי, מדגים טריים ועד המבורגרים עסיסיים – כשר זה כבר מזמן לא מה שחשבתם, ואילת מציעה מבחר גדול של מסעדות כשרות ברמה גבוהה!
המסעדות הכי משפחתיות באילת: המקומות שמתאימים לכולם
ממטבח אסייתי עד אוכל רחוב מפנק: המקומות שבהם ההורים נהנים והילדים מאושרים
אלכוהול משובח ואוכל טעים – חיי הלילה באילת
מברים אלגנטיים ועד פאבים חמימים - המקומות שבהם הלילה באילת באמת מתחיל
מסעדות בשר באילת - הביסים הכי טובים בחופשה שלכם
כי חופשה ללא בשר טוב היא לא באמת חופשה - המדריך הכי טעים למסעדות הבשר הטובות באילת
נפרדים מתשפ"ה: 10 מסעדות אהובות בתל אביב שנסגרו
שנת תשפ"ה מגיעה אל קיצה. שנה מורכבת שהביאה עמה סגירת מסעדות רבות בתל אביב – מהדיינר של גוצ'ה ועד נחמה וחצי. המלחמה הבלתי נגמרת, מצב הרוח הלאומי, יוקר המחיה והחפירות בכביש הכריעו את המוסדות האהובים, ועכשיו נשארנו עם הזיכרונות.
זינק – המסעדה שמביאה את תל אביב ליהוד
ממסעדה קטנה ברחוב קרליבך ועד חלל ענק בבקעת אונו – זינק ממשיכה למשוך קהל נאמן מתל אביב ומהסביבה, בזכות אוכל יצירתי ואווירה ביתית