*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
בלב המושבה הציורית זיכרון יעקב שוכנת מסעדה ייחודית ומלאת חיים, מקום שהוא הרבה יותר מ"סתם מקום לאכול" בו. מסעדת נילי היא בית אמיתי לאוהבי אוכל משובח, טרי, טעים וכשר, אוהב ומלא תשוקה. מקום שבו כל מנה נעשית באהבה גדולה ומסירות לקהל המבקרים הקבוע, הממוקם באחד המקומות הכי פסטורלים בישראל.
במטבח מסעדת נילי תמצאו את השף המוכשר שי אדוט, שרוקח בכישרון רב ובמסירות אין-קץ מאכלים מופלאים, תוך שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים שנרכשים מדי יום בשווקים המקומיים. התוצאה היא תפריט עשיר ומגוון, הכולל ארוחות בוקר, פסטות טריות, סלטים עשירים, דגים וסושי.
צילום באדיבות המסעדה
המיקום הנפלא, העיצוב המושקע והאווירה החמימה והנעימה הופכים את מסעדת נילי למקום שהוא הרבה יותר ממסעדה רגילה - מסעדת נילי נולדה מתוך תשוקה עזה לבשל ולהגיש לכם אוכל עם המון אהבה ומסירות.
המטרה היא ליצור חוויית בילוי מושלמת עם תפריט איכותי, מוקפד וכשר למהדרין.
צילום באדיבות המסעדה
תפריט המסעדה כולל:
מה בתפריט?
בין הלהיטים של המסעדה תוכלו למצוא:
סיגר טוניסאי - סיגר בעבודת יד ממולא בתפוח אדמה, זיתי קלמטה, בצל ירוק, אריסה, לימון כבוש, מוגש בלווי טחינה ועגבניות מגורדות.
רול סושי – קומבינציית נילי (18 יחידות) הכוללות 8 יח' סלמון קרם סלמון, גבינת שמנת, אבוקדו במעטפת סלמון, + 8 יח' לימונענע, טונה אדומה, לימון, מלפפון ונענע במעטפת אבוקדו + 2 יח' ניגירי לבחירה.
ניוקי סלק ממולא גבינה - ניוקי סלק ממולא גבינה ברוטב שמנת, יין לבן, שום, וקוביות סלק בעיטור גבינת עיזים.
ארנצ'יני - כדורי ריזוטו פטריות בטיגון פנקו, על גספצ'ו עגבניות, יוגורט יווני, בזיליקום ופרמזן.
פו-קיי - קוביות טונה טרייה, בצל ירוק, גזר, בטטה, אבוקדו ומלפפון, על מצע סטיקי רייס בתיבול אסייתי.
סביצ'ה סלמון - קוביות סלמון טרי, אבוקדו, צ'ילי אדום, בצל ירוק, בתיבול שמן זית ולימון מוגש על דיסקיט אורז מטוגן
שווארמה דג - נתחים עסיסיים של פילה בס הסלע בתיבול מזרחי, בצל, עגבניות, פטרוזיליה וטחינה. מוגש על לאפה.
צילום באדיבות המסעדה
אם אתם מגיעים עם ילדים, או שאתם פשוט חובבי המטבח האיטלקי, אל תוותרו על הטליאטלה, פנה, רביולי בטטה או גבינות במבחר רטבים. כמובן, אי אפשר שלא לדבר על מגוון הפיצות הטריות והפריכות, הנאפות בתנור לבנים איטלקי מקורי, ורק מהריח שלהן אתם תחושו שאתם מרחפים באוויר.
בין אם אתם מטיילים באיזור ובין אם אתם מגיעים במיוחד, מסעדת נילי מחכה לכם עם אוכל טוב, דרינקים משובחים ואווירה נהדרת.
צילום תמונת שער - באדיבות המסעדה
סוהו חוגגת 25 – וזו מסיבה שאסור לפספס
מהבר השכונתי לאימפריה קולינרית: סוהו חוגגת 25 – וזו מסיבה שאסור לפספס! ביום רביעי ה-30.7, סוהו תפתח את חגיגות ה-25 באירוע מיוחד. תבואו?
גג, שמש, ים וקוקטייל: קירה אשדוד
קירה באשדוד מציעה לכם נוף משגע לים, קוקטייל, אוויר נפלא, אוכל טוב וסושי על הגג – מה עוד צריך כדי להרגיש שוב מאושרים?
אוטו-אוכל בירושלים 2025 ארמון הנציב - התחלנו!
פסטיבל אוטו-אוכל בירושלים 2025 החל בטיילת ארמון הנציב עם שפים ירושלמיים ומתארחים כמו אהרוני, חיים כהן, קבוצת מחנה יהודה, רחל בן אלול ואבי לוי, בר נוף ומופעים חיים. האירוע מתקיים עד ל-24 ביולי בימי שני עד חמישי.
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
ב Saga Sushi & poke בירושלים, קיבלנו את השילוב המנצח בין אוכל רחוב באיכות של גורמה, עם כשרות למהדרין.
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
בלב הקסום של קיסריה, במרחק פתיחת בקבוק מכביש החוף הציורי, מסתתרת נאמה – יהלום גסטרונומי שמתכתב ישירות עם חושי הכיף והטעם שלכם. כאן, בין קירות המתחם המהפנט, חוויית הקולינריה פוגשת את אומנות היין במופע אלגנטי ובעיקר- טעים.
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
העיצוב, האווירה, מנות השף והקוקטיילים, הם מה שהופך את Who, רופ-טופ בר קוקטיילים בראשון לציון, למקום שתרצו לצאת לבלות בו. והבונוס – המקום כשר.
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
אם מתחשק לכם להרגיש את איטליה מבלי לטרוח לצאת מהארץ, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקפוץ לעמק יזרעאל היפהפה, למסעדת גוסטינו שברמת ישי, לארוחה איטלקית באווירה מושלמת.
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
תל אביב EAT 2025 - הפסטיבל הקולינרי הגדול של תל אביב חוזר לשנתו התשיעית עם מגוון שפים מובילים ומנות מיוחדות שמהווים חגיגת טעמים מכל העולם במקום אחד.