נגישות
נגישות

נפלאות הכופתאות: איך מכינים ניוקי כמו שצריך?

איך תשיגו מרקם רך ונימוח, אבל יציב וממכר? באיזה סוג של תפוח אדמה מומלץ להשתמש ואילו רטבים יקפיצו את המנה? מוטי סופר, שף ובעלים של מסעדת רונימוטי בתל אביב, עם כל הטיפים למנה האיטלקית האהובה

מגזין REST המלצות קולינריות המסעדות של rest
מערכת  zap rest

מערכת zap rest

תאריך פרסום: 17/10/2018, 13:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

הזמנתם אורחים, קניתם מצרכים, פיניתם את היום ועכשיו צריך להשקיע. אם החלטתם ללכת לכיוון איטלקי (שתמיד מנצח) עשו זאת כמו שצריך, עם המתכון המפורט של המומחה מוטי סופר, שף ובעלים של מסעדת רפובליקה דה רונימוטי מתל אביב. בסרטון הבא השף מלמד אותנו צעד-צעד את רזי הניוקי - החל מבחירת תפוחי האדמה, המינונים הנכונים, ועד הרוטב הנכון שישלים את המנה. צאו לדרך ובהצלחה.

לה רפובליקה די רונימוטי - מזא"ה 5, תל אביב 053-9444003
לכל המסעדות האיטלקיות הטובות בתל אביב
להזמנת שולחן - לה רפובליקה די רונימוטי

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

דירוג הכתבה

לא אהבתי מעולה

תגובות0

הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
המבורגר של המייסדים 16 זכרון יעקב (צילום: גלעד הר שלג)
תקועים בבית? משלוחי הפיצה הכי שווים
קורונה בחוץ המבורגר בבית:  משלוחים מושחתים במיוחד
קוקטייל L'oie blanche מסעדת רעמסס (צילום: רוי גיא)
סלט עדשים של רשת ביתא קפה (צילום: באדיבות המקום)
פולנטה ויער של פטריות של דלאל (צילום: בועז לביא)
תבשיל בשר במסעדת אווה סאפי (צילום: באדיבות המקום)
ספרינג רול מדפי אורז (צילום: באדיבות השף)