*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
ברוח הבריזה של חופי הים התיכון, התפריט המגוון של פורטו מציע מבחר עשיר של מנות ראשונות קלילות וחלביות, דגים טריים לצד פיצות עבודת יד אותנטיות אשר נאפות בטאבון אבן איטלקי, מנות טעימות להפליא!
התפריט, שנבנה על ידי השף אביתר מלכה, מציע מגוון טעמים וריחות, החל מהרוח האיטלקית דרך הטעמים היווניים ועד למטבח הים תיכוני הקלאסי - כל מנה היא יצירת אומנות קולינרית שמשלבת טריות, טעמים עשירים וסגנון ייחודי.
פורטו היא המסעדה בה אשדודים וחובבי אוכל טוב מכל רחבי הארץ בוחרים לבלות כשבא להם ליהנות לא רק מאוכל משובח, אלא גם מבר מסעדה עם אווירה תוססת עם פליילסט שנבחר בקפידה.
בהתאם, פורטו היא לא רק מסעדת דגים מעולה, אלא מציעה גם חוויית בילוי מהנה מאוד בזכות האווירה הקסומה והמנות שאפשר להזמין לשולחן ולחלוק, כדי לטעום וליהנות מהמגוון העשיר של טעמים חזקים, תוך חוויה משותפת של עושר המטבח הים תיכוני.
כדי להשלים את החגיגה, תוכלו ליהנות מתפריט יינות ומשקאות חריפים נרחב ומגוון, עם קוקטיילים שמשלימים את טעמי המנות המשובחות.
זוהי הזדמנות להתפנק בחגיגה קולינרית ים תיכונית אמיתית, ולהכיר את המטבח הים תיכוני מזוויות חדשות ובלתי שגרתיות. מחפשים מקום לחגוג בו? שימרו מקום בהקדם.
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
ב Saga Sushi & poke בירושלים, קיבלנו את השילוב המנצח בין אוכל רחוב באיכות של גורמה, עם כשרות למהדרין.
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
בלב הקסום של קיסריה, במרחק פתיחת בקבוק מכביש החוף הציורי, מסתתרת נאמה – יהלום גסטרונומי שמתכתב ישירות עם חושי הכיף והטעם שלכם. כאן, בין קירות המתחם המהפנט, חוויית הקולינריה פוגשת את אומנות היין במופע אלגנטי ובעיקר- טעים.
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
העיצוב, האווירה, מנות השף והקוקטיילים, הם מה שהופך את Who, רופ-טופ בר קוקטיילים בראשון לציון, למקום שתרצו לצאת לבלות בו. והבונוס – המקום כשר.
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
אם מתחשק לכם להרגיש את איטליה מבלי לטרוח לצאת מהארץ, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקפוץ לעמק יזרעאל היפהפה, למסעדת גוסטינו שברמת ישי, לארוחה איטלקית באווירה מושלמת.
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
תל אביב EAT 2025 - הפסטיבל הקולינרי הגדול של תל אביב חוזר לשנתו התשיעית עם מגוון שפים מובילים ומנות מיוחדות שמהווים חגיגת טעמים מכל העולם במקום אחד.
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
עם אווירה משגעת, תפריט עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק ומנות נדיבות שכיף לחלוק – מסעדת סוהו ממשיכה למשוך סלבס, משפחות, זוגות וחובבי אוכל טוב מכל הארץ.
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
בין גחלים לוהטות ואווירה מלטפת, מסעדת גחלים בפארק המדע הפכה למקדש הבשר האיכותי והטעים. צלחות מדויקות, שירות מחבק ובעיקר, חוויה שחורגת הרבה מעבר לארוחה רגילה – זו הצהרת אהבה קולינרית במיטבה
בפעם החמישית: אסף גרניט זוכה בכוכב מישלן!
השף הישראלי המוערך מציין את ההישג בצעד מפתיע - פתיחת חשבון אינסטגרם לראשונה אחרי שנים של התנגדות לרשתות החברתיות. "זו הכרה בינלאומית בעסק ישראלי שחוגג את התרבות שלנו", כתב גרניט.