נגישות
נגישות

נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת

בלב הקסום של קיסריה, במרחק פתיחת בקבוק מכביש החוף הציורי, מסתתרת נאמה – יהלום גסטרונומי שמתכתב ישירות עם חושי הכיף והטעם שלכם. כאן, בין קירות המתחם המהפנט, חוויית הקולינריה פוגשת את אומנות היין במופע אלגנטי ובעיקר- טעים.

מגזין REST המלצות קולינריות המסעדות של rest
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 28/05/2025, 12:47

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

במה מושלמת לאירועים מרגשים

נאמה, מעבר להיותה מסעדת גורמה, מציעה לכם את הבמה המושלמת לאירועים מרגשים, כייפים, תוססים והכי יפים וטעימים שיש, כאלה שנשארים בזיכרון ועושים חשק לחזור.

נאמה נולדה מתוך אהבה לחומרי גלם טריים, לאש החיה ולמסורת הבשר המשובח. אך מה שהופך אותה לבחירה המושלמת לאירועים – החל מבר מצוות ועד אירועי חברה, ימי הולדת מרגשים, השקות או ערבי גיבוש, זו בעיקר היכולת שלה לייצר חוויה שלמה ומוקפדת, ברמה שגורמת לכל אורח להרגיש שהוא חלק ממשהו יוצא דופן.

החלום שלכם הוא דיינר שמח לשלושים חברים שבחרתם בפינצטה, אירוע חברה סופר אלגנטי שבמרכזו אוכל נפלא וטעימת יינות יוקרתיים - או שמא אתם חולמים על מסיבה מטורפת עם 200 חברים שרק רוצים לרקוד?

רוצים אינטימיות מלכותית? קיבלתם חלל סגור מעוצב שנושם יוקרה מכל פינה. חשקה נפשכם בחגיגה פתוחה וחופשייה? הנה לכם עמדות פתוחות שמזמינות את כל האורחים לאכול ולהתמנגל.

והחלק הכי טוב? הצוות הקסום של נאמה הופך להיות השותפים החסרים לכם בפשע הקולינרי המושלם הזה. הם איתכם מהרגע שאתם מתחילים לחלום ועד שהאורח האחרון יוצא עם חיוך מסופק על הפנים. יינות שנבחרו בדייקנות כירורגית, תפריט שמותאם אישית לכל קפריזה, שולחנות מעוצבים שנראים כמו מתוך מגזין, מוזיקה ודיג'יי שיודעים בדיוק איך להכניס כולם לפלואו, פרחים שגורמים לחלל להיראות כמו צילום מסך מהפינטרסט – ועוד.

מסורת של בשר משובח. צילום באדיבות המסעדה

למה האוכל בנאמה כל כך טעים?

מה שמבדיל את נאמה ממסעדות אחרות הוא לא רק איכות חומרי הגלם – אלא הדרך שבה הם מטופלים. כאן לא תמצאו קיצורי דרך – אלא רק בשרים מובחרים, מיושנים בקפידה, שנצלים על גריל פחמים אמיתי או נאפים בתנור ייעודי שעובד בטמפרטורות גבוהות. את הירקות קוטפים בעונתם, את השמן סוחטים מזיתים טריים, ואת המנות מרכיבים עם הרבה רגש – כי בנאמה מאמינים בטעם שנולד מהאמת.

תפריט האירועים בנאמה מגוון ומגרה במיוחד. בין המנות תוכלו למצוא טלה קצוץ ופיסטוק חלביים עטופים בלאפה רכה עם קרם חציל חרוך, פרגיות עסיסיות במשרה טריאקי ויין לבן, קרפציו של פילה עגל, פטריות יער צלויות, פריים ריב מיושן של אנטריקוט על העצם, שיפוד שייטל עסיסי עם גרמולטה של עשבי תיבול ועוד ועוד.

ולצד כל זה – יין. המון יין. בנאמה תמצאו מאות בקבוקי יין מיקבים ישראלים מצפון ועד דרום, לצד יינות בינלאומיים מהמותגים הגדולים ביותר. צוות המסעדה כולל סומלייה מוסמך, שמעביר סדנאות טעימות יין מקצועיות שמוסיפות לכל אירוע נופך של עומק, ידע ותחושת יוקרה. אפשר לשלב בכל אירוע סדנה אינטראקטיבית של טעימות יין, להכיר את ההבדלים בין יינות אדומים ולבנים, להבין את סודות ההתאמה בין יין לאוכל, לצאת למסע חובק עולם דרך כוסות היין – או פשוט לשבת, להקשיב וליהנות מכל לגימה.

כאן לא תמצאו קיצורי דרך – אלא רק בשרים מובחרים. צילום באדיבות המסעדה.

חוויה מהשנייה הראשונה ועד האחרונה

בין אם אתם מגיעים לנאמה כדי לאכול במסעדה, לקנות יין או כדי להשתתף באירוע או לקיים אחד כזה – הרושם הוא שאתם נמצאים במקום סופר מושקע ומטופח, מקום שבו כל פרט מקבל את  תשומת הלב הראויה לו. מהעיצוב של הצלחת ועד בחירת המוזיקה, מהשירות המקצועי והמחויך ועד לחניה החינמית שמחכה ממש בכניסה. לא צריך להרחיק עד הצפון או לשלם מחיר מופקע בתל אביב – כשיש מקום כזה במיקום אסטרטגי בלב הארץ, שקרוב לכל מקום אבל מרגיש רחוק מכל טרחה.

בנאמה יודעים שכל חלום הוא יקום בפני עצמו – והצוות המסור יודע איך להפיח חיים בכל רעיון, עד שהוא הופך לאירוע שראיתם בדימיון שלכם.

צילום תמונת שער – באדיבות Nama

אהבתם את הכתבה?

כתבה מהממת
0
פחות אהבתי
0

כתבות נוספות של מערכת zap rest

Newsletter Icon