נגישות
נגישות

רוזה אשדוד: השף אריק מוכיח שכשר זה ההיפך ממשעמם

רוזה אשדוד: המסעדה שגורמת לכם להרגיש בבית (אבל עם שף מקצועי)

מגזין REST המלצות קולינריות המסעדות של rest
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 08/09/2025, 7:53

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

מסעדת רוזה באשדוד, בהובלת השף אריק ווקיל, היא המקום לחגיגה שלכם, לא משנה אם זו ארוחת צהריים בזוג או אירוע גדול של 200 אנשים.

 רוזה. צילום באדיבות המסעדה

מסעדה בשרית שלא מתפשרת על שום דבר

רוזה היא מסעדה בשרית כשרה למהדרין בד"ץ בית יוסף, אבל זו רק נקודת המוצא. כאן תמצאו לא רק מנות בשריות מעולות עם חומרי גלם מהטובים בשוק, אלא גם מגוון רחב של דגים טריים, מנות ללא גלוטן לאלרגיים, ומנות צמחוניות וטבעוניות שמוכיחות שמסעדה בשרית יכולה לדאוג לכולם.

 בעיקר, כיף פה. צילום באדיבות המסעדה

בואו נתחיל מההתחלה

אם אתם מגיעים רעבים (ומי לא?), הסיגר של סבתא זיוה זה בדיוק הסימן שלכם להתחיל נכון. המילוי של בשר בקר עם פיסטוק ואריסה, לצד הטחינה הצבעונית, הוא כמו חיבוק חם מהמטבח. לא בא לכם? נסו את הקרפצ'יו בקר עם הבלסמי המצומצם והשום הקונפי - תבינו מיד שהגעתם למקום מיוחד.

מנת הברולה פטה כבד עם הסוכר המקורמל והברוסקטת דגנים היא מנה ייחודית, וכזו שמוכיחה שהשף לא מפחד מטעמים עזים ומרקמים מעניינים.  סלט רוזה הוא פיצוץ של טעמים חזקים וטריים בפה.

 פיצוץ של טעמים. סלט רוזה. צילום באדיבות המסעדה

רגע אל תשבעו כל כך מהר... מה שמגיע אחרי זה עוד יותר טוב

המנות העיקריות ברוזה זה משהו שצריך לחוות. האנטריקוט של 350 גרם (כן, קראתם נכון), מעגלה מקומית מיושנת עד 45 ימים, מגיע עם גראטן תפוחי אדמה שמושלם בדיוק כמו שצריך. פילה הבקר עם קרם ארטישוק ובקצ'וי חלוט ברוטב יין הוא מסוג המנות שאתם עלולים להתמכר בגללן לרוזה. ראו הוזהרתם.

צלעות הטלה עם קרם בצל ופריקי מתפוצץ מטעמים, והפרגיות במרינדת ירוקים עם הכרוב הממולא מחזירות אתכם לרגע של מטבח ביתי, אבל סופר משודרג.

 פרגיות, מישהו? צילום באדיבות המסעדה

גם הים קרוב, וגם הטבעונים לא נשארים בחוץ

השף לא שוכח שאשדוד היא עור חוף, ועיר של גולשים. פילה הסלמון עם רטטוי הירקות הצלויים והלברק השלם הצלוי בגריל עם בייבי ירקות אנטיפסטי מזכירים לנו שהים כאן קרוב. הדגים טריים ומזכירים לנו חופש. הסשימי טונה בלו פין והסלמון עם הקולי מנגו והאגוזים השבורים הן יצירות מופת, ואם אתם מזמינים אותן תיזהרו - מי שיושב לידכם עלול לשלוח מזלג לצלחת שלכם ולזלול לכם הכל לפני שתרגישו.

רוזה לא שכחה את מי שבוחר באורח חיים טבעוני או את מי שמתמודד עם רגישות לגלוטן. ההמבורגר הטבעוני ביונד מיט מגיע עם צ'יפס וירקות, והניוקי בחמאת כמהין עם פטריות שימג'י ועלי מרווה מתאימות לכולם, כי הן פשוט כל כך טעימות – לא צריך להיות טבעוני כדי להזמין אותן.

 ארוחה מטריפה. עדיף לחלוק, כי גם ככה ינסו "לדוג" לכם מהצלחת. צילום באדיבות המסעדה

בא לכם משהו קליל? לכו על הפוקאצ'ות

הפוקאצ'ה רוסטביף אנטריקוט עם האיולי חרדל והבצל המוחמץ הוא סוג של ארוחה שלמה במסווה של כריך, והפוקאצ'ה אסאדו עם הבישול הארוך והאיולי צ'יפוטלה מראה שיש כאן מישהו שיודע איך לקחת קלאסיקה ולהפוך אותה למשהו מיוחד.

ומה ליד? למה שלא תלכו על סלט קיסר עוף משובח?

 סלט קיסר. צילום באדיבות המסעדה

עסקיות צהריים שוות ביותר

בין השעות 12:00-17:00, רוזה מגישה עסקיות צהריים משתלמות מאוד - ארוחה אמיתית במחיר שמוכיח שאיכות לא חייבת לעלות הון. תוכלו לקחת את כל המשפחה לארוחה נהדרת ולשלם מחיר אטרקטיבי שישאיר לכם תקציב לאטרקציות נוספות – מה רע?

המקום המושלם לכל אירוע

מה שהופך את רוזה למיוחד הוא לא רק האוכל אלא גם האפשרות לקיים כאן את כל סוגי האירועים. בין אם מדובר בארוחת עסקים של 20 אנשים או באירוע משפחתי של 200 איש, המקום יודע איך להתאים את עצמו לכל צורך. החדר הפרטי לאירועים של עד 60 אנשים זה האופציה המושלמת לחגיגות אינטימיות יותר - בין אם זה יום הולדת, בר מצווה או פשוט רצון להתפנק עם החברים הכי קרובים.

בנוסף, תמצאו פה שילוב בין הכשרות למהדרין לבין המטבח המתוחכם של השף אריק, שאינו מתפשר על שום דבר - לא על האיכות, לא על הטעם, ולא על החוויה.

רוזה באשדוד מוכיח שמסעדה בשרית כשרה יכולה להיות גם מסעדת שף, וארוחה בחוץ יכולה להיות הרבה יותר מסתם אוכל טוב, אלא חוויה שלמה וטובה.

 

צילום תמונת שער באדיבות המסעדה

אהבתם את הכתבה?

כתבה מהממת
0
פחות אהבתי
0

כתבות נוספות של מערכת zap rest

Newsletter Icon