נגישות
נגישות

יש סודות שחייבים לגלות: חלה עם שניצל של "סוד החלה"

למרות שסודות לא נועדו להתגלגל הלאה, אנחנו לא יכולים שלא לשתף אתכם ב"סוד החלה", המקום שבו כל יום בשבוע נחגג כיום שישי – באווירה חמה של בית ומנה שפשוט אי אפשר לסרב לה: חלה עם שניצל!

המלצות קולינריות המסעדות של rest
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 07/04/2022, 17:43 תאריך עדכון: 10/04/2022, 11:53
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

כריך שישי האולטימטיבי: שניצל פריך בחלה רכה

יום שישי הוא לא רק היום הקצר בשבוע, אלא גם היום הטעים בשבוע. התואר המחייב הזה ניתן לו בזכות ארוחות השישי החגיגיות, עליהן עומלים שעות ולפעמים אף ימים. עם זאת, על מנת ליהנות מטעמי השישי – הביתיים והמנחמים, אינכם צריכים לעבוד קשה ובטח שלא לספור את השעות לסוף השבוע. ב"סוד החלה" שבעיר נהריה, מוצעת מנה שלא יהיה מוגזם לכנותה כקלאסיקה של יום שישי: חלה עם שניצל.

הרכות המענגת שמספקת החלה והפריכות והעסיסיות של השניצל, הופכות את מנת החלה-שניצל למנה מנצחת! ב"סוד החלה" משתמשים בכמה תערובות תיבול שונות לשניצל, כאשר מפעם לפעם הן מוחלפות וכך מספקות לסועדים חוויה קולינארית מפתיעה ומרגשת. את מנת השישי האהובה תוכלו להעשיר עם מגוון סלטים טריים ביתיים המוכנים במקום: מז'עלוק, דרך חצילים מטוגנים ועד מטבוחה.

צילום: שאטרסטוק

טעם של שישי בכל שבוע? "סוד החלה"!

מאחורי הרעיון להנגיש לקהל הסועדים את טעמי השישי במהלך השבוע, עומד בחור צעיר. עד כמה צעיר? אתם עומדים להיות מופתעים: נהוראי כהן, הבעלים והמנהל של "סוד החלה", רק בן 21 (!) וכבר מתגאה בניסיון של לא פחות משמונה שנים במטבחים. "חלה עם שניצל היא מנה שאף פעם לא נמאס ממנה", הוא מספר לנו. "לא משנה כמה אוכלים אותה, פשוט לא יודעים ממנה שובע. לצד אוכל המאמות הביתי, היה חשוב לי ליצור במקום גם אווירת שישי חמימה וטהורה. בימי שישי אנחנו עורכים במקום קבלות שבת חגיגיות עם צ'ייסרים", הוא מוסיף. כבחור צעיר העומד בראשו של עסק, משאלתו להוות השראה עבור יזמים צעירים ולעודד אותם ללכת אחרי לבם.

אז עם מי אתם תחלקו את החלה שלכם?

ב"סוד החלה" תוכלו ליהנות מכריך השישי האולטימטיבי בכמה גדלים: חלה אישית, חלה לחלוקה עם 2-4 סועדים וחגיגת חלה ל-6-8 סועדים. ואם כבר מדברים על אוכל שישי בימי חול, אי אפשר שלא להזכיר את ספיישל יום שלישי: מנת קוסקוס של אמא המוגשת עם עוף, וכוללת גם מניפת סלטים ופחית שתייה. בנוסף, מוגש במקום הכריך הטוניסאי האהוב – הפריקסה. כמו כן, באפשרותכם לרכוש את מגוון הסלטים של המקום בעלות של כ-15 שקלים לסלט. אז מי אמר שצריך לעבוד קשה על ארוחת שישי?

"סוד החלה", הגולן 2, נהריה, 053-2412968

שעות פתיחה: א' עד ה' – 11:00 עד 00:00

יום שישי: 10:00-16:00

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי ★ ★ ★ ★ ★ מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

אני מאשר/ת את תנאי השימוש ומדיניות הפרטיות של רסט שדה חובה*
תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
נוף במסעדת ביאנקיני (צילום: איתמר גרינברג)
ויוינו הרצליה פיתוח: חופשה קטנה באיטליה
אירוע חברה: מגשי אירוח או קייטרינג עם צוות?
שוק מחנה יהודה: בשישי ומהבוקר ועד הלילה
אסאדו ארגנטינאי: הארוחה שמתחילה הרבה לפני הביס
פיצה בתל אביב – איפה מזמינים פיצה חמה בעיר?
לשתות קפה בעגלת קפה פסטורלית בישראל ולהרגיש בחו"ל
קנייה ישירה יכולה לסייע בצמצום עלויות הרכש במסעדות ובבתי הקפה, אילוסטרציה:AI
המסעדה מלאה והקופה ריקה: לאן הכסף נעלם?
"לא יכולתי לשבת בחיבוק ידיים": מגבעתי - לעולם הבשר
יום שני עצבני? בסדר, תתחילו עם קפה טוב לפני העבודה
ארוחות חג ראש השנה 2026 במסעדות או משלוחים
מסעדות בצפון שמתאימות לכל המשפחה
ט"ו באב 2026: המסעדות והחוויות הכי רומנטיות
חם, חופש וכולם רעבים? קדימה - למסעדות לכל המשפחה!
סוף סוף קיץ, בול בזמן למסעדות בנמל תל אביב