נגישות
נגישות

משפחתיות ושמחות: המסעדות שמתאימות לכולם בחיפה

מהילד שרוצה המבורגר פשוט עד הסבא שמחכה לאנטריקוט מיושן - איך למצוא מקום שבו כולם יוצאים מרוצים

מגזין REST חדשות האוכל המסעדות של rest
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 31/07/2025, 14:08

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

יש רגע קסום כשכל המשפחה יושבת סביב שולחן אחד, הילדים מפסיקים לבכות, ההורים מפסיקים לבדוק את הטלפון, וגם סבתא מפסיקה לומר שהיא לא רעבה. זה הרגע שבו אתם יודעים שמצאתם מקום מיוחד.

בחיפה, עיר של שכונות מעורבות וטעמים מכל העולם, יש משהו מדהים - מסעדות שלמדו את הסוד של האוכל המשפחתי האמיתי. לא האוכל שמתפשר על הטעם בשביל הילדים, ולא האוכל שמשאיר את הילדים בצד בשביל המבוגרים. האוכל שמאחד.

מהמבורגרים שגורמים לאבא להרגיש בן עשרים שוב, דרך פאד תאי שגם הקטנים מוכנים לנסות, ועד סטייק שגורם לסבא לחייך - חיפה מלאה במקומות שמבינים שמשפחה זה לא רק חברה לארוחה, זה אתגר קולינרי שלם.

אז אם נמאס לכם לחפש פשרות, אם אתם רוצים מקום שבו כולם יאכלו מה שהם באמת רוצים, ואם אתם מחפשים את הרגע הקסום הזה שבו כולם מסכימים - הגעתם למקום הנכון. כי בסוף, הארוחות הכי טובות הן לא אלה שאוכלים לבד.

יאן יאן

איך יודעים שהגעתם למקום מיוחד? כשעוד לפני שאתם פותחים תפריט, הריח ששוטף אתכם מרמז שיש כאן משהו מעבר לשגרה של פלאפל וחומוס. יאן יאן זו לא עוד מסעדה סינית שממהרת לשאול אם תרצו חריף. זה המקום שבו הסינית האמיתית נושמת את הרחובות של חיפה, ומצליחה לרגש כל אחד – גם אתכם, וגם את הילדים.

ומה שהכי יפה ביאן יאן? שהיא לא שמורה רק לדייט רומנטי או לארוחת צהריים של שניים. זה מקום מושלם להגיע אליו כמשפחה – לשבת יחד סביב שולחן גדול, לחלוק מנות שמגיעות בכלים מסורתיים, ולהתלהב מכל הגעה של קערה מהבילה או סלסילת במבוק מלאה בדים סאם.

ביאן יאן לא מנסה להרשים במילים גדולות – היא פשוט מגישה אוכל שמדבר בעד עצמו. אגרולים פריכים שמתפצחים ברגע, וונטון נימוח שמזכיר לכם את הפעם הראשונה שטעמתם אוכל סיני אמיתי, וגיוזות קטנות שהילדים חוטפים עוד לפני שהספקתם לצלם.

ואם אתם חוגגים משהו גדול? יאן יאן יודעת לארח גם מאות אנשים, ועדיין לגרום לכל אחד מהם להרגיש שהוא במסעדה קטנה ומשפחתית. כי כשמבשלים מכל הלב, האהבה מורגשת בכל ביס – וזה בדיוק מה שהופך ארוחה כאן לבילוי משפחתי כיפי באמת.

כי בסוף, אוכל טוב זה לא רק הטעם – זו החוויה. לשבת יחד, לטעום, לגלות, ולצחוק סביב השולחן. וביאן יאן, יש מקום בדיוק לזה.

אז מה נאכל היום?

דאק פנקייק מסורתי - בשר ברווז רך עטוף בפנקייק דק עם מלפפון טרי, בצל ירוק ורוטב הויסין מיוחד

מעורב ירקות בוואק - תערובת ירקות עונתיים מוקפצים במחבת וואק לוהטת עם רוטב סויה וזנגביל טרי

דוזאן

דוזאן היא לא עוד מסעדה, היא חוויה שלמה של טעמים, ריחות ואווירה שגורמת לכל המשפחה להרגיש בבית – גם כשאתם יושבים בתוך בית טמפלרי עתיק שנבנה ב-1870. פה כל שולחן שונה, כל צלחת מספרת סיפור אחר, וכל גיל מוצא בדיוק את מה שעושה לו טוב על הלב והלשון.

מה שהכי יפה בדוזאן זה שהמשפחתיות לא נגמרת רק בשולחן שלכם – זו מסעדה שנולדה בעיר של חיבורים, חיפה, ומאמינה באמת ובפשטות שיש מקום לכולם: ילדים שמציירים על מפיות, הורים שמרימים כוסית, סבתא שמתרגשת מהאווירה והגיס שמצטלם עם המנות.

התפריט גם הוא חגיגה שמתאימה לכל הגילאים: מהפוקצ’ה הרכה שמתחסלת תוך דקות, דרך סמבוסק גבינה שכולם נוגסים בו, ועד קובה גלילית שמחזירה אותנו קצת לטעמים של פעם. המבוגרים יכולים להתפנק עם קרפצ’יו עגל או רולטיני חצילים עשיר, והקטנים נהנים מברוסקטה קפרזה שתמיד מתקבלת באהבה.

דוזאן מצליחה לחבר בין תרבויות, בין דורות ובין טעמים – וכל זה באווירה ביתית ונעימה שמרגישה טבעית לגמרי. כי בסוף, לשבת יחד סביב שולחן, לשתף, לטעום ולצחוק – זו הסיבה האמיתית שבשבילה באים.

אז מה הילדים שלכם, הגיסים וסבא ישמחו לאכול פה?

סמבוסק גבינה וזעתר מוגש עם ירקות וטחינה

רולטיני חציל במילוי גבינות ופסטו

בולס

יש משהו מיוחד בדיינר אמריקאי קטן שהפך לאימפריה של המבורגרים. אבל בבולס לא שכחו מאיפה הגיעו - זה עדיין המקום שבו סבא יכול להביא את הנכדים, אמא יכולה לנוח מהבישול, ואבא יכול להרגיש שהוא חזר להיות בן עשרים. כי בסוף, המבורגר טוב זה לא רק אוכל - זה זכרונות.

מאז 2012, כשהמקום היה רק דוכן קטן עם חלום גדול, בולס הבין משהו שהרבה מקומות שוכחים: שהמשפחות רוצות לאכול ביחד, לצחוק ביחד, ולהתווכח על מי מקבל את הביס האחרון מהצ'יפס. אז הם לא רק הכינו המבורגרים - הם יצרו מקום שמרגיש כמו הבית השני שלכם.

הקציצות כאן נטחנות טריות כל יום, הלחמניות נאפות בבוקר ומריחות כמו שמחירם צריכה להריח, והרטבים מוכנים לפי מתכונים סודיים שהשף ממציא בעצמו. אבל הקסם האמיתי הוא בפשטות - לא צריך להיות מומחה בהמבורגרים כדי להבין שזה טעים. הילדים מבינים את זה, ההורים מבינים את זה, וגם סבא שבא לראשונה מבין את זה.

בעולם שבו הכל מסובך ויקר, יש משהו מרגיע במקום שעושה דבר אחד טוב מאוד, בשעות נוחות, במחירים הוגנים ועם חיוך אמיתי. זה לא רק מסעדה - זה המקום שבו המשפחה שלכם יוצרת זכרונות.

כי בסוף, החיים הכי טובים קורים סביב השולחן, כשיש אוכל טוב ואנשים שאתם אוהבים. ובבולס יודעים בדיוק איך לעשות את זה נכון.

אז מה נטרוף היום, נגיד שנתחלק אבל לא נרצה להתחלק?

המבורגר פמילי ספיישל - קציצת אנטריקוט כפולה עם בצל מקורמל, גבינת צ'דר, חסה פריכה ורוטב הבית המיוחד על לחמנייה ביתית חמה

נקניקיות קריספי בייבי - נקניקיות קטנות ופריכות בציפוי קורנפלקס עם רוטב דיפ מתקתק שהילדים מתים עליו

חאלד עדווי

יש מקומות שנכנסים אליהם וכבר מהריח ברור שהולך להיות פה כיף של ממש – כזה שמתאים לכולם, בלי הבדל גיל או מצב רוח. מסעדת חאלד עדווי בחיפה היא בדיוק כזה מקום: מזרחית אמיתית עם הרבה נשמה, שמחזיקה את האהבה הזו לאוכל טוב כבר יותר משלושים שנה.

זו מסעדה שבה הסירים מבעבעים מהבוקר, הפיתות יוצאות חמות מהטאבון ישר לשולחן, והחיוך של הצוות מזכיר לכם למה זה כל כך נעים לאכול בחוץ עם המשפחה. הילדים מתלהבים מהחומוס הטרי והקבב החלומי, ההורים מתווכחים מי לוקח את העראיס המפורסם, וסבתא תמיד מזמינה סלט פאטוש נוסף כי אי אפשר להפסיק.

התפריט גדוש בטעמים ים תיכוניים של בית, כזה שמחבר בין דורות סביב השולחן – מקלובה שמתפרקת יפה, סנייה בטחינה עם טעם עמוק, ועוף עדווי ברוטב שום ולימון שעושה לכולם חשק לנגב. גם בצהריים יש עסקיות נדיבות במחיר נגיש, עם חומוס, סלטים ותוספות, כדי שכולם ייצאו שבעים ומחייכים.

כי בסוף, מה שהכי חשוב זה לשבת יחד, לחלוק צלחת, להתווכח קלות על הביס האחרון ולגלות שבעצם לא בא לכם להתחלק בכלל.

אז מה נגנוב מהצלחת של הילדים?

עראיס מהטאבון ממולא בבשר עסיסי

עוף עדווי עם רוטב שום ולימון

ביגה חיפה

יש מסעדות שאוהבים בגלל הטעם, ויש מסעדות שאוהבים גם בגלל הלב שהן שמות בכל ביס. ביגה בחיפה היא בדיוק כזו: מקום שהכי כיף להגיע אליו עם כל המשפחה, לשבת בנחת וליהנות מאוכל איטלקי מוקפד ואווירה חמה שכל אחד ירגיש בה בנוח – מהקטנטנים ועד סבא.

בביגה לא מנסים להתחכם – פשוט מכינים מאפים טריים, פסטות שמריחות כמו חופשה באיטליה, סלטים רעננים ודגים בריאים שמתחבבים גם על מי שבדרך כלל לא מוותר על הבאגט. ארוחות הבוקר פה הן סיבה מצוינת לקום קצת יותר מוקדם, והתפריט כולל גם מנות ילדים שגורמות לקטנים להרגיש גדולים – וכולם אוכלים יחד מסביב לשולחן אחד, בלי שמישהו מרגיש שנשאר בצד.

המוטו של ביגה, כמו ללחוץ לאופה את היד, באמת מורגש כאן: כל לחמנייה, פוקצ'ה או כיסון מקבלים את תשומת הלב שמגיעה להם – והתוצאה טעימה ומנחמת. האווירה נעימה, המקום כשר ונגיש, ויש גם מקומות ישיבה בחוץ לארוחות שמש וצהריים קלילות או חגיגה משפחתית קצת יותר גדולה.

כי בסוף, כיף לדעת שיש מקום אחד בעיר שכל אחד במשפחה יוצא ממנו שבע, שמח ורוצה כבר לחזור.

אז מה נזמין ל"ילדים"?

חוץ ממנות מיוחדות לילדים ב 35 ₪, תמצאו גם חינקלי גרוזיני – כיסוני גבינה צרובים בחמאה עם עגבניות צלויות ושום קונפי

פוקצ׳ת מטבלים – עם חומוס מסבחה, פסטו, ממרח חצילים ועוד דברים טובים

ביגהחיפה
התמונה באדיבות המסעדה

איזבלה

יש מקומות שכל המשפחה פשוט אוהבת לחזור אליהם, ולא כי הם רק טעימים – אלא כי הם יודעים בדיוק איך לגרום לכולם להרגיש בבית. המסעדה שלנו בלב מרכז הכרמל היא בדיוק כזו: שילוב של טעמים מעולים, אווירה נינוחה ושירות שחושב גם על הילדים וגם על סבא.

כאן לא מסתפקים רק בפסטה, למרות שהיא כמובן נוכחת ובגדול. התפריט מגוון ומלא בכל טוב: פוקצ'ות חמות שיוצאות מהתנור, ריזוטו קרמי, מנות בשריות שכולם אוהבים ודגים טריים שמוסיפים צבע וקלילות. ויש גם תפריט ילדים מיוחד, כי אין כמו לראות את הקטנים בוחרים לבד את המנה האהובה עליהם ומרגישים גדולים לרגע.

הכול מלווה באוסף יינות שנבחר בקפידה – יינות אדומים עמוקים, לבנים רעננים או מבעבעים שמקפיצים את מצב הרוח – מושלם לארוחה משפחתית שמתחילה ככה סתם והופכת לאירוע קטן ושמח.

כי בסוף, מה שהכי חשוב זה לא רק מה שמונח על הצלחת, אלא גם מי שיושב מסביב לשולחן. וכאן, כל אחד מוצא את המקום שלו – מהקטן שבחבורה ועד זה שחשב שהוא יבוא רק ללוות.

אז מה נאכל היום חוץ מפסטה?

פרגיות על הגריל בליווי טחינה

כדורי בשר ברוטב עגבניות על מצע אורז

גרג קיטשן

יש מקומות שלא משנה בני כמה אתם – כולם יוצאים מהם מחויכים. כזה בדיוק הוא גרג קיטשן שבמרכז חיפה: מסעדה שמביאה את כל המשפחה לשולחן אחד, בעיר שלא מפסיקה לזוז.

האווירה פה שילוב של חום ביתי עם טאץ' עירוני עדכני – קירות בטון, תאורה רכה ומוזיקה ברקע שמכניסה לאווירה של "בואו נשב עוד קצת". התפריט גדוש במנות שגורמות לכל אחד בשולחן להרגיש שהמנה נבחרה בדיוק בשבילו: הילדים מרגישים גדולים כשהם טועמים פיצה מרגריטה חמה עם רוטב נפוליטנה, ההורים מתפנקים על פוקאצ'ות שמריחות נפלא, וסבא? הוא תמיד ימצא משהו שיזכיר לו את הבית – רק עם טוויסט עכשווי.

גרג קיטשן היא לא סתם עוד מסעדה – זו חוויה קולינרית אורבנית שמחברת בין אוכל טרי ואיכותי לבין השיחה, הצחוקים והקלילות המשפחתית. פה לא מתאמצים להרשים, פשוט מגישים טעמים טובים שמדברים לכולם.

כי בסוף, מה שהופך ארוחה משפחתית למיוחדת הוא לא רק מה שיש על הצלחת, אלא עם מי אתם חולקים אותה.

אז מה נטרוף?

פוקאצ'ה שום פרמז'ן עם חמאת שום ובלסמי מצומצם

פיצה פפרוני עם טבעות פפרוני חריפות ועלי רוקט

צ'אנג בה

איך פתאום הילדים שלכם מפסיקים להתווכח על מי יקבל את האייפד ומתחילים לשאול מתי אתם הולכים שוב למסעדה הזאת? זה בדיוק מה שקורה בצ'אנג בה בקריית ביאליק. המקום הזה הצליח לעשות משהו שנראה בלתי אפשרי - לגרום לכל המשפחה להסכים על מקום אחד לאכול.

בצ'אנג בה לא מנסים להמציא את הגלגל מחדש. הם פשוט מכירים את הכלל הזהוב של מסעדות משפחתיות טובות: אבא צריך אוכל אמיתי, אמא צריכה לדעת שזה בריא, הילדים צריכים שזה יהיה טעים בלי להיות מפחיד, וכולם צריכים להרגיש שהם זוכים.

הטריק שלהם הוא באותנטיות האמיתית. לא האותנטיות הזאת שמתחזה להיות אקזוטית ונגישה בו זמנית, אבל האותנטיות שמביאה שפים תאילנדיים שמכינים אוכל כמו שהם למדו בבית, עם כלים שהובאו מתאילנד וחומרי גלם שמגיעים ישר מבנגקוק. הילדים לא מבינים מאיפה מגיע הג'ינג'ר, אבל הם יודעים שזה טעים.

והדבר הכי יפה? גם למבוגרים שמעדיפים פחות חריף וגם לצעירים שרוצים הרפתקה - כולם מוצאים משהו שעובד עבורהם. כי טעם טוב לא צריך להיות מסובך, והוא בטח לא צריך לפלג משפחות.

במה נבחר? בעיה, הכל פה טעים:

פאד תאי משפחתי ענק

אטריות אורז מוקפצות עם ביצה, נבטים טריים ובוטנים קלויים ברוטב מתקתק שגם הילדים יאהבו

חתיכות עוף זהובות ופריכות מוגשות עם אורז תאילנדי ארומטי ורוטב דיפ עדין

סטקיית הבוקרים

איך מסבירים לילד בן חמש למה סבא פתאום נהיה כל כך מרוצה כשמביאים לו את הצלחת? זה קורה כל פעם בסטקיית הבוקרים - המקום שבו שלושה דורות יכולים לשבת סביב שולחן אחד וכל אחד מקבל בדיוק מה שהוא רצה.

סטקיית הבוקרים הבינה משהו פשוט שהרבה מקומות לא מבינים: משפחות לא מחפשות רק אוכל טוב, הן מחפשות מקום שמכבד את כל מי שיושב סביב השולחן. הנכד שרוצה המבורגר פשוט, האבא שמחכה כל השבוע לאנטריקוט מיושן, והסבתא שמעדיפה עוף רך יותר - כולם יכולים להיות מרוצים כאן.

הסוד שלהם לא רק בבשר שמגיע מרמת הגולן או בתהליך היישון המדויק. הסוד הוא בהבנה שאוכל משפחתי טוב לא צריך להיות מסובך. חזה עוף שצלוי בדיוק כמו שצריך, קציצות שטועמות כמו של אמא, וכבד עוף שגורם לדור המבוגר להיזכר למה הם התאהבו באוכל הזה בפעם הראשונה.

במקום שבו רוב הילדים מסתכלים על התפריט כמו על בחינה בסינית, כאן הם מוצאים דברים שהם מכירים ונראים בדיוק כמו שהם אמורים להיראות. לא יותר מדי מפונק, לא יותר מדי פשוט - בדיוק כמו שצריך כדי שכולם יהיו שמחים.

זה לא רק מסעדה בשר - זה המקום שבו הגדול והקטן פוגשים על קרקע משותפת, שבו הטעם הטוב מאחד דורות, ושבו כל אחד יוצא משם מרוצה. כי בסוף, זה מה שאנחנו באמת רוצים - לא רק ארוחה טובה, אלא רגע טוב יחד.

אתם משפחה שאוהבת בשר? הגעתם למקום הנכון:

סטייק אנטריקוט רמת הגולן מיושן - נתח אנטריקוט איכותי מרמת הגולן שעבר תהליך יישון מבוקר המפתח את עומק הטעמים ומעניק לבשר עדינות ועסיסיות מיוחדת

סטייק פילה רמת הגולן מיושן - פילה רך ועדין מרמת הגולן במיושן המושלם, מוכן בצלייה מדויקת לפי רמת הבשלה המבוקשת

קציצות בקר וטלה עסיסיות בגודל משפחתי עם רוטב עגבניות ביתי ואורז פרסי ארומטי

ג'ירף חיפה

לפעמים אנשים שואלים, איך יודעים שמסעדה היא באמת ידידותית למשפחות? התשובה פשוטה - כשהילדים מפסיקים לשאול כל עשר שניות מתי אפר לקום, וההורים מפסיקים להעביר להם את הטלפון כדי לבדר אותם. בג'ירף חיפה זה קורה מהרגע הראשון.

יש משהו קסום במקומות שמצליחים לעשות אוכל אסייתי שלא מפחיד ילדים ולא משעמם מבוגרים. בג'ירף הבינו שהסוד הוא לא לוותר על הטעמים המעניינים, אלא למצוא את הדרך להגיש אותם כך שכל אחד ימצא משהו לטעמו. הגיוזה הפכה למנה שגם סבתא וגם הנכד יכולים לאכול יחד, והפיליפינית החריפה נמצאת שם בדיוק למי שרוצה קצת הרפתקה.

המקום הזה הבין משהו שהרבה מסעדות לא מבינות - שמשפחות לא רוצות להתפשר. לא לוותר על האוכל הטוב בשביל הילדים, ולא לוותר על הילדים בשביל האוכל הטוב. כאן אפשר להביא את כל המשפחה, כולל הסבא שלא אוהב דברים מוזרים והבת הגדולה שרוצה להרגיש מתוחכמת, וכולם יצאו מרוצים.

זה המקום שבו אמא יכולה לפנות את עצמה רגע מהבישול, אבא יכול לטעום משהו שהוא לא היה מכין בבית, והילדים יכולים לגלות שיש עולם שלם של טעמים שהם לא חשבו שיאהבו. כי בסוף, זה מה שאנחנו מחפשים - מקום שמאחד ולא מפריד.

אז על מה נלך? התפריט כל כך מפתה?

ג'ירף נודלס ילדים מיוחד

מגוון רולים צבעוניים עם סלמון, טונה וירקות, מוגש עם רוטבי דיפ מתוקים ועדינים

לנדוור חיפה

יש משהו יפה בלא לחפש אף פעם תירוצים איפה ללכת לאכול. בלנדוור חיפה הבינו שהחיים שלנו לא מסודרים לפי ארוחות - הם מסודרים לפי רגעים. הרגע שבו אתם רוצים קפה טוב עם מאפה בבוקר, הרגע שבו אתם צריכים משהו מזין ומהיר בצהריים, והרגע שבו כל המשפחה מתאספת בערב וכל אחד רוצה משהו אחר.

במקום אחד כזה, שיודע להיות בית קפה בבוקר ומסעדה בערב, יש חופש מיוחד. אתם לא צריכים להחליט מראש אם אתם הולכים לקפה או לארוחה מסודרת. אתם פשוט הולכים למקום שיודע לתת לכם מה שאתם רוצים בדיוק ברגע שאתם רוצים את זה.

יהלומה לוי, השפית של הרשת, בנתה תפריט שמבין שאנחנו לא תמיד במצב רוח לאותו דבר. לפעמים אנחנו רוצים ארוחת בוקר מפנקת שתמשך שעתיים, לפעמים אנחנו רוצים סלט קל שיתן לנו כוח להמשיך את היום, ולפעמים אנחנו רוצים משהו מנחם שיגרום לנו להרגיש בבית.

והדבר הכי יפה? שכל אחד במשפחה יכול למצוא את מה שהוא רוצה. הילדים שרוצים אומלט פשוט, ההורים שרוצים משהו יותר מתוחכם, הסבתא הטבעונית והסבא שחייב בשר - כולם יושבים סביב אותו שולחן ואוכלים את מה שהם באמת רוצים.

זה לא רק נוחות - זה חופש. החופש לא לתכנן, לא לחפש, ולא להתפשר. פשוט לבוא למקום שיודע לקבל אתכם בכל שעה ובכל מצב רוח, ולתת לכם בדיוק מה שאתם צריכים כדי שהיום יהיה קצת יותר טוב.

 אז מה נזלול הפעם?

סופר שקשוקה משפחתית - ביצים מבושלות ברוטב עגבניות עשיר עם פטה מפוררת וזעתר, מוגשת במחבת עם פיתות חמות וסלט ירקות

בורגר סאלון

יש דבר אחד שכל אבא יודע - איך לזהות מסעדה שבאמת מבינה משפחות. זה קורה כשאתה נכנס עם הילדים והם לא מתחילים מיד לשאול מתי הולכים הביתה. בבורגר סאלון בחיפה הבינו איך לעשות את זה נכון - המבורגרים שגדולים מספיק להשביע גם את הנער הכי רעב, ארוחות ילדים שלא גורמות לילדים להרגיש שהם מקבלים גרסה מדולדלת, והכי חשוב - מקום שמרגיש כמו בית.

שבע שנים זה זמן רב מספיק כדי לדעת מה עובד ומה לא. ובבורגר סאלון למדו שהסוד הוא לא רק בבשר הטרי מעמק יזרעאל או בלחמניות שנאפות רגע לפני שאתם אוכלים אותן. הסוד הוא להבין שכל משפחה היא עולם בפני עצמה - יש את אבא שרוצה המבורגר שיכול להאכיל שני אנשים, את אמא שרוצה משהו קצת יותר מתוחכם, ואת הילדים שפשוט רוצים שזה יהיה טעים וגדול מספיק.

הדיינר האמריקאי הקלאסי הוא לא רק עיצוב - זה גישה לחיים. המקום שבו כולם יכולים לבוא כמו שהם, להרגיש בנוח, ולהזמין בדיוק מה שהם רוצים בלי להסביר ובלי להתנצל. גם אם אתם הולכים על הצמחוני, גם אם אתם רוצים את המבורגר המטורף של 440 גרם, גם אם אתם סתם רוצים לשבת ולאכול משהו טוב - כולם מקבלים בדיוק את מה שהם צריכים.

במקום שפתוח שבעה ימים בשבוע, עם תפריט לילה ואופציות עסקיות, אתם יודעים שזה לא רק עסק - זה מקום שרוצה להיות חלק מהחיים שלכם. מהארוחה המשפחתית של שישי בערב עד הצהריים המהירים של יום חול, זה המקום שיודע לקבל אתכם ולתת לכם בדיוק מה שאתם צריכים.

על מה הולכים היום?

המבורגר הזאב המושלם - המבורגר 220 גרם עם בצל מקורמל, גבינת חדר, חסה פריכה ורוטב הבית הסודי על לחמנייה טרייה מהתנור

נקנקניקס קידס - נקניקיות זוגיות מוגשות עם פירה קרמית, פלאפלים קטנים וירקות צבעוניים שהילדים אוהבים

 

צילום תמונת שער באדיבות מסעדת יאן יאן

חלק מהמסעדות המופיעות בכתבה הינן לקוחות rest, אך נבחרו ללא שיקולים מסחריים

אהבתם את הכתבה?

כתבה מהממת
0
פחות אהבתי
0

כתבות נוספות של מערכת zap rest

Newsletter Icon