*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
כשחושבים על קיסריה, מיד עולים לראש חופים זהובים שנושקים לים התיכון, שרידים עתיקים שמספרים סיפורי עבר מפוארים, ואווירה יוקרתית שמושכת אליה מטיילים וחובבי חיים טובים. אך בלב השכונה השקטה, בין הרחובות המטופחים והאוויר הצלול, מסתתרת פנינה קולינרית שמביאה איתה קסם אחר – בר היין הכשר NAMA.
NAMA הוא לא עוד מקום לאכול בו; הוא שילוב מדויק של אומנות קולינרית, אווירה אינטימית ומסע מרתק בעולם הטעמים. המקום מתמחה בנתחי בשר מובחרים – טריים ומיושנים בקפידה – המוגשים לצד ירקות עונתיים היישר מהמשק המקומי, כך שכל צלחת מספרת סיפור של איכות בלתי מתפשרת. את החוויה משלימים קוקטיילים יצירתיים ויינות משובחים מהארץ ומהעולם, שנבחרו בקפידה ללוות כל מנה ולהעצים את החוויה.
הבשר הוא העיקר במסעדת NAMA. צילום באדיבות המסעדה.
NAMA – שפירושו "חומר גלם, נא, תהליך" – חוגגת את הפשטות ואת הטריות בכל היבט שלה. כאן, חומרי הגלם הם הכוכבים האמיתיים, והם מקבלים את הבמה הראויה להם, ללא התחכמות מיותרת וללא מילים גדולות. הבשר האיכותי מגיע מהחוות הטובות ביותר בארץ ובעולם, הירקות טריים הישר מהמשקים הסמוכים, והאלכוהול – טבעי, חי, נושם ומחובר לסיפור המקום.
מי רצה בשר ולא אמר? צילום באדיבות המסעדה
בר היין של NAMA הוא גן עדן לחובבי היין, עם סומלייה שמסתובב בין השולחנות ומוזג כוסות יין בהתאמה מושלמת לאוכל. לצד היין מוגשים קוקטיילים מקוריים, שנרקחים בעבודת יד וללא חומרים מלאכותיים, בהובלת המיקסולוג המומחה נועם הס. כאן, הברמנים הם לא רק מוזגים – הם קוסמים של משקאות, כל לגימה היא חגיגה של טריות, יצירתיות ודיוק.
גן עדן לחובבי היין. צילום באדיבות המסעדה.
גם צוות המלצרים משלים את החוויה הייחודית של NAMA. מעבר למקצועיות הבלתי מתפשרת, הם משדרים חיבור אמיתי לתהליך – מבינים לעומק את המנות, מכירים כל נתח בשר וכל יין בתפריט, ויודעים להמליץ מתוך ניסיון והיכרות אישית עם חומרי הגלם. הלבוש האלגנטי שלהם, המעוצב בקפידה, משתלב בהרמוניה עם הקונספט של המקום – שילוב של יוקרה בגובה העיניים עם תחושה ביתית.
יוקרה בגובה העיניים עם תחושה ביתית. צילום באדיבות המסעדה.
השירות ב-NAMA אינו רק פונקציונלי, אלא חלק בלתי נפרד מהחוויה. כאן לא תמצאו גינונים מיותרים, אלא יחס בגובה העיניים, שמביא איתו תחושת נינוחות אמיתית. הצוות קשוב, נוכח, ומבין את הצרכים של כל אורח – בין אם מדובר בהמלצה על היין המושלם, התאמת מנה אישית או סתם חיוך קטן שמוסיף לאווירה העוטפת של המקום.
מעבר למסעדה ולבר, NAMA מציעה חוויות נוספות לכל חובבי היין והקולינריה:
חנות יין מוזגת – מקום שבו אפשר לרכוש בקבוק הביתה או להתענג על כוס יין משובחת בחצר היפהפייה, המעוטרת בגרילנדות רומנטיות.
חצר היין – מקום מושלם לערב קליל ונינוח עם נשנושים מהמעדנייה, ללא מחויבות של ארוחה מלאה.
ערבי טעימות והדרכות יין – חוויות מעשירות עם יקבים וייננים מובילים, שילוב מושלם בין למידה להנאה.
אירועים פרטיים ועסקיים - NAMA מארחת אירועים עם אוכל מדויק, שירות מוקפד ואווירה שאין שנייה לה.
ערבי טעימות והדרכות יין. צילום באדיבות המסעדה.
NAMA מציעה לכם יותר מאשר אוכל נפלא – היא מזמינה אתכם לברוח איתה לחופשה קצרה מהשגרה, למסע של טעמים וניחוחות במיקום מהמם. אחרי האוכל תוכלו לטייל בסביבה, לקפוץ לים או סתם להשתרע בשמש.
צילום תמונת שער: באדיבות המסעדה
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
ב Saga Sushi & poke בירושלים, קיבלנו את השילוב המנצח בין אוכל רחוב באיכות של גורמה, עם כשרות למהדרין.
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
בלב הקסום של קיסריה, במרחק פתיחת בקבוק מכביש החוף הציורי, מסתתרת נאמה – יהלום גסטרונומי שמתכתב ישירות עם חושי הכיף והטעם שלכם. כאן, בין קירות המתחם המהפנט, חוויית הקולינריה פוגשת את אומנות היין במופע אלגנטי ובעיקר- טעים.
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
העיצוב, האווירה, מנות השף והקוקטיילים, הם מה שהופך את Who, רופ-טופ בר קוקטיילים בראשון לציון, למקום שתרצו לצאת לבלות בו. והבונוס – המקום כשר.
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
אם מתחשק לכם להרגיש את איטליה מבלי לטרוח לצאת מהארץ, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקפוץ לעמק יזרעאל היפהפה, למסעדת גוסטינו שברמת ישי, לארוחה איטלקית באווירה מושלמת.
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
תל אביב EAT 2025 - הפסטיבל הקולינרי הגדול של תל אביב חוזר לשנתו התשיעית עם מגוון שפים מובילים ומנות מיוחדות שמהווים חגיגת טעמים מכל העולם במקום אחד.
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
עם אווירה משגעת, תפריט עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק ומנות נדיבות שכיף לחלוק – מסעדת סוהו ממשיכה למשוך סלבס, משפחות, זוגות וחובבי אוכל טוב מכל הארץ.
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
בין גחלים לוהטות ואווירה מלטפת, מסעדת גחלים בפארק המדע הפכה למקדש הבשר האיכותי והטעים. צלחות מדויקות, שירות מחבק ובעיקר, חוויה שחורגת הרבה מעבר לארוחה רגילה – זו הצהרת אהבה קולינרית במיטבה
בפעם החמישית: אסף גרניט זוכה בכוכב מישלן!
השף הישראלי המוערך מציין את ההישג בצעד מפתיע - פתיחת חשבון אינסטגרם לראשונה אחרי שנים של התנגדות לרשתות החברתיות. "זו הכרה בינלאומית בעסק ישראלי שחוגג את התרבות שלנו", כתב גרניט.