*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
בעולם הקולינרי התוסס של ימינו, שבו כולם מחפשים חדשנות ואיכות, קשה למצוא מקום שמצליח לרגש באמת. אבל אז מגיעה Saga Sushi & poke ומגדירה מחדש את המושג "אוכל רחוב". המסעדה הזו, עם הקונספט הייחודי שלה והכשרות למהדרין מצליחה להפתיע, לשמח את הבטן, ולספק חוויה קולינרית שתגרום לכם לחזור שוב ולהביא גם את החברים שלכם. אם חשבתם שאוכל כשר למהדרין מחייב פשרות על טעם, יצירתיות או אווירה, אתם עומדים לגלות את saga ולשנות את כל מה שידעתם על אוכל רחוב.
מאחורי ההצלחה של Saga Sushi & poke עומדת בין היתר העובדה שהכל, אבל הכל, מיוצר במקום. זהו עיקרון מנחה של המקום, ומרגישים את העיקרון הזה בכל ביס. החל מהרטבים הייחודיים, דרך המרינדות לדגים, ועד לתוספות הפריכות – כל מרכיב עובר תהליך הכנה קפדני במטבח המסעדה, מה שמבטיח לא רק טריות בלתי מתפשרת, אלא גם שליטה מלאה על איכות חומרי הגלם ועל הדיוק בטעמים. כשאתם טועמים מנה ב saga, אתם יודעים שכל מרכיב בה נוצר באהבה ובמקצועיות, ללא קיצורי דרך, וזו חוויה של גורמה בקערת poke.
גורמה ומוכן במקום. צילום באדיבות המסעדה
אחד היתרונות המנצחים של סאגה סושי ופוקי בר הוא שהמסעדה מחזיקה תעודת כשרות מהודרת של העדה החרדית על המטבח, וכשרות קהילות על המסעדה, מה שפותח את שעריה לקהל רחב של שומרי כשרות, שעד כה נאלצו לעיתים קרובות להתפשר על מגוון או על רמת הקולינריה במסעדות. ב saga הכשרות היא חלק בלתי נפרד מהזהות, ולא רק שהיא לא מגבילה את היצירתיות או את איכות המנות, להיפך, היא מייצרת הברקות קולינריות. שומרי כשרות יכולים להגיע בראש שקט, לדעת שהם ייהנו לא רק מאוכל טעים ובטוח, אלא גם מחוויה אופנתית ותוססת, בדיוק כמו בכל בר אוכל מוביל בעולם. זהו שינוי מרענן בנוף המסעדות הכשרות, והוא מוכיח שאפשר לשלב בין כשרות לבין קולינריה פורצת דרך.
קולינריה פורצת דרך - וכשרה. צילום באדיבות המסעדה
קערות הפוקי, שמקורן בהוואי, הן חגיגה לבטן ולנשמה. ה poke במהותו הוא אוכל רחוב – מהיר, נגיש, ומושלם לאכילה תוך כדי תנועה. ב saga עוברות הקערות הללו שדרוג משמעותי עם דגים טריים, ירקות פריכים, רטבים מיוחדים ושילובים מדויקים, כך שכל קערה הופכת לחוויה בפני עצמה. זהו המקום שבו תוכלו לאכול ארוחה קלילה אך משביעה, בריאה אך מפנקת, וכל זאת באווירה נינוחה וכיפית.
התפריט של Saga Sushi & poke מציע גמישות רבה, ומאפשר לכל אחד להרכיב את הקערה המושלמת עבורו. אם חשקה נפשכם בקערת פוקי, תוכלו לבחור בסיס של אורז, נודלס, או קינואה, להוסיף לו חלבון בדמות סלמון טרי, טונה אדומה, טופו, ומגוון רחב של ירקות מעוררי תיאבון כמו מלפפון, אבוקדו, אדממה, בצל סגול, גזר, ועוד. בנוסף תוכלו להנות גם מתוספות ייחודיות כמו אצות נורי, בצל קריספי, קשיו, שומשום קלוי או צ'ילי חריף.
מעבר לקערות ה- poke, מציעה המסעדה גם מבחר סושי ורולים קלאסיים או מיוחדים, שמוכנים במקום. למנה ראשונה תוכלו להנות מגיוזה במילוי בטטה פריכה, או מאגרול ירקות קריספי, לצד סלט אסייתי משובח. לאוהבי הפיש אנד צ'יפס מחכה חוויה מענגת בסגנון saga של דג סלמון מטוגן בטמפורה עם צ'יפס פריך ורטבים מיוחדים, שכאמור מיוצרים כולם במקום.
אוהבים קריספי? גם אנחנו. צילום באדיבות המסעדה
האווירה ב Saga Sushi & poke היא תוססת, צעירה וכיפית. העיצוב המודרני והמינימליסטי, בשילוב עם מוזיקה נעימה, יוצר סביבה מזמינה ונינוחה. המקום מתאים למפגש עם חברים, לפגישת עבודה, לדייט קליל, או סתם לארוחה מהירה ואיכותית. הצוות ידידותי, קשוב ומקצועי, והוא תמיד שם כדי להמליץ, להסביר ולדאוג שתצאו שבעים ומרוצים.
חשוב לציין כי המסעדה מקפידה על נגישות מלאה, מה שמאפשר לכל אחד ליהנות מהחוויה הקולינרית שהיא מציעה. בין אם אתם מגיעים עם כיסא גלגלים, עגלת תינוק, או פשוט מחפשים מקום נוח ונגיש, סאגה סושי ופוקי בר נמצאת שם בשביל כולם.
Saga Sushi & poke מוכיחה שאוכל רחוב יכול להיות גורמה, שכשרות למהדרין יכולה ללכת יד ביד עם חדשנות קולינרית, ושחווית בילוי לא צריכה להתפשר על אף אחד מהמרכיבים הללו. אם אתם מחפשים מקום שבו תוכלו ליהנות מאוכל טעים, טרי ובריא, באווירה נעימה ותוססת, וכל זאת תוך שמירה על כשרות קפדנית – סאגה סושי ופוקי בר היא היעד המושלם עבורכם.
צילום תמונת שער באדיבות המסעדה.
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
בלב הקסום של קיסריה, במרחק פתיחת בקבוק מכביש החוף הציורי, מסתתרת נאמה – יהלום גסטרונומי שמתכתב ישירות עם חושי הכיף והטעם שלכם. כאן, בין קירות המתחם המהפנט, חוויית הקולינריה פוגשת את אומנות היין במופע אלגנטי ובעיקר- טעים.
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
העיצוב, האווירה, מנות השף והקוקטיילים, הם מה שהופך את Who, רופ-טופ בר קוקטיילים בראשון לציון, למקום שתרצו לצאת לבלות בו. והבונוס – המקום כשר.
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
אם מתחשק לכם להרגיש את איטליה מבלי לטרוח לצאת מהארץ, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקפוץ לעמק יזרעאל היפהפה, למסעדת גוסטינו שברמת ישי, לארוחה איטלקית באווירה מושלמת.
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
תל אביב EAT 2025 - הפסטיבל הקולינרי הגדול של תל אביב חוזר לשנתו התשיעית עם מגוון שפים מובילים ומנות מיוחדות שמהווים חגיגת טעמים מכל העולם במקום אחד.
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
עם אווירה משגעת, תפריט עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק ומנות נדיבות שכיף לחלוק – מסעדת סוהו ממשיכה למשוך סלבס, משפחות, זוגות וחובבי אוכל טוב מכל הארץ.
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
בין גחלים לוהטות ואווירה מלטפת, מסעדת גחלים בפארק המדע הפכה למקדש הבשר האיכותי והטעים. צלחות מדויקות, שירות מחבק ובעיקר, חוויה שחורגת הרבה מעבר לארוחה רגילה – זו הצהרת אהבה קולינרית במיטבה
בפעם החמישית: אסף גרניט זוכה בכוכב מישלן!
השף הישראלי המוערך מציין את ההישג בצעד מפתיע - פתיחת חשבון אינסטגרם לראשונה אחרי שנים של התנגדות לרשתות החברתיות. "זו הכרה בינלאומית בעסק ישראלי שחוגג את התרבות שלנו", כתב גרניט.
NAMA קיסריה: ללכת למסעדה = לצאת לחופשה
דמיינו לעצמכם את האוכל הכי טעים, במקום הכי כייפי. אז - נאמא.