*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
בלב נופי הגולן הקסומים, בישוב מסעדה, שוכנת פנינה קולינרית שמציעה לסועדיה חוויה בלתי נשכחת. מסעדה בשרית מזרחית ברמה אחרת, המצליחה לשלב בין אווירה יוקרתית לבין אותנטיות מקומית, ומתאימה למגוון הזדמנויות - מארוחות זוגיות אינטימיות ועד לחגיגות משפחתיות וקבוצתיות.
האווירה השקטה והנעימה, לצד אפשרות הישיבה החיצונית, מאפשרת לאורחים ליהנות מנוף עוצר נשימה של רמת הגולן תוך כדי התענגות על מנות מעשה ידי השף.
הארוחה נפתחת עם מבחר סלטים מקוריים, כמו התבולה המסורתית המשלבת פטרוזיליה רעננה, מלפפון פריך, בצל ירוק ובורגול קליל, מעוטרת בנענע ושמן זית משובח, ומוכתרת בפרוסות עגבנייה עסיסיות.
לחובבי הסלטים המיוחדים, סלט הפתוש מציע חוויה ביתית עם מלפפונים, עגבניות, בצל וחסה טריים, מוגש עם קרוטונים פריכים וגבינה מעל שמוסיפה עומק טעמים.
חוויה קלילה ומרעננת מציע סלט הקיסר עם עלי חסה פריכים, אגוזי מלך פריכים ומעליהם שכבת גבינת פרמז'ן מגורדת, המעניקה לסלט עושר וטעם שלא תשכחו.
אחד הכוכבים בתפריט הוא סלט החלומי, המשלב רעננות של ירקות טריים עם גבינת חלומי מושלמת, ופטריות בטיפול עדין של רוטב טריאקי שנותן מתיקות מאוזנת ועומק טעמים.
למי שמחפש ארוחת סלט מלאה, סלט העוף מציע שילוב משביע במיוחד - נתחי עוף עסיסיים לצד ירקות טריים, מתובלים ברוטב טריאקי עשיר ומעוטרים באגוזי מלך שמוסיפים מרקם פריך וטעם אגוזי.
צילום באדיבות המסעדה
חובבי הדגים מוזמנים לחוויה ים-תיכונית עם הלברק השלם, שניתן לבחור בין הכנה אפויה לבין טיגון עדין. הדג מוגש עם רוטב שום-לימון עשיר שמשלים בצורה מושלמת את טעמיו העדינים.
הדניס, מלך הים התיכון, מוגש בשלמותו עם תיבולים שמדגישים את טעמו הייחודי. בין אם בחרתם בגרסה האפויה או המטוגנת, הדג מתפצח בפה ומותיר חוויה בלתי נשכחת.
סטייק הסלמון מציג את הצד האלגנטי של המטבח, עם נתח סלמון עסיסי אפוי להפליא, מוגש עם רוטב שום-לימון המוסיף רעננות ומורכבות.
למי שמחפש חוויות ים מיוחדות, המסעדה מציעה מנת שרימפס משובחת שניתן לבחור בין בישול עדין לטיגון פריך, מוגשת עם רוטב שום-לימון וצ'ילי שמוסיף חריפות מעודנת.
לא פחות מרשימה היא מנת הקלמרי המטוגן - טבעות קלמרי בציפוי פריך להפליא, מוגשות עם רוטב שום-לימון וצ'ילי שמשלים את טעמי הים בצורה מושלמת.
המסעדה, שמגדלת את עדרי הבשר שלה במיוחד, מתהדרת בבשר משובח במיוחד: אל תוותרו מדליוני הבשר העסיסיים, המוגשים בליווי רוטב צ'ימיצ'ורי עשבי תיבול טרי, שמשלים בצורה מושלמת את עושר הטעמים של הבשר האיכותי.
האנטריקוט נצלה בקפידה כדי לשמר את העסיסיות המושלמת שלו. הסטייק מוגש עם רוטב צ'ימיצ'ורי מסורתי שמוסיף חגיגה של טעמים לחוויה.
לחובבי הטעמים העזים, צלעות הכבש מציעות חוויה קולינרית עוצמתית, כשהן נצלות בדיוק לדרגת עשייה שמשמרת את העסיסיות והטעם הייחודי.
הכוכב החבוי של התפריט הוא קבב החאלאבי, המוגש על מצע טחינה קטיפתית וירקות קלויים, המשלב טעמים מסורתיים עם מגע מודרני.
למי שמחפש אופציה קלילה יותר, חזה העוף בגריל מציע נתח עוף עסיסי וטרי, צלוי בדיוק לנקודת השיא שלו, בליווי תוספת לבחירה שמשלימה את הארוחה.
צילום: באדיבות המסעדה
פלטת הבשרים היא חגיגה אמיתית למי שמחפש לטעום מכל טוב. שילוב מרשים של פילה בקר, אנטריקוט, קבב וחזה עוף מציע מסע טעמים מגוון ועשיר שיספק כל שולחן.
כל מנות הבשר מוגשות עם תוספות מושלמות לבחירה, מתפוחי אדמה אפויים דרך פירה קטיפתי ועד אורז מתובל בעדינות, המשלימות את החוויה הקולינרית המושלמת. מנות הדגים מלוות בתוספת של סלטון רענן או צ'יפס פריך לבחירה.
אם אתם מטיילים ברמת הגולן או גרים בה - סטייקווד היא מסוג המסעדות שלא כדאי לפספס. היא מציעה שילוב נדיר של אווירה, נוף ואוכל ברמה הגבוהה ביותר, שיהפכו כל ארוחה לחוויה בלתי נשכחת.
צילום: באדיבות המסעדה
צילום באדיבות המסעדה
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
ב Saga Sushi & poke בירושלים, קיבלנו את השילוב המנצח בין אוכל רחוב באיכות של גורמה, עם כשרות למהדרין.
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
בלב הקסום של קיסריה, במרחק פתיחת בקבוק מכביש החוף הציורי, מסתתרת נאמה – יהלום גסטרונומי שמתכתב ישירות עם חושי הכיף והטעם שלכם. כאן, בין קירות המתחם המהפנט, חוויית הקולינריה פוגשת את אומנות היין במופע אלגנטי ובעיקר- טעים.
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
העיצוב, האווירה, מנות השף והקוקטיילים, הם מה שהופך את Who, רופ-טופ בר קוקטיילים בראשון לציון, למקום שתרצו לצאת לבלות בו. והבונוס – המקום כשר.
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
אם מתחשק לכם להרגיש את איטליה מבלי לטרוח לצאת מהארץ, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקפוץ לעמק יזרעאל היפהפה, למסעדת גוסטינו שברמת ישי, לארוחה איטלקית באווירה מושלמת.
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
תל אביב EAT 2025 - הפסטיבל הקולינרי הגדול של תל אביב חוזר לשנתו התשיעית עם מגוון שפים מובילים ומנות מיוחדות שמהווים חגיגת טעמים מכל העולם במקום אחד.
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
עם אווירה משגעת, תפריט עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק ומנות נדיבות שכיף לחלוק – מסעדת סוהו ממשיכה למשוך סלבס, משפחות, זוגות וחובבי אוכל טוב מכל הארץ.
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
בין גחלים לוהטות ואווירה מלטפת, מסעדת גחלים בפארק המדע הפכה למקדש הבשר האיכותי והטעים. צלחות מדויקות, שירות מחבק ובעיקר, חוויה שחורגת הרבה מעבר לארוחה רגילה – זו הצהרת אהבה קולינרית במיטבה
בפעם החמישית: אסף גרניט זוכה בכוכב מישלן!
השף הישראלי המוערך מציין את ההישג בצעד מפתיע - פתיחת חשבון אינסטגרם לראשונה אחרי שנים של התנגדות לרשתות החברתיות. "זו הכרה בינלאומית בעסק ישראלי שחוגג את התרבות שלנו", כתב גרניט.