נגישות
נגישות

בראביסימו! הפיצרייה החדשה שמביאה את נאפולי לחולון

קחו פיצרייה נפוליטנית אותנטית, עטפו אותה בעיצוב שיקי-לונדוני והזמינו אותה בשירות עצמי מהיר. מה קיבלתם? את "פיצה סנטרל" שנפתחה ממש לאחרונה בחולון.

המלצות קולינריות המסעדות של rest
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 06/12/2022, 12:02
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

"מצד אחד אנחנו מכינים את הפיצה שלנו לפי מתכון מסורתי, אך מצד שני המקום שלנו סופר מודרני ועדכני", מספר לנו הבעלים רועי קדוש. "אני ושותפי החלטנו לקחת את הקונספט של מזון מהיר צעד אחד קדימה, ואצלנו הלקוחות מזמינים את הארוחה שלהם באמצעות מחשב ולגמרי לבד – 100% שירות עצמי", הוא מספר לנו. פיצרייה בשירות עצמי הינה קונספט מרענן, חווייתי ומפתיע ללא ספק, אך ההפתעות לא מסתיימת כאן: בפיצרייה הנפוליטנית החדשה תוכלו ליהנות משפע "מנות חימום" איטלקיות נוספות כדוגמת סלט עם גבינת בוראטה, ארנצ'יני ואפילו פרמז'נה מלאנזה.

ל"פיצה סנטרל" זהות איטלקית מובהקת, אך רועי משתף אותנו שדווקא בירתה של הממלכה המאוחדת – לונדון, היוותה עבורם השראה. "השם של המקום שלנו – פיצה סנטרל, עוצב משתי אהבות שלי ושל השותף לי ערן הרשקוביץ: האחת היא לעיר לונדון שעבורנו היא מרכז העולם, והשנייה לפיצרייה לונדונית שאנחנו מלאי הערכה אליה. בנוסף, גם בחיפוי הקירות שלנו העשוי מאריחים לבנים מבריקים, ישנה קריצה למטרו שבעיר".  

מגוון פיצות שנמכרות במסעדת "פיצה סנטרל" בחולוןצילום: פיצה סנטרל

מאיטלקית ועד אמריקאית: באיזה סגנון אתם אוהבים את הפיצה שלכם?

ב"פיצה סנטרל" מוגשות פיצות טאבון אדומות ולבנות שקוטרן כ-30 ס"מ. על המהפך שעברה הפיצה מ"נשנוש על הדרך" לארוחה שלמה, מספר לנו רועי. "במשך שנים פיצה נתפשה כמאכל מהיר שאוכלים על הדרך. עם זאת, כיום המגמה שונה: ההערכה של אנשים לפיצה איטלקית איכותית באה לידי ביטוי בעובדה שהיא נאכלת כמנה עיקרית מסביב לשולחן". רועי יודע היטב על מה הוא מדבר, שכן כבר עשור שהוא נהנה מהמעמד והעיסוק כפיציולו. מכאן, שאין זה גם מפתיע שהפיצות ב"פיצה סנטרל" עוברות את "המסע המסורתי" עד שהן מגיעות לצלחות הסועדים: התפחה של 3 ימים ואפייה ב-500 מעלות בטאבון איטלקי לוהט.

שלוש פיצות מונחות על משטח עץ במסעדת לה סנטרלצילום: פיצה סנטרל

תפריט הפיצות של "פיצה סנטרל" הוא הכל רק לא שגרתי, ולא רק בזכות העובדה שתוכלו לקבל את כל הפיצות גם בגרסה טבעונית ונטולת גלוטן. לצד הקלאסית האהובה – פיצה מרגריטה (49 שקלים), המאכל האיטלקי המפורסם בעולם מוגש כאן עם שילובים מעניינים ויצירתיים יותר. אז הכירו את אמריקן סטייל (69 שקלים) העשויה עם גבינת צ'דר ועליה פלפל חלפיניו, טבעות בצל מטוגנות, אננס טרי וזילופי ספייסי מיונז. בסקשן הפיצות הלבנות תמצאו כמובן את הקלאסית שבחבורה -  ביאנקה (61 שקלים) עם רוטב אלפרדו, מוצרלה, פורטובלו וארוגולה, כאשר שילוב מעניין נוסף תמצאו בפיצה פרפל (69 שקלים) העשויה מבצק שחור ועל בסיס רוטב שמנת וסלק, עם תוספות של ריבת בצל ביין, בצל סגול, גבינת קדוש ושקדים קלויים.

הכניסה למסעדת לה סנטרל בחולוןצילום: פיצה סנטרל

"פיצה סנטרל", הרוקמים 26, חולון

ימים ושעות פתיחה: ראשון עד חמישי – 11:00-23:00

שישי – 11:00-15:30

שבת – משעה אחרי צאת השבת ועד 23:00

טלפון: 053-7106810

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
נפרדים מתשפ"ה: 10 מסעדות אהובות בתל אביב שנסגרו
זינק – המסעדה שמביאה את תל אביב ליהוד
קפה ללוש נס ציונה: ארוחות טעימות סביב השעון
רוזה אשדוד: השף אריק מוכיח שכשר זה ההיפך ממשעמם
מסעדות אותנטיות בירושלים: לחוות את ירושלים האמיתית
 לילה לבן בירושלים: איפה לאכול, לשתות ולרקוד?
לילה של אהבה בירושלים: מסעדות רומנטיות לזוגות
אחרי הסליחות בירושלים: כמו הנפש, גם הבטן רוצה נחמה
ארוחות חג ראש השנה 2025 במסעדות או משלוחים
מסעדות בכרם התימנים זה כבר לא רק חומוס ומרק
האריה שאהב פחמימות - טור ספיישל מלחמה
מיוחד לשבועות: נויפלד על פיצות, תוספות ואנשים
מסעדות על האש ליום עצמאות - למה להזיע כשאפשר להריע
איפה אוכלים בחול המועד פסח 2025?
TOP 10 - עשרת העסקיות הכי שוות בתל אביב של 2025
לעולם בעקבות הבטן – נויפלד הלך לאכול בביג החדש