נגישות
נגישות

הכתבה שכל אוהב אוכל איטלקי צריך לקרוא

בין הרים ומדבריות, המסעדה האיטלקית-ים תיכונית מלודי מזמינה אתכם להנות ממטעמי המטבח האיטלקי. במיוחד לקוראינו: שני מתכונים פשוטים וטיפ מנצח לתוספת לסלט

מגזין REST המלצות קולינריות המסעדות של rest
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 28/08/2023, 9:56

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

באווירה יוצאת הדופן של העיר האילתית, בין הרים ומדבריות, תוכלו למצוא את מלודי, מסעדה איטלקית בשילוב ים תיכונית דרומית, שמגישה מנות איטלקיות מוקפדות עם מגוון קוקטיילים שאנחנו מכינים במקום, עם טאבון אבן איטלקי, מוסיקה וחוויה תוססת - שמתחברים כולם יחד בהרמוניה מושלמת למלודיה אחת.

במיוחד לקוראינו, אנחנו מזמינים אתכם להכין שתי מנות טעימות ופשוטות מהמטבח האיטלקי אצלכם בבית. אחרי שייפתח לכם התיאבון, בואו ותזמינו שולחן אצלנו, מבטיחים שתצאו שבעים.

המתכונים שהבאנו לכם פשוטים להכנה להפליא – כי כשחומרי הגלם שאתם עובדים איתם איכותיים, לא צריך יותר מדי מעבר להם.

מתכון לפנצלנה מוצרלה:

מרכיבים:

שישה קרוטונים

עגבניה אחת מסוג מגי ווג'ים

שמונה עגבניות שרי כתומות חצויות, שמונה עגבניות שרי תמר חצויות

חופן מיקס עלים

חמש טבעות פלפל ירוק חריף

שני עלי בזיליקום

שמן זית

מיץ לימון

חומץ בלסמי

קצת מלח, קצת פלפל שחור

שמונה זיתי קלמטה

כפית צנוברים

חצי כדור מוצרלה

אופן הכנה:

זורקים הכל בקערה, מערבבים ומתבלים לפי הטעם. בסוף מקשטים עם עוד קצת שמן זית ומלח, בתיאבון!

מתכון לברי ברולה:

מרכיבים:

60 גרם של חסה קיסר קרועה לקרעים

10 גרם של עלי סלנובה

7 גרם של מיקס עלים

כפית שברי אגוזי לוז

קצת מלח, קצת פלפל שחור

חמש חתיכות זוקיני מקולפות

חתיכה עגולה של בצל סגול

רוטב ויניגרט אמרנה

מלח ים

קרוסטיני ברי

ארבעה חצאי דובדבן

כף אגוזי לוז

אופן הכנה

זורקים הכל בקערה, מערבבים ומתבלים לפי הטעם. בתיאבון!

לקראת סיום, רצינו לפנק אתכם גם בטיפ מנצח.

איך מכינים תוספת טעימה פריכה לסלט, קרוטונים בהכנה עצמית שלכם?

מחממים תנור על חום יחסית נמוך, כ-160 מעלות, במצב גריל טורבו.

קורעים, אפשר בעזרת הידיים, כל לחם שיש לנו.

מערבבים את הלחם עם שמן זית איכותי ומלח.

מפזרים את הלחם בשכבה אחידה על מגש אפייה.

אופים את הלחם כרבע שעה עד 20 דקות, עד להזהבת הקרוטונים.

שעות פתיחה: ימים א'-ה' מ-13:00-22:30, יום שישי מ-12:00-15:00 ומוצאי שבת מ-21:00-23:30

אהבתם את הכתבה?

כתבה מהממת
1
פחות אהבתי
0

כתבות נוספות של מערכת zap rest

Newsletter Icon