*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
הישוב רמת ישי, פנינה ירוקה בעמק יזרעאל, ידוע בזכות האווירה הקהילתית הרגועה והשלווה שלו, שקצת מזכירה את טוסקנה. כל זה הופך אותו למקום מושלם עבור החוויה הקולינרית האיטלקית של מסעדת גוסטינו הנהדרת. לא משנה אם אתם גרים בסביבה, מטיילים באזור, או רק עוברים שם בדרך למקום אחר, אל תשכחו לעצור בגוסטינו, תודו לנו אחר כך.
המקום, התפריט, השרות והטעמים המסחררים, יגרמו לכם לרצות להישאר עוד קצת במסעדת גוסטינו שברמת ישי, וגם לחזור שוב ושוב. עוד לפני האוכל, האווירה במקום חמימה ומזמינה, עם תאורה רכה בחללים הפנימי והחיצוני הפתוחים והמרווחים, המעוצבים בסגנון כפרי אלגנטי, עם שילוב של אלמנטים איטלקיים מסורתיים ונגיעות מודרניות. טאבון העצים הגדול, הלב של המקום, שבו נאפים כל הפיצות והפוקאצ'ות, מפיץ ריח נפלא ומעורר תיאבון, ומשלים את החוויה המחבקת. המקום פתוח החל מהשעה 12:00 בצהריים ומזמין את כוווולם להגיע, אם זה לארוחה משפחתית, למפגש חברים שמח, או לארוחה זוגית רומנטית. בנוסף ניתן לערוך במקום ארועים של עד 24 איש בחדר פרטי ומפנק, ואם בא לכם לחגוג ביחד עם 50 מהאנשים שאתם אוהבים, צוות המסעדה ישמח לסגור עבורכם אזור פרטי ולהעניק לכם חוויה בלתי נשכחת.
הסוד של התפריט המפנק של גוסטינו הוא שילוב מנצח בין חומרי גלם מקומיים איכותיים, למסורת קולינרית איטלקית קלאסית. חוויית הטעמים, הצבעים והריחות מעוררת את החושים ופותחת את התיאבון לעוד. הקסם מתרחש כבר בהתחלה עם מנות ראשונות כמו קריספי כרובית, קרפצ'יו פילה בקר, או סביצ'ה דג ים, שרצוי לטעום ביחד עם פוקצ'ה גוסטינו מצויינת. אחרי שהבטן מרופדת תענוג להמשיך למנה עיקרית של פסטה טריה, פיצה מעולה מהטאבון, נתח סלמון מושלם על פולנטה, או פילה בקר ויין אדום, ואלה רק חלק מהמנות המצויינות שמציע התפריט.
הפסטות בגוסטינו הן חגיגה של טעמים ומרקמים. פסטה טרייה, מוגשת עם רטבים עשירים ומלאי דמיון, כמו פסטה עם פירות ים טריים, או פסטה עם ראגו בשר משובח, ועוד. המסעדה מציעה מגוון רחב של סוגי פסטה, החל מספגטי ולינגוויני ועד פטוצ'יני ורביולי, וכל אחד יכול למצוא את הפסטה האהובה עליו.
חגיגה של מרקם וטעמים. הפסטות בגוסטינו. צילום באדיבות המסעדה.
לאוהבי הפיצות המסעדה היא גן עדן של ממש, כשהמקום מציע מגוון פיצות משגעות שנאפות בטאבון העצים ומשמחות את הלב. מלבד הגרסאות הקלאסיות של פיצה כמו מרגריטה, מלנזנה וכדומה, תוכלו למצוא גם חגיגות כמו פיצה פורטובלו עם מוצרלה טריה, פטריות שמפיניון ופורטובלו, בצל מקורמל ושמן כמהין, או פיצה ספייסי פפרוני, עם רוטב עגבניות, מוצרלה טריה, פפרוני עגל, שום קונפי, בצל מקורמל, צ'ילי טרי חריף ועלי רוקט.
לאוהבי הפיצות המסעדה היא גן עדן של ממש. צילום באדיבות המסעדה.
בנוסף מציע התפריט של גוסטינו שלל פינוקים כמו אנטיפסטי, קרפצ'יו, ברוסקטות, סלטים רעננים, מנות בשריות ודגים, וקינוחים איטלקיים מתוקים כמו טירמיסו ופנה קוטה. המסעדה מציעה גם מגוון רחב של יינות איטלקיים ובינלאומיים, המשלימים בצורה מושלמת את הארוחה.
אפשר לומר שגוסטינו היא לא עוד מסעדה איטלקית, אלא מקום שבו האוכל הוא חגיגה, האווירה חמה ומזמינה, והחוויה כולה גורמת לכם להרגיש כאילו נחתתם בלב איטליה. מהרגע שנכנסים בדלת, אפשר להרגיש את האהבה והתשוקה לאוכל שמוגש כאן. הקפדה על הפרטים הקטנים, החל מבחירת חומרי הגלם ועד להגשה האסתטית של המנות, ניכרת בכל מנה ומנה. המסעדה מתגאה בשירות קשוב ומקצועי, וצוות העובדים עושה הכל כדי להנעים את זמנם של הסועדים ולהעניק להם חוויה בלתי נשכחת. בואו.
טלפון למסעדה: 04-9883300 משלוחים: 053-8093077
להזמנת מקום הקליקו
צילום תמונת שער - באדיבות מסעדת גוסטינו
סוהו חוגגת 25 – וזו מסיבה שאסור לפספס
מהבר השכונתי לאימפריה קולינרית: סוהו חוגגת 25 – וזו מסיבה שאסור לפספס! ביום רביעי ה-30.7, סוהו תפתח את חגיגות ה-25 באירוע מיוחד. תבואו?
גג, שמש, ים וקוקטייל: קירה אשדוד
קירה באשדוד מציעה לכם נוף משגע לים, קוקטייל, אוויר נפלא, אוכל טוב וסושי על הגג – מה עוד צריך כדי להרגיש שוב מאושרים?
אוטו-אוכל בירושלים 2025 ארמון הנציב - התחלנו!
פסטיבל אוטו-אוכל בירושלים 2025 החל בטיילת ארמון הנציב עם שפים ירושלמיים ומתארחים כמו אהרוני, חיים כהן, קבוצת מחנה יהודה, רחל בן אלול ואבי לוי, בר נוף ומופעים חיים. האירוע מתקיים עד ל-24 ביולי בימי שני עד חמישי.
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
ב Saga Sushi & poke בירושלים, קיבלנו את השילוב המנצח בין אוכל רחוב באיכות של גורמה, עם כשרות למהדרין.
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
בלב הקסום של קיסריה, במרחק פתיחת בקבוק מכביש החוף הציורי, מסתתרת נאמה – יהלום גסטרונומי שמתכתב ישירות עם חושי הכיף והטעם שלכם. כאן, בין קירות המתחם המהפנט, חוויית הקולינריה פוגשת את אומנות היין במופע אלגנטי ובעיקר- טעים.
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
העיצוב, האווירה, מנות השף והקוקטיילים, הם מה שהופך את Who, רופ-טופ בר קוקטיילים בראשון לציון, למקום שתרצו לצאת לבלות בו. והבונוס – המקום כשר.
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
תל אביב EAT 2025 - הפסטיבל הקולינרי הגדול של תל אביב חוזר לשנתו התשיעית עם מגוון שפים מובילים ומנות מיוחדות שמהווים חגיגת טעמים מכל העולם במקום אחד.
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
עם אווירה משגעת, תפריט עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק ומנות נדיבות שכיף לחלוק – מסעדת סוהו ממשיכה למשוך סלבס, משפחות, זוגות וחובבי אוכל טוב מכל הארץ.