*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
באווירה יוצאת הדופן של העיר האילתית, בין הרים ומדבריות, תוכלו למצוא את מלודי, מסעדה איטלקית בשילוב ים תיכונית דרומית, שמגישה מנות איטלקיות מוקפדות עם מגוון קוקטיילים שאנחנו מכינים במקום, עם טאבון אבן איטלקי, מוסיקה וחוויה תוססת - שמתחברים כולם יחד בהרמוניה מושלמת למלודיה אחת.
במיוחד לקוראינו, אנחנו מזמינים אתכם להכין שתי מנות טעימות ופשוטות מהמטבח האיטלקי אצלכם בבית. אחרי שייפתח לכם התיאבון, בואו ותזמינו שולחן אצלנו, מבטיחים שתצאו שבעים.
המתכונים שהבאנו לכם פשוטים להכנה להפליא – כי כשחומרי הגלם שאתם עובדים איתם איכותיים, לא צריך יותר מדי מעבר להם.
מתכון לפנצלנה מוצרלה:
מרכיבים:
שישה קרוטונים
עגבניה אחת מסוג מגי ווג'ים
שמונה עגבניות שרי כתומות חצויות, שמונה עגבניות שרי תמר חצויות
חופן מיקס עלים
חמש טבעות פלפל ירוק חריף
שני עלי בזיליקום
שמן זית
מיץ לימון
חומץ בלסמי
קצת מלח, קצת פלפל שחור
שמונה זיתי קלמטה
כפית צנוברים
חצי כדור מוצרלה
אופן הכנה:
זורקים הכל בקערה, מערבבים ומתבלים לפי הטעם. בסוף מקשטים עם עוד קצת שמן זית ומלח, בתיאבון!
מתכון לברי ברולה:
מרכיבים:
60 גרם של חסה קיסר קרועה לקרעים
10 גרם של עלי סלנובה
7 גרם של מיקס עלים
כפית שברי אגוזי לוז
קצת מלח, קצת פלפל שחור
חמש חתיכות זוקיני מקולפות
חתיכה עגולה של בצל סגול
רוטב ויניגרט אמרנה
מלח ים
קרוסטיני ברי
ארבעה חצאי דובדבן
כף אגוזי לוז
אופן הכנה
זורקים הכל בקערה, מערבבים ומתבלים לפי הטעם. בתיאבון!
לקראת סיום, רצינו לפנק אתכם גם בטיפ מנצח.
איך מכינים תוספת טעימה פריכה לסלט, קרוטונים בהכנה עצמית שלכם?
מחממים תנור על חום יחסית נמוך, כ-160 מעלות, במצב גריל טורבו.
קורעים, אפשר בעזרת הידיים, כל לחם שיש לנו.
מערבבים את הלחם עם שמן זית איכותי ומלח.
מפזרים את הלחם בשכבה אחידה על מגש אפייה.
אופים את הלחם כרבע שעה עד 20 דקות, עד להזהבת הקרוטונים.
שעות פתיחה: ימים א'-ה' מ-13:00-22:30, יום שישי מ-12:00-15:00 ומוצאי שבת מ-21:00-23:30
ביסטרו 56: הנאה מאוכל, נוף קסום ואווירה קסומה
ברוכים הבאים למסעדת היוקרה ביסטרו 56. מהמרפסת, הממוקמת בקומה השנייה של קניון ארנה במרינה הרצליה, תוכלו להתענג על הנוף המרהיב של המרינה
מסעדת השף M37 - המסעדה שלא תרצו לפספס
M37 היא מסעדה מצוינת של השף מייסור, המציעה מנעד רחב של סגנונות בישול. השף משרה אווירה ייחודית המשלבת בין תשוקתו האישית לבישול ולבשר, לבין ביטוי מקורי של התרבות והמורשת הדרוזית שהוא מזוהה עמן.
פורטו – מטבח ים תיכוני: אווירה נעימה ואוכל משובח
בעיר אשדוד, במפגש בין נמל אשדוד לבין הים התיכון, שוכנת מסעדת דגים ופיצרייה "פורטו" - מקום קסום שהופך כל ארוחה לחגיגה קולינרית ים תיכונית משובחת.
סוהו: אסיאתית אמיתית ראשון לציון
סוהו היא לא עוד מסעדה אסייתית רגילה, אלא חוויה קולינרית ייחודית ומרגשת המביאה את המרקמים, הטעמים, הריחות והתבלינים המופלאים של המטבח המזרח אסיאתי היישר אל לב העיר ראשון לציון. מרגע הכניסה למסעדה הלקוחות חשים כאילו הם צוללים אל תוך עולם אחר,
חדש ומלוח: אנין המסעדה החמה של ים המלח נפתחה
סוף סוף היא פה: מסעדת בשרים חדשה ומעולה פתחה את שעריה לחובבי הבשר בים המלח. מסעדת "אנין" מציעה תפריט עשיר ומגוון של מנות בשר איכותיות, טריות ומשובחות, לצד נוף עוצר נשימה של ים המלח.
מה נשים אוהבות לאכול? המסעדות המושלמות לערב נשים
אז מה נשים באמת אוהבות לאכול, טאפאסים, איטלקי, סושי מטורף או סטייק עסיסי? קבלו את המדריך לבחירת המסעדה האידיאלית והטעימה לערב נשים מושלם, בחודש בו כולם מדברים על נשים
קינוחי שוקולד מומלצים בעוטף ובצפון
קצת מתיקות לא תזיק! הכתבה הבאה מוקדשת באהבה גדולה לאלו העוסקים במלאכה המתוקה בצפון המופגז וביישובי העוטף. סופלה, מוס, מילקי, טארט או עוגה בלגית – קבלו מתיקות בשעת מלחמה.
מונא - ביסטרו ירושלמי אלגנטי
מסעדת מונא היא מסעדת ביסטרו שף, אלגנטית ונינוחה הממוקמת בתוך מבנה אבן היסטורי בלב ירושלים.