*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
בלב הוד השרון, במקום שבו שירי אריק איינשטיין מתנגנים ברקע, נולד חלום בראשיהם של שני יזמים צעירים, חובבי אוכל טוב, מבינים באוכל והכי חשוב – יודעים לייצר אותו. החלום של אביב כהן והשף דניאל שליט היה להביא את טעמי הבית הישראלי לחיך המקומי, בדרך מרעננת ונגישה, והתוצאה המרשימה היא מסעדת בנג'מין.
בנג'מין, כראוי להתגשמות של חלום וחזון, משלבת בחוכמה את הטעמים המוכרים של הבית עם טוויסט מודרני אופנתי. כאן, המטבח הישראלי מקבל כבוד ראוי, ללא השפעות זרות מוגזמות וללא תג מחיר מופרז. בדיוק כמו שכולנו אוהבים!
צילום באדיבות המסעדה
התפריט בבנג'מין הוא שיר הלל לחומרי הגלם המקומיים ולטכניקות הבישול המסורתיות. הסועדים יכולים ליהנות משיפוד פטריות צלויות במרינדת עשבי תבלין, מוגש על מצע יוגורט צאן עשיר. הניוקי בחמאת זעתר ועגבניות, מלווה בגבינת צאן משק עברי, מספק חוויית טעמים מענגת. וכמובן, אי אפשר להתעלם מהטרטר פילה בקר מקומי, המשודך בעדינות עם צלפים, שאלוט, תאנים ואגוזי לוז, ומוגש עם קרם אריסה מפנק.
לצד המנות העיקריות, בנג'מין מציע מבחר יינות וקוקטיילים המשלבים תבלינים וטעמים ארצישראליים, המשלימים את חווית הארוחה.
עבור אלה הממהרים, "החלון של בנג'מין" מציע פתרון מהיר ויעיל, וכמובן בלי להתפשר על האיכות. כאן תוכלו ליהנות מהמבורגר בנג'מין - סמאש בורגר מבשר בקר מקומי עם איולי זעתר, או משיפוד נתחי חזה עוף במשרה של סומאק עם לימון כבוש, מוגש בלחמניית פרנה טרייה. מתאים למי שרוצה לעבור ולקחת הביתה, לעבודה או אפילו לפיקניק רומנטי.
בבנג'מין, כל ארוחה היא חגיגה של טעמים ישראליים אותנטיים. בין אם אתם מגיעים לארוחת צהריים עסקית, לערב רומנטי, או לפגישה עם חברים - תמצאו כאן את הטעם של הבית, בגרסה המשודרגת והמרגשת ביותר שלו.
צילום באדיבות המסעדה
אז בואו הביתה. בנג'מין - מטבח ובר ארצישראלי - מחכה לכם עם חיוך, אווירה נעימה, וכמובן, עם האוכל שתמיד חלמתם לחזור אליו.
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
ב Saga Sushi & poke בירושלים, קיבלנו את השילוב המנצח בין אוכל רחוב באיכות של גורמה, עם כשרות למהדרין.
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
בלב הקסום של קיסריה, במרחק פתיחת בקבוק מכביש החוף הציורי, מסתתרת נאמה – יהלום גסטרונומי שמתכתב ישירות עם חושי הכיף והטעם שלכם. כאן, בין קירות המתחם המהפנט, חוויית הקולינריה פוגשת את אומנות היין במופע אלגנטי ובעיקר- טעים.
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
העיצוב, האווירה, מנות השף והקוקטיילים, הם מה שהופך את Who, רופ-טופ בר קוקטיילים בראשון לציון, למקום שתרצו לצאת לבלות בו. והבונוס – המקום כשר.
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
אם מתחשק לכם להרגיש את איטליה מבלי לטרוח לצאת מהארץ, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקפוץ לעמק יזרעאל היפהפה, למסעדת גוסטינו שברמת ישי, לארוחה איטלקית באווירה מושלמת.
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
תל אביב EAT 2025 - הפסטיבל הקולינרי הגדול של תל אביב חוזר לשנתו התשיעית עם מגוון שפים מובילים ומנות מיוחדות שמהווים חגיגת טעמים מכל העולם במקום אחד.
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
עם אווירה משגעת, תפריט עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק ומנות נדיבות שכיף לחלוק – מסעדת סוהו ממשיכה למשוך סלבס, משפחות, זוגות וחובבי אוכל טוב מכל הארץ.
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
בין גחלים לוהטות ואווירה מלטפת, מסעדת גחלים בפארק המדע הפכה למקדש הבשר האיכותי והטעים. צלחות מדויקות, שירות מחבק ובעיקר, חוויה שחורגת הרבה מעבר לארוחה רגילה – זו הצהרת אהבה קולינרית במיטבה
בפעם החמישית: אסף גרניט זוכה בכוכב מישלן!
השף הישראלי המוערך מציין את ההישג בצעד מפתיע - פתיחת חשבון אינסטגרם לראשונה אחרי שנים של התנגדות לרשתות החברתיות. "זו הכרה בינלאומית בעסק ישראלי שחוגג את התרבות שלנו", כתב גרניט.