*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
נאמה, מעבר להיותה מסעדת גורמה, מציעה לכם את הבמה המושלמת לאירועים מרגשים, כייפים, תוססים והכי יפים וטעימים שיש, כאלה שנשארים בזיכרון ועושים חשק לחזור.
נאמה נולדה מתוך אהבה לחומרי גלם טריים, לאש החיה ולמסורת הבשר המשובח. אך מה שהופך אותה לבחירה המושלמת לאירועים – החל מבר מצוות ועד אירועי חברה, ימי הולדת מרגשים, השקות או ערבי גיבוש, זו בעיקר היכולת שלה לייצר חוויה שלמה ומוקפדת, ברמה שגורמת לכל אורח להרגיש שהוא חלק ממשהו יוצא דופן.
החלום שלכם הוא דיינר שמח לשלושים חברים שבחרתם בפינצטה, אירוע חברה סופר אלגנטי שבמרכזו אוכל נפלא וטעימת יינות יוקרתיים - או שמא אתם חולמים על מסיבה מטורפת עם 200 חברים שרק רוצים לרקוד?
רוצים אינטימיות מלכותית? קיבלתם חלל סגור מעוצב שנושם יוקרה מכל פינה. חשקה נפשכם בחגיגה פתוחה וחופשייה? הנה לכם עמדות פתוחות שמזמינות את כל האורחים לאכול ולהתמנגל.
והחלק הכי טוב? הצוות הקסום של נאמה הופך להיות השותפים החסרים לכם בפשע הקולינרי המושלם הזה. הם איתכם מהרגע שאתם מתחילים לחלום ועד שהאורח האחרון יוצא עם חיוך מסופק על הפנים. יינות שנבחרו בדייקנות כירורגית, תפריט שמותאם אישית לכל קפריזה, שולחנות מעוצבים שנראים כמו מתוך מגזין, מוזיקה ודיג'יי שיודעים בדיוק איך להכניס כולם לפלואו, פרחים שגורמים לחלל להיראות כמו צילום מסך מהפינטרסט – ועוד.
מסורת של בשר משובח. צילום באדיבות המסעדה
מה שמבדיל את נאמה ממסעדות אחרות הוא לא רק איכות חומרי הגלם – אלא הדרך שבה הם מטופלים. כאן לא תמצאו קיצורי דרך – אלא רק בשרים מובחרים, מיושנים בקפידה, שנצלים על גריל פחמים אמיתי או נאפים בתנור ייעודי שעובד בטמפרטורות גבוהות. את הירקות קוטפים בעונתם, את השמן סוחטים מזיתים טריים, ואת המנות מרכיבים עם הרבה רגש – כי בנאמה מאמינים בטעם שנולד מהאמת.
תפריט האירועים בנאמה מגוון ומגרה במיוחד. בין המנות תוכלו למצוא טלה קצוץ ופיסטוק חלביים עטופים בלאפה רכה עם קרם חציל חרוך, פרגיות עסיסיות במשרה טריאקי ויין לבן, קרפציו של פילה עגל, פטריות יער צלויות, פריים ריב מיושן של אנטריקוט על העצם, שיפוד שייטל עסיסי עם גרמולטה של עשבי תיבול ועוד ועוד.
ולצד כל זה – יין. המון יין. בנאמה תמצאו מאות בקבוקי יין מיקבים ישראלים מצפון ועד דרום, לצד יינות בינלאומיים מהמותגים הגדולים ביותר. צוות המסעדה כולל סומלייה מוסמך, שמעביר סדנאות טעימות יין מקצועיות שמוסיפות לכל אירוע נופך של עומק, ידע ותחושת יוקרה. אפשר לשלב בכל אירוע סדנה אינטראקטיבית של טעימות יין, להכיר את ההבדלים בין יינות אדומים ולבנים, להבין את סודות ההתאמה בין יין לאוכל, לצאת למסע חובק עולם דרך כוסות היין – או פשוט לשבת, להקשיב וליהנות מכל לגימה.
כאן לא תמצאו קיצורי דרך – אלא רק בשרים מובחרים. צילום באדיבות המסעדה.
בין אם אתם מגיעים לנאמה כדי לאכול במסעדה, לקנות יין או כדי להשתתף באירוע או לקיים אחד כזה – הרושם הוא שאתם נמצאים במקום סופר מושקע ומטופח, מקום שבו כל פרט מקבל את תשומת הלב הראויה לו. מהעיצוב של הצלחת ועד בחירת המוזיקה, מהשירות המקצועי והמחויך ועד לחניה החינמית שמחכה ממש בכניסה. לא צריך להרחיק עד הצפון או לשלם מחיר מופקע בתל אביב – כשיש מקום כזה במיקום אסטרטגי בלב הארץ, שקרוב לכל מקום אבל מרגיש רחוק מכל טרחה.
בנאמה יודעים שכל חלום הוא יקום בפני עצמו – והצוות המסור יודע איך להפיח חיים בכל רעיון, עד שהוא הופך לאירוע שראיתם בדימיון שלכם.
צילום תמונת שער – באדיבות Nama
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
העיצוב, האווירה, מנות השף והקוקטיילים, הם מה שהופך את Who, רופ-טופ בר קוקטיילים בראשון לציון, למקום שתרצו לצאת לבלות בו. והבונוס – המקום כשר.
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
אם מתחשק לכם להרגיש את איטליה מבלי לטרוח לצאת מהארץ, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקפוץ לעמק יזרעאל היפהפה, למסעדת גוסטינו שברמת ישי, לארוחה איטלקית באווירה מושלמת.
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
תל אביב EAT 2025 - הפסטיבל הקולינרי הגדול של תל אביב חוזר לשנתו התשיעית עם מגוון שפים מובילים ומנות מיוחדות שמהווים חגיגת טעמים מכל העולם במקום אחד.
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
עם אווירה משגעת, תפריט עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק ומנות נדיבות שכיף לחלוק – מסעדת סוהו ממשיכה למשוך סלבס, משפחות, זוגות וחובבי אוכל טוב מכל הארץ.
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
בין גחלים לוהטות ואווירה מלטפת, מסעדת גחלים בפארק המדע הפכה למקדש הבשר האיכותי והטעים. צלחות מדויקות, שירות מחבק ובעיקר, חוויה שחורגת הרבה מעבר לארוחה רגילה – זו הצהרת אהבה קולינרית במיטבה
בפעם החמישית: אסף גרניט זוכה בכוכב מישלן!
השף הישראלי המוערך מציין את ההישג בצעד מפתיע - פתיחת חשבון אינסטגרם לראשונה אחרי שנים של התנגדות לרשתות החברתיות. "זו הכרה בינלאומית בעסק ישראלי שחוגג את התרבות שלנו", כתב גרניט.
NAMA קיסריה: ללכת למסעדה = לצאת לחופשה
דמיינו לעצמכם את האוכל הכי טעים, במקום הכי כייפי. אז - נאמא.
סטייק ווד – מסעדה על הגובה ברמת הגולן
בנוף הירוק המטריף של רמת הגולן תמצאו מסעדה נהדרת המשלבת מסורת מזרחית עם טעמי השף, מנות בשר ודגים בהכנה מדויקת לצד ירקות טריים מהגולן, ועוד לא דיברנו על הבקר שבעלי המסעדה מגדלים במרחבים הירוקים והבריאים.