*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
בואו נודה באמת: יש ארוחות שאוכלים כדי לשבוע, ויש ארוחות שהופכות ליום חג קטן. במסעדת גחלים ברחובות, הארוחה הכי פשוטה היא סיבה למסיבה. כשהלחם החם פוגש את הטחינה הסמיכה, כשהבשר העסיסי נפגש עם הגחלים הלוהטות, וכשהעיניים שלכם פוגשות את הצלחת שמגיעה לשולחן – אתם מבינים שהגעתם למקום שמבין אתכם. כאן לא סתם אוכלים – כאן חוגגים את החיים, ביס אחרי ביס, עם חיוך שרק הולך ומתרחב עם כל מנה חדשה שמגיעה לשולחן. אז תרימו כוסית, תנשנשו לאפה חמה, ותתכוננו למסע קולינרי שירקיד את בלוטות הטעם שלכם!
מנת פתיחה, מישהו? צילום באדיבות מסעדת גחלים
גחלים היא מסעדה כשרה למהדרין, המביאה איתה סטנדרט חדש של בשרים, סלטים, דגים ופינוקים – כולם מוגשים בחיוך, בסטייל ובעיקר בצלחות מגרות במיוחד. לא משנה אם באתם לארוחה מהירה בצהריים, ארוחת ערב מושקעת עם חברים או סתם לנשנש – בגחלים כל סועד מוצא את עצמו, ואת התיאבון שלו.
כמו כל דבר טוב, מתחילים בקטנות. אבל איזה קטנות! סלט ערבי שנחתך במקום עם שמן זית ולימון, חציל בלאדי קלוי על גחלים עם טחינה סמיכה וחומוס עם פטריות חמות שמרגיש כמו חיבוק לבטן. ואל תשכחו את הלאפות החמות מהטאבון שמגיעות אל השולחן כמו אוטוסטרדה ישירה ללב.
כשהבטן כבר מתעוררת – מגיעים השחקנים הראשיים. למשל שיפוד קבב כבש עסיסי, שפשוט נמס בפה. פרגיות רכות ומתובלות בדיוק הנכון, פילה בקר שמוגש במידת עשייה מושלמת, ואפילו שיפוד פטריות למי שאוהב את הגריל בלי בשר. למי שמעדיף ללכת על כיוון קליל, סלט עוף עם ויניגרט טרי וגרעיני חמנייה עושה את העבודה – מרענן, מזין ומלא טעם.
נמס בפה וטעים. צילום באדיבות מסעדת גחלים
אבל האקשן האמיתי נמצא ב"מיוחדים": מיקס גחלים VIP הוא ארוחה בפני עצמו, עם נתחי פרגית, אנטריקוט, פילה בקר וצלעות כבש – הכל על גחלים, כמו שצריך. הכנפיים בצ’ילי גם הן שוות טעימה – מתובלות ברוטב שמכינים במקום, עם איזון מושלם בין מתקתקות לחריפות. ואם אתם בעניין של שואו, לכו על ה-BIG סטייק – נתח ענק, עסיסי, כזה ששמים באמצע השולחן ומתחילים לחתוך מול כולם, כמו בטקס.
אקשן אמיתי. צילום באדיבות מסעדת גחלים.
המסעדה מתאימה לכל הגילאים - גם לילדים לא חסר כלום: שניצלונים פריכים, נקניקיות או שיפוד פרגית – והכל מגיע עם תוספת שתמיד מצליחה (צ’יפס, ברור). ולמי שמעדיף דגים – פילה לברק או דניס בגריל יגרמו לכם לשכוח שאתם בארץ.
ואז מגיע הקינוח. כי בגחלים לא מסיימים ככה סתם. הוופל הבלגי מגיע עם שני כדורי גלידה, הקוקילידה ממיסה לבבות, והטריקולד... טוב, פשוט תנסו. כל קינוח נראה כאילו נשלף מתוך סט של תוכנית בישול – אבל הכי אמיתי, והכי טעים.
אז אם אתם מחפשים מסעדה עם נוכחות, עם טעמים גדולים, שירות חם ואווירה שיש בה גם שיק וגם לב – גחלים מחכה לכם ברחובות, עם גחלים לוהטים, אוכל מופלא, ואנשים שיודעים לארח כמו שצריך.
צילום תמונת שער באדיבות מסעדת גחלים
אוטו-אוכל בירושלים 2025 - פסטיבל פודטראקים
פסטיבל אוטו-אוכל בירושלים 2025 חוזר לטיילת ארמון הנציב עם שפים ירושלמיים ומתארחים, בר נוף ומופעים חיים. האירוע יתקיים בין ה-30 ביוני ל-24 ביולי בימי שני עד חמישי.
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
ב Saga Sushi & poke בירושלים, קיבלנו את השילוב המנצח בין אוכל רחוב באיכות של גורמה, עם כשרות למהדרין.
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
בלב הקסום של קיסריה, במרחק פתיחת בקבוק מכביש החוף הציורי, מסתתרת נאמה – יהלום גסטרונומי שמתכתב ישירות עם חושי הכיף והטעם שלכם. כאן, בין קירות המתחם המהפנט, חוויית הקולינריה פוגשת את אומנות היין במופע אלגנטי ובעיקר- טעים.
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
העיצוב, האווירה, מנות השף והקוקטיילים, הם מה שהופך את Who, רופ-טופ בר קוקטיילים בראשון לציון, למקום שתרצו לצאת לבלות בו. והבונוס – המקום כשר.
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
אם מתחשק לכם להרגיש את איטליה מבלי לטרוח לצאת מהארץ, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקפוץ לעמק יזרעאל היפהפה, למסעדת גוסטינו שברמת ישי, לארוחה איטלקית באווירה מושלמת.
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
תל אביב EAT 2025 - הפסטיבל הקולינרי הגדול של תל אביב חוזר לשנתו התשיעית עם מגוון שפים מובילים ומנות מיוחדות שמהווים חגיגת טעמים מכל העולם במקום אחד.
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
עם אווירה משגעת, תפריט עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק ומנות נדיבות שכיף לחלוק – מסעדת סוהו ממשיכה למשוך סלבס, משפחות, זוגות וחובבי אוכל טוב מכל הארץ.
בפעם החמישית: אסף גרניט זוכה בכוכב מישלן!
השף הישראלי המוערך מציין את ההישג בצעד מפתיע - פתיחת חשבון אינסטגרם לראשונה אחרי שנים של התנגדות לרשתות החברתיות. "זו הכרה בינלאומית בעסק ישראלי שחוגג את התרבות שלנו", כתב גרניט.