אורן גירון כשרוצים שהעבודה במטבח תהפוך מהירה, יעילה ומענגת (עד כמה שהדבר נשמע מצחיק), חשוב להשקיע בסכין טובה. כמה פעמים ניסיתם לחתוך עגבנייה וקיבלתם משהו מעוך ובלתי מזוהה, או לחתוך בצל ואז לא היה ניתן לעצור את זרם הדמעות שנפל עליכם ללא כל סיבה? הפתרון הוא סכין שף, שכן, צריך לנסוע במיוחד לחנות מתמחה (ויש כאלה בשפע) ולרכוש במיטב כספכם, כי מדובר במחיר מעט חריג עבור סכין, סביב המאה וחמישים ש"ח, אך שווה כל שקל. סמכו עלי, פתאום כל משימת חיתוך, קילוף וקיצוץ תיהפך מסתם משימה לא נעימה ובלתי אפשרית, למשהו שמחכים לו. חשוב להקפיד על סכין בגודל של לפחות 6 אינצ' וידית עם חיזוקי מתכת. וכן, לקנות באותה הזדמנות גם מוט השחזה, על מנת לשמור על הלהב העדין שלה.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת