*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
מסעדת רוזה באשדוד, בהובלת השף אריק ווקיל, היא המקום לחגיגה שלכם, לא משנה אם זו ארוחת צהריים בזוג או אירוע גדול של 200 אנשים.
רוזה. צילום באדיבות המסעדה
רוזה היא מסעדה בשרית כשרה למהדרין בד"ץ בית יוסף, אבל זו רק נקודת המוצא. כאן תמצאו לא רק מנות בשריות מעולות עם חומרי גלם מהטובים בשוק, אלא גם מגוון רחב של דגים טריים, מנות ללא גלוטן לאלרגיים, ומנות צמחוניות וטבעוניות שמוכיחות שמסעדה בשרית יכולה לדאוג לכולם.
בעיקר, כיף פה. צילום באדיבות המסעדה
אם אתם מגיעים רעבים (ומי לא?), הסיגר של סבתא זיוה זה בדיוק הסימן שלכם להתחיל נכון. המילוי של בשר בקר עם פיסטוק ואריסה, לצד הטחינה הצבעונית, הוא כמו חיבוק חם מהמטבח. לא בא לכם? נסו את הקרפצ'יו בקר עם הבלסמי המצומצם והשום הקונפי - תבינו מיד שהגעתם למקום מיוחד.
מנת הברולה פטה כבד עם הסוכר המקורמל והברוסקטת דגנים היא מנה ייחודית, וכזו שמוכיחה שהשף לא מפחד מטעמים עזים ומרקמים מעניינים. סלט רוזה הוא פיצוץ של טעמים חזקים וטריים בפה.
פיצוץ של טעמים. סלט רוזה. צילום באדיבות המסעדה
המנות העיקריות ברוזה זה משהו שצריך לחוות. האנטריקוט של 350 גרם (כן, קראתם נכון), מעגלה מקומית מיושנת עד 45 ימים, מגיע עם גראטן תפוחי אדמה שמושלם בדיוק כמו שצריך. פילה הבקר עם קרם ארטישוק ובקצ'וי חלוט ברוטב יין הוא מסוג המנות שאתם עלולים להתמכר בגללן לרוזה. ראו הוזהרתם.
צלעות הטלה עם קרם בצל ופריקי מתפוצץ מטעמים, והפרגיות במרינדת ירוקים עם הכרוב הממולא מחזירות אתכם לרגע של מטבח ביתי, אבל סופר משודרג.
פרגיות, מישהו? צילום באדיבות המסעדה
השף לא שוכח שאשדוד היא עור חוף, ועיר של גולשים. פילה הסלמון עם רטטוי הירקות הצלויים והלברק השלם הצלוי בגריל עם בייבי ירקות אנטיפסטי מזכירים לנו שהים כאן קרוב. הדגים טריים ומזכירים לנו חופש. הסשימי טונה בלו פין והסלמון עם הקולי מנגו והאגוזים השבורים הן יצירות מופת, ואם אתם מזמינים אותן תיזהרו - מי שיושב לידכם עלול לשלוח מזלג לצלחת שלכם ולזלול לכם הכל לפני שתרגישו.
רוזה לא שכחה את מי שבוחר באורח חיים טבעוני או את מי שמתמודד עם רגישות לגלוטן. ההמבורגר הטבעוני ביונד מיט מגיע עם צ'יפס וירקות, והניוקי בחמאת כמהין עם פטריות שימג'י ועלי מרווה מתאימות לכולם, כי הן פשוט כל כך טעימות – לא צריך להיות טבעוני כדי להזמין אותן.
ארוחה מטריפה. עדיף לחלוק, כי גם ככה ינסו "לדוג" לכם מהצלחת. צילום באדיבות המסעדה
הפוקאצ'ה רוסטביף אנטריקוט עם האיולי חרדל והבצל המוחמץ הוא סוג של ארוחה שלמה במסווה של כריך, והפוקאצ'ה אסאדו עם הבישול הארוך והאיולי צ'יפוטלה מראה שיש כאן מישהו שיודע איך לקחת קלאסיקה ולהפוך אותה למשהו מיוחד.
ומה ליד? למה שלא תלכו על סלט קיסר עוף משובח?
סלט קיסר. צילום באדיבות המסעדה
בין השעות 12:00-17:00, רוזה מגישה עסקיות צהריים משתלמות מאוד - ארוחה אמיתית במחיר שמוכיח שאיכות לא חייבת לעלות הון. תוכלו לקחת את כל המשפחה לארוחה נהדרת ולשלם מחיר אטרקטיבי שישאיר לכם תקציב לאטרקציות נוספות – מה רע?
מה שהופך את רוזה למיוחד הוא לא רק האוכל אלא גם האפשרות לקיים כאן את כל סוגי האירועים. בין אם מדובר בארוחת עסקים של 20 אנשים או באירוע משפחתי של 200 איש, המקום יודע איך להתאים את עצמו לכל צורך. החדר הפרטי לאירועים של עד 60 אנשים זה האופציה המושלמת לחגיגות אינטימיות יותר - בין אם זה יום הולדת, בר מצווה או פשוט רצון להתפנק עם החברים הכי קרובים.
בנוסף, תמצאו פה שילוב בין הכשרות למהדרין לבין המטבח המתוחכם של השף אריק, שאינו מתפשר על שום דבר - לא על האיכות, לא על הטעם, ולא על החוויה.
רוזה באשדוד מוכיח שמסעדה בשרית כשרה יכולה להיות גם מסעדת שף, וארוחה בחוץ יכולה להיות הרבה יותר מסתם אוכל טוב, אלא חוויה שלמה וטובה.
צילום תמונת שער באדיבות המסעדה
לוספר - מסעדת השף שמביאה את נשמת הגולן לצלחת
איך גריל ג'וספר מיתולוגי, מסורת דרוזית עשירה וירקות טריים מהגולן יוצרים חוויה קולינרית בלתי נשכחת במלון OAKS
מסעדות באילת שיגרמו לכם להרגיש בחו"ל
מאיטליה ועד יפן: המקומות שיעניקו לכם חוויה קולינרית אקזוטית בלב העיר הדרומית
המסעדות הכשרות הכי טעימות באילת
ממטבח איטלקי משובח ועד גריל ישראלי איכותי, מדגים טריים ועד המבורגרים עסיסיים – כשר זה כבר מזמן לא מה שחשבתם, ואילת מציעה מבחר גדול של מסעדות כשרות ברמה גבוהה!
המסעדות הכי משפחתיות באילת: המקומות שמתאימים לכולם
ממטבח אסייתי עד אוכל רחוב מפנק: המקומות שבהם ההורים נהנים והילדים מאושרים
אלכוהול משובח ואוכל טעים – חיי הלילה באילת
מברים אלגנטיים ועד פאבים חמימים - המקומות שבהם הלילה באילת באמת מתחיל
מסעדות בשר באילת - הביסים הכי טובים בחופשה שלכם
כי חופשה ללא בשר טוב היא לא באמת חופשה - המדריך הכי טעים למסעדות הבשר הטובות באילת
נפרדים מתשפ"ה: 10 מסעדות אהובות בתל אביב שנסגרו
שנת תשפ"ה מגיעה אל קיצה. שנה מורכבת שהביאה עמה סגירת מסעדות רבות בתל אביב – מהדיינר של גוצ'ה ועד נחמה וחצי. המלחמה הבלתי נגמרת, מצב הרוח הלאומי, יוקר המחיה והחפירות בכביש הכריעו את המוסדות האהובים, ועכשיו נשארנו עם הזיכרונות.
זינק – המסעדה שמביאה את תל אביב ליהוד
ממסעדה קטנה ברחוב קרליבך ועד חלל ענק בבקעת אונו – זינק ממשיכה למשוך קהל נאמן מתל אביב ומהסביבה, בזכות אוכל יצירתי ואווירה ביתית