*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
הישוב רמת ישי, פנינה ירוקה בעמק יזרעאל, ידוע בזכות האווירה הקהילתית הרגועה והשלווה שלו, שקצת מזכירה את טוסקנה. כל זה הופך אותו למקום מושלם עבור החוויה הקולינרית האיטלקית של מסעדת גוסטינו הנהדרת. לא משנה אם אתם גרים בסביבה, מטיילים באזור, או רק עוברים שם בדרך למקום אחר, אל תשכחו לעצור בגוסטינו, תודו לנו אחר כך.
המקום, התפריט, השרות והטעמים המסחררים, יגרמו לכם לרצות להישאר עוד קצת במסעדת גוסטינו שברמת ישי, וגם לחזור שוב ושוב. עוד לפני האוכל, האווירה במקום חמימה ומזמינה, עם תאורה רכה בחללים הפנימי והחיצוני הפתוחים והמרווחים, המעוצבים בסגנון כפרי אלגנטי, עם שילוב של אלמנטים איטלקיים מסורתיים ונגיעות מודרניות. טאבון העצים הגדול, הלב של המקום, שבו נאפים כל הפיצות והפוקאצ'ות, מפיץ ריח נפלא ומעורר תיאבון, ומשלים את החוויה המחבקת. המקום פתוח החל מהשעה 12:00 בצהריים ומזמין את כוווולם להגיע, אם זה לארוחה משפחתית, למפגש חברים שמח, או לארוחה זוגית רומנטית. בנוסף ניתן לערוך במקום ארועים של עד 24 איש בחדר פרטי ומפנק, ואם בא לכם לחגוג ביחד עם 50 מהאנשים שאתם אוהבים, צוות המסעדה ישמח לסגור עבורכם אזור פרטי ולהעניק לכם חוויה בלתי נשכחת.
הסוד של התפריט המפנק של גוסטינו הוא שילוב מנצח בין חומרי גלם מקומיים איכותיים, למסורת קולינרית איטלקית קלאסית. חוויית הטעמים, הצבעים והריחות מעוררת את החושים ופותחת את התיאבון לעוד. הקסם מתרחש כבר בהתחלה עם מנות ראשונות כמו קריספי כרובית, קרפצ'יו פילה בקר, או סביצ'ה דג ים, שרצוי לטעום ביחד עם פוקצ'ה גוסטינו מצויינת. אחרי שהבטן מרופדת תענוג להמשיך למנה עיקרית של פסטה טריה, פיצה מעולה מהטאבון, נתח סלמון מושלם על פולנטה, או פילה בקר ויין אדום, ואלה רק חלק מהמנות המצויינות שמציע התפריט.
הפסטות בגוסטינו הן חגיגה של טעמים ומרקמים. פסטה טרייה, מוגשת עם רטבים עשירים ומלאי דמיון, כמו פסטה עם פירות ים טריים, או פסטה עם ראגו בשר משובח, ועוד. המסעדה מציעה מגוון רחב של סוגי פסטה, החל מספגטי ולינגוויני ועד פטוצ'יני ורביולי, וכל אחד יכול למצוא את הפסטה האהובה עליו.
חגיגה של מרקם וטעמים. הפסטות בגוסטינו. צילום באדיבות המסעדה.
לאוהבי הפיצות המסעדה היא גן עדן של ממש, כשהמקום מציע מגוון פיצות משגעות שנאפות בטאבון העצים ומשמחות את הלב. מלבד הגרסאות הקלאסיות של פיצה כמו מרגריטה, מלנזנה וכדומה, תוכלו למצוא גם חגיגות כמו פיצה פורטובלו עם מוצרלה טריה, פטריות שמפיניון ופורטובלו, בצל מקורמל ושמן כמהין, או פיצה ספייסי פפרוני, עם רוטב עגבניות, מוצרלה טריה, פפרוני עגל, שום קונפי, בצל מקורמל, צ'ילי טרי חריף ועלי רוקט.
לאוהבי הפיצות המסעדה היא גן עדן של ממש. צילום באדיבות המסעדה.
בנוסף מציע התפריט של גוסטינו שלל פינוקים כמו אנטיפסטי, קרפצ'יו, ברוסקטות, סלטים רעננים, מנות בשריות ודגים, וקינוחים איטלקיים מתוקים כמו טירמיסו ופנה קוטה. המסעדה מציעה גם מגוון רחב של יינות איטלקיים ובינלאומיים, המשלימים בצורה מושלמת את הארוחה.
אפשר לומר שגוסטינו היא לא עוד מסעדה איטלקית, אלא מקום שבו האוכל הוא חגיגה, האווירה חמה ומזמינה, והחוויה כולה גורמת לכם להרגיש כאילו נחתתם בלב איטליה. מהרגע שנכנסים בדלת, אפשר להרגיש את האהבה והתשוקה לאוכל שמוגש כאן. הקפדה על הפרטים הקטנים, החל מבחירת חומרי הגלם ועד להגשה האסתטית של המנות, ניכרת בכל מנה ומנה. המסעדה מתגאה בשירות קשוב ומקצועי, וצוות העובדים עושה הכל כדי להנעים את זמנם של הסועדים ולהעניק להם חוויה בלתי נשכחת. בואו.
טלפון למסעדה: 04-9883300 משלוחים: 053-8093077
להזמנת מקום הקליקו
צילום תמונת שער - באדיבות מסעדת גוסטינו
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
תל אביב EAT 2025 - הפסטיבל הקולינרי הגדול של תל אביב חוזר לשנתו התשיעית עם מגוון שפים מובילים ומנות מיוחדות שמהווים חגיגת טעמים מכל העולם במקום אחד.
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
עם אווירה משגעת, תפריט עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק ומנות נדיבות שכיף לחלוק – מסעדת סוהו ממשיכה למשוך סלבס, משפחות, זוגות וחובבי אוכל טוב מכל הארץ.
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
בין גחלים לוהטות ואווירה מלטפת, מסעדת גחלים בפארק המדע הפכה למקדש הבשר האיכותי והטעים. צלחות מדויקות, שירות מחבק ובעיקר, חוויה שחורגת הרבה מעבר לארוחה רגילה – זו הצהרת אהבה קולינרית במיטבה
בפעם החמישית: אסף גרניט זוכה בכוכב מישלן!
השף הישראלי המוערך מציין את ההישג בצעד מפתיע - פתיחת חשבון אינסטגרם לראשונה אחרי שנים של התנגדות לרשתות החברתיות. "זו הכרה בינלאומית בעסק ישראלי שחוגג את התרבות שלנו", כתב גרניט.
NAMA קיסריה: ללכת למסעדה = לצאת לחופשה
דמיינו לעצמכם את האוכל הכי טעים, במקום הכי כייפי. אז - נאמא.
סטייק ווד – מסעדה על הגובה ברמת הגולן
בנוף הירוק המטריף של רמת הגולן תמצאו מסעדה נהדרת המשלבת מסורת מזרחית עם טעמי השף, מנות בשר ודגים בהכנה מדויקת לצד ירקות טריים מהגולן, ועוד לא דיברנו על הבקר שבעלי המסעדה מגדלים במרחבים הירוקים והבריאים.
מסעדת BP נתניה: כשמסעדת ביסטרו שף פוגשת תחנת דלק
מהפכה קולינרית על אם הדרך: איך הפכה תחנת דלק למוקד עלייה לרגל של חובבי אוכל איכותי - עם תפריט המשלב בשר מעושן, שווארמת בוטיק וקוקטיילים מתוחכמים. מסעדה כשרה שמוכיחה שאיכות קולינרית יכולה להתקיים בכל מקום
מסעדת קירה באשדוד - אוכל משובח ונוף עוצר נשימה
אם אתם מביני עניין, אתם בטח יודעים שבילוי איכותי אמיתי חייב לכלול אוכל ערב לחיך, ונוף שהוא תאווה לעיניים - במסעדת ״קירה״ האשדודית תמצאו את כל זה ויותר.