נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אורן גירון כשרוצים שהעבודה במטבח תהפוך מהירה, יעילה ומענגת (עד כמה שהדבר נשמע מצחיק), חשוב להשקיע בסכין טובה. כמה פעמים ניסיתם לחתוך עגבנייה וקיבלתם משהו מעוך ובלתי מזוהה, או לחתוך בצל ואז לא היה ניתן לעצור את זרם הדמעות שנפל עליכם ללא כל סיבה? הפתרון הוא סכין שף, שכן, צריך לנסוע במיוחד לחנות מתמחה (ויש כאלה בשפע) ולרכוש במיטב כספכם, כי מדובר במחיר מעט חריג עבור סכין, סביב המאה וחמישים ש"ח, אך שווה כל שקל. סמכו עלי, פתאום כל משימת חיתוך, קילוף וקיצוץ תיהפך מסתם משימה לא נעימה ובלתי אפשרית, למשהו שמחכים לו. חשוב להקפיד על סכין בגודל של לפחות 6 אינצ' וידית עם חיזוקי מתכת. וכן, לקנות באותה הזדמנות גם מוט השחזה, על מנת לשמור על הלהב העדין שלה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר