*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
אחרי שבועות של ישיבה בבית, טילים, חדשות מדכאות והתמכרות לטלוויזיה – הגיע הזמן לשים את השמיכה בצד, להיפרד לשלום מהפיג'מה, להעיף את השלט ולתת לעצמנו רגע של אוויר. ומה יותר אוורירי ומרגיע מישיבה באחד המקומות הכי יפים בישראל, עם נוף לים, קוקטייל צבעוני ביד אחת ונגיסה עסיסית ביד השנייה? להרגיש את קרני השמש מלטפות את הפנים, לשמוע את גלי הים הרכים מרחוק ולהתמסר לשלווה רגועה. כי כן, מגיע לנו גם ליהנות.
אז... ברוכים הבאים לקירה – מסעדה שהיא לא רק מקום לאכול בו, אלא מקום להרגיש בו שחזרתם לחיים שאתם אוהבים.
צילום באדיבות המסעדה
כי באשדוד יש ים מדהים, אבל לא בכל פינה מקבלים אותו עטוף בצלחת. קירה יושבת על גבעת יונה, מתנשאת קלות מעל העיר, ומביטה ישר אל התכלת. מסביב רוח נעימה, בפנים חיוכים, ועל השולחן – מנות שאי אפשר להישאר אליהן אדישים.
תשכחו לרגע מהפוסטים של "מה אוכלים היום" – בקירה יש תשובות אמיתיות, כמו למשל כבדי עוף על מצע פירה מוקפצים ברוטב מתקתק, או הקבבים -עסיסיים ונחים על בצל מטוגן ופריך. יש גם שניצלונים בציפוי פריך למי שבא לו להתפנק כמו ילד אבל להרגיש מבוגר. ואם אתם בעניין של חתיכת בשר טובה באמת, סטייק אנטריקוט ומדליוני פילה בקר יחכו לכם עם תוספות שיחממו לכם את הלב.
צילום באדיבות המסעדה
אם אתם בהתקף רעב כייפי, תעופו על הטריו – שילוב מפנק של אנטריקוט, פילה וכבד אווז, או לכו על המיקס קירה – פלטת בשרים זוגית מפוארת כל כך שתגרום לכם לחשוב שאתם חוגגים משהו, גם אם סתם יום שלישי.
ואם אתם בקטע של להרגיש את הים, תנו ביס בפילה לברק או בדניס פתוח על הגריל – מוגשים על מצע שעועית ירוקה פריכה וטעימה להפליא.
הצילום באדיבות המסעדה
הפתעה! קירה פתחו לאחרונה את Kira Rooftop , המקום החדש שכולם כבר מדברים עליו – ובצדק! על הגג של קירה, מול השקיעה ועם בריזה שמלטפת לכם את המצח, מחכה עולם אחר – עולם של סושי, טעמים אסייתיים, וצבעים שעושים שמח בעין ובסטורי.
כאן תמצאו רולים יצירתיים כמו הSpicy Flame עם סלמון פיקנטי ובטטה צלויה, עטופים בסלמון צרוב וקריספי. או הBlack Diamond – רול שחור-אדום עם טונה וטוביקו שיגרום לכם לחשוב שיצאתם לטוקיו.
מי שאוהב רול שהוא גם מתוק וגם מתוחכם – הGreen Kiss הצמחוני עם אבוקדו, בטטה ופקאן מסוכר זה בדיוק מה שאתם צריכים. ואם אתם בעניין של קוקטייל (ואיך לא? מיקום כזה דורש קוקטייל של שקיעה) – הבר פה יודע את העבודה: ה-Tokyo Mint מרענן ופרשי, הTropic Vibe מתוק עם טוויסט, וה-Kira Royal... טוב, זה כבר לשחק אותה מלכים.
הצילום באדיבות המסעדה
קירה היא בדיוק מה שכולנו צריכים עכשיו. מקום שנעים להיות בו, שמזכיר לנו את כל הדברים הקטנים שעושים טוב. המקום שבו לא ממהרים לשום מקום, רק שותים לאט, אוכלים טוב, ונושמים עמוק את הרגע.
אז תפסו חברים, דייט, או סתם את עצמכם, ובואו. אתם מוזמנים לעלות לגג או לשבת למטה. לשבת מול הים, להרים לחיים ולהיזכר איך זה מרגיש כשהלב – והעולם – נפתחים מחדש.
צילום תמונת שער: באדיבות המסעדה
אוטו-אוכל בירושלים 2025 - פסטיבל פודטראקים
פסטיבל אוטו-אוכל בירושלים 2025 חוזר לטיילת ארמון הנציב עם שפים ירושלמיים ומתארחים, בר נוף ומופעים חיים. האירוע יתקיים בין ה-30 ביוני ל-24 ביולי בימי שני עד חמישי.
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
ב Saga Sushi & poke בירושלים, קיבלנו את השילוב המנצח בין אוכל רחוב באיכות של גורמה, עם כשרות למהדרין.
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
בלב הקסום של קיסריה, במרחק פתיחת בקבוק מכביש החוף הציורי, מסתתרת נאמה – יהלום גסטרונומי שמתכתב ישירות עם חושי הכיף והטעם שלכם. כאן, בין קירות המתחם המהפנט, חוויית הקולינריה פוגשת את אומנות היין במופע אלגנטי ובעיקר- טעים.
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
העיצוב, האווירה, מנות השף והקוקטיילים, הם מה שהופך את Who, רופ-טופ בר קוקטיילים בראשון לציון, למקום שתרצו לצאת לבלות בו. והבונוס – המקום כשר.
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
אם מתחשק לכם להרגיש את איטליה מבלי לטרוח לצאת מהארץ, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקפוץ לעמק יזרעאל היפהפה, למסעדת גוסטינו שברמת ישי, לארוחה איטלקית באווירה מושלמת.
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
תל אביב EAT 2025 - הפסטיבל הקולינרי הגדול של תל אביב חוזר לשנתו התשיעית עם מגוון שפים מובילים ומנות מיוחדות שמהווים חגיגת טעמים מכל העולם במקום אחד.
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
עם אווירה משגעת, תפריט עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק ומנות נדיבות שכיף לחלוק – מסעדת סוהו ממשיכה למשוך סלבס, משפחות, זוגות וחובבי אוכל טוב מכל הארץ.
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
בין גחלים לוהטות ואווירה מלטפת, מסעדת גחלים בפארק המדע הפכה למקדש הבשר האיכותי והטעים. צלחות מדויקות, שירות מחבק ובעיקר, חוויה שחורגת הרבה מעבר לארוחה רגילה – זו הצהרת אהבה קולינרית במיטבה