





א'-ש' 12:00-00:00
zap rest עושה שימוש במספר וירטואלי לפי תנאי השימוש באתר. מספר הטלפון של העסק מופיע בהמשך העמוד.
zap rest עושה שימוש במספר וירטואלי לפי תנאי השימוש באתר. מספר הטלפון של העסק מופיע בהמשך העמוד.
"ציה פרנצ'סקה" ! בתרגום לעברית: המנה של דודה פרנצ'סקה – פסטת קונקיליוני בשמנת גבינת עיזים, ברוקולי ובזיליקום. אם בא לכם אוכל איטלקי אמיתי, כל מה שאתם צריכים הוא להציץ בתפריט של אמורה מיו, המוסד הקולינרי הוותיק בתל אביב, כדי להבין שזו לא "עוד מסעדה... איטלקית". אמורה מיו היא מסורת של בישול איטלקי אותנטי עם מנות ייחודיות מאזורים שונים בארץ המגף, שנלמדו במשך שנים על ידי בעלי המסעדה, סוזאנה ושלומי סלומון. התפריט העשיר מתחיל במנות סלט ואנטיפסטי, פיצות דקות דקות מסורתיות, עם תוספות ייחודיות כמו ארטישוק, מסקרפונה ואפילו פיצה עם בשר ומלפפון חמוץ! אחר כך מגיע תור הפסטות, הניוקי, הרביולי וכמובן מבחר הבשרים. אל תשכחו להשאיר מקום לקינוח...עוד
אין על אמורה מיו - מסעדה אהובה אלינו כבר שנים רבות. אך ממש ממש חבל שאין התחשבות בלקוחות מדרום ת"א. היום רצינו לחגוג איתכם את יום הנישואין ה-24. בחרנו מנות אהובות, התכוננו לחוויה... קולינארית שאין כמותה, אך בהגעה לתשלום נדהמנו לגלות שמסעדה אהובה שלנו מתל-אביב אינה עושה משלוחים ל...תל-אביב. ממש התאכזבנו. לא רצינו להזמין במקום אחר, רצינו שבית עסק שמשפחה שלנו כ"כ מעריכה יקבל הזמנה גדולה. אז אולי דווקא בתקופה מטורפת הזאת שלא ברור כמה תימשך תתחשבו בלקחות שגרים לא רק במרכז ת"א, אלא גם מדרום ת"א?
הזמנו 3 מנות פסטה ומתוכן 2 היו לא מוצלחות, לא ממליצה
בחרנו לחגוג יום הולדת בתקופת קורונה והגענו במיוחד מהגליל העליון, לאחר הכתבה על המסעדה בחדשות. הבחירה מושלמת!!! אוכל טרי, מגוון, מתובל נפלא ובייחודיות יוצאת דופן. כל המנות, מהראשונה ועד... הקינוח היו מעולות. השירות, היחס של המלצרים והשמירה על תו סגול, דוגמא למופת לכל מסעדה בישראל. באף מקום לא פגשנו רמת ניקיון, סדר, שמירה על ריחוק כמו האמורה מיו. חוץ מזה, העיצוב של המקום והאווירה כובשים. חבל שאנחנו מתגוררים כל כך רחוק. מומלץ בחום!
המקום היה עמוס ביום רביעי בערב (22.7) אך נשמר הריחוק החברתי. הזמנו שתי מנות. פיצה וקרבונרה. בסיס הפיצה הגיע במרקם של מצה והתוספות עליו יבשות. ככל הנראה הפיצה נעשתה מבצק שלא תפח. הפיצה... גם לא היתה עגולה. הקרבונרה היתה גרועה באותה מידה. למרכיבים היה טעם של קופסאות שימורים, כנראה הפחות איכותיות שבהן. לדעתי טבח שמכבד את עצמו היה צריך להתבייש להוציא מנות כאלה. המלצרית היתה מאוד אדיבה והציע להחליף את המנות. בגלל הרמה הכל כך ירודה לא מצאנו לנכון להמתין למנות אחרות. ביקשנו לארוז את המנות ומסרנו אותן לדייר רחוב, לא לפני שהתנצלנו בפניו. מאוד מקווים שזו הייתה תקלה חד פעמית.
המסעדה האיטלקית הכי טובה בארץ, נעים, טעים, מעולה. כבר שנים הולכים ולא מתאכזבים
שמן זית ורוזמרין עם / בלי שום
קוביות עגבניות עם בזיליקום ושמן זית מוגשות על לחם קלוי עם שום
פרוסות מוצרלה טריה, עגבניות, שמן זית ובזיליקום
רוטב עגבניות ומוצרלה
רוטב עגבניות, מוצרלה, זיתים ירוקים ו/או קלמטה
רוטב עגבניות, מוצרלה ואנשובי
פנה/ספגטי ברוטב עגבניות
פנה / ספגטי ברוטב עגבניות, עגבניות טריות, פלפל ירוק חריף וצ'ילי – חריף!
פנה / ספגטי ברוטב עגבניות, חצילים, עגבניות טריות, גבינת ריקוטה, זיתי קלמטה ובזיליקום
ניוקי ברוטב עגבניות, שמנת, פרמזן ואגוז מוסקט
ניוקי בשמנת, גבינת רוקפור, אגוזי מלך, פרמזן ואגוז מוסקט
ניוקי בשמן זית, ברנדי, טבסקו ומעט רוטב עגבניות, קוביות פילה בקר, ברוקולי, בצל, פטריות שמפיניון ועגבניות מיובשות- חריף!
ריזוטו פטריות שמפיניון, בצל, פרמזן, חמאה ופטרוזיליה
ריזוטו מוצרלה, גבינת קשקבל ופרמזן, מעט רוטב עגבניות, בצל ובזיליקום
ריזוטו ברוקולי, קישואים, תירס, תרד, עגבניות מיובשות, בזיליקום, פרמזן וחמאה
ספגטי בשמן זית שום ופטרוזיליה
ספגטי בשמן זית, פסטו, קישואים, ארטישוק, ברוקולי, עגבניות מיובשות ותרד
ספגטי בשמן זית, אנשובי, קוביות מוצרלה, רוקפור, טפנד עגבניות, פטרוזיליה וצנוברים
מפלדינה בשמנת ופטריות שמפיניון
חונק כמרים בשמנת ובטטה עם טימין
פנה בשמנת, רוטב עגבניות ונגיעת וודקה
רביולי במילוי גבינת עזים, בחמאה, נגיעת שמנת, עגבניות מיובשות,
פרמזן ובזיליקום
רביולי במילוי ריקוטה ותרד, בשמנת, תרד ובזיליקום
רביולי במילוי בטטה וגבינת ריקוטה, בשמנת, פסטו וקוביות עגבניה
נתחי חזה עוף (כ 250- גרם) מוקפצים בשמן זית, שום ופפריקה אדומה,
מוגש על תערובת חסות, בטטה, עגבניות ופטריות שמפיניון
ברוטב שמן זית, לימון וחומץ בן יין
נתחי פרגית (כ 300- גרם) מוקפצים בשמן זית, שום ופפריקה אדומה,
מוגש על תערובת חסות, בטטה, עגבניות ופטריות שמפיניון
ברוטב שמן זית, לימון וחומץ בן יי ן
כבדי עוף (כ 350- גרם) ברוטב של יין אדום, ורמוט אדום, ברנדי, חמאה ובצל. מוגש עם תפוחי אדמה וסלט ירוק (מנה מתקתקה)
שכבות של בצק עלים עם קרם פטיסייר ושקדים
מספר נוסף:03-5244040
תעזרו לנו לשפר את המאגר