נגישות
נגישות

הבית בעין חוד - albailt ביקורות וחוות דעת - עמוד 5

דירוג גולשים

3.5
אוכל
3.5
שירות
3.5
אווירה
3.5
מחיר
3.0

הייתם כאן? הוסיפו חוות דעת

112 ביקורות וחוות דעת על הבית בעין חוד

mykaul - תמונה
mykaul 2 ביקורות
מומלץ מאוד!!!! טעים טעים.... טעים!!!!
5.0
04/09/12

המיקום מקסים - נוף לים בתוך הירוק של הכרמל. אמנם האוטו בקושי סחב את העליות אבל הגענו. הינו 4 מבוגרים ו4 ילדים. האוכל הוגש מהר וכל הזמן הגיעו עוד מנות וקיבלנו תוספות ממה שרצינו וכמה... שרצינו. מרק עדשים צהוב היה נפלא - אפילו הילדים ביקשו עוד. חומוס הורס, אחד הטובים שאכלתי- ביקשנו 3 פעמים תוספת. חצילים בטחינה נפלא, סלט ירקות פשוט וטוב- הילד חיסל והתלקק. למי שיש ילדים שאוכלים רק שניצל וצ'יפס כמו שלי- יש שם גם את זה. אחרי הסלטים הגיעו הממולאים- היו ביקורות משבחות לפלפל הממולא ואני התלקקתי על עלי גפן וכרוב ממולאים שממש מרגישים איך גולגלו ביד באהבה. מג'דרה כהה מיוחדת עם חיטה (הרבה יותר טובה מהגרסא הרגילה שטחונה בד"כ עם המון בצל מטוגן) מגיע עם רוטב של טחינה עם חצילים - מעדן. הסינייה היתה גולת הכותרת!!! הזמנו גם ממנה איזה 3 צלחות ואם היה לי עוד מקום הייתי ממשיכה לאכול מהמנסף- צלי רך רך רך עם אורז צהוב עשוי בדיוק במידה, לא יבש מידי ולא רטוב מידי. מגישים שם משקה של תמר מג'הול שהיה מתוק מידי אבל מהלנו בקנקן המים שגם הוגש וזה היה מרווה ונפלא! השירות היה יוצא מן הכלל - אדיב ביותר, עם חיוך תמידי ובאווירה בייתית וזמין מאוד אפילו שהינו בשבת והיה מפוצץ אבל זה לא הפריע כי החדרים מרווחים מאוד. ישבנו מול המזגן וביקשנו לסגור ולפתוח חלון והיתה בריזה מדהימה! כדאי מאוד לקחת בחשבון את האירוח אחרי הארוחה כשמתכננים להגיע. אחרי שמתפוצצים משפע המעדנים שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול יורדים למטה לחלל פתוח גדול ובו ספות רצפה אידיאליות לרביצה של זולה בבטן מלאה וכסאות למי שלא נוח להיזרק על ספה נמוכה. הילדים שיחקו ואנחנו רבצנו במשך איזו שעה עם קפה נפלא ובקלאווה (שגם ממנה לא התביישנו לבקשת תוספת) ונתנו לאוכל להתעכל. מומלץ בחום! במיוחד למשפחות עם ילדים! מחיר בהחלט הוגן ביותר - על 2 מבוגרים ו2 ילדים שלמנו 290 ש"ח לא כולל טיפ.

עוד פרטים
הוספת תגובה
Eyal Kless - תמונה
Eyal Kless 3 ביקורות
שווה אם אתם חובבי אוכל ערבי
3.8
20/06/12

הנסיעה ארוכה ומפותלת אבל לפחות סללו שם עכשיו כביש. במשך השבוע אפשר פשוט לבוא אבל הבנתי שבסופ"שים מפוצץ שם. השורה התחתונה - המון המון אוכל ושירות אדיב ויעיל. אין תפריט, הם פשוט מוציאים... מהמטבח מטעמים. לצד תבשילים נהדרים, כמו הלאפה שעליה בושל עוף, המרק, החומוס, חציל בטחינה (נהדר) והפלפל ממולא באורז, היו כמה מנות שפחות עשו לי את זה, כמו הכבש שהיה יבש מדי. שווה להגיע אם אתם באזור ויכולים לקחת שלוש שעות לעיכול אחרי :)

עוד פרטים
הוספת תגובה
יצחק - תמונה
יצחק 2 ביקורות
חוויה בלתי נשכחת
4.8
06/04/12

באנו קבוצה של 12 מבוגרים וילדים, לאחר הזמנה מוקדמת. השולחן המתין לנו, מול נוף נהדר.עם שהתיישבנו הגיע מרק טעים מאד, ואחריו בזרם בלתי פוסק הגיעו מטעמים נפלאים. בכלל אין שם תפריט והמטבח... מוציא את מה שהכין. היה נפלא.

עוד פרטים
הוספת תגובה
gal p - תמונה
gal p 2 ביקורות
מממ...משאיר טעם לעוד
5.0
15/02/12

הגענו בעקבות המלצות, לא ידענו למה לצפות... נוף מהמם, שירות אדיב, אוכל מצוין - מה עוד צריך? התיישבנו מול הנוף, המנות התחילו להגיע, סלטים מקוריים ומגוונים, מנות שונות של בשר משובח, וכדי... להשלים את האווירה הוגש קנקן של תמר הינדי. לא היה לנו מספיק זמן לטעום מ-ה-כ-ל, מתכננים להשלים את החוויה בקרוב וליהנות ממאכלים שעוד לא טעמנו :)

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
5 ביקורות
3.0
21/10/11

ראשית חשוב לציין כי הישוב עין חוד, נמצא מספר ק"מ (כ-4) ממזרח לעין הוד, בכביש משולט היטב, אך צר ומפותל, ללא שדה ראייה, ומחייב נהיגה איטית וזהירה מאוד. הגענו למסעדה במועד שהזמנו מראש, אך... הבאלגן בקבלת השולחנות היה רב. חיכינו כ-10 דקות לשולחן. המסעדה גדולה, ויכולה להכיל הרבה אנשים, והרעש בהתאם - עצום. האוכל היה טעים כולל הסלטים, השתייה (תמר-הינדי), והתוספות הבשריות. גם פינת התה-קפה בקומת הקרקע, נוח ויעיל. קיבלנו בדיוק מנות בגודל שהתאים לנו, בקשה לתוספת, התעכבה קצת (לא יוצאים מגדרם להציע תוספות) סה"כ מסעדה בסדר+, אך הנסיעה לשם, מחייבת מחשבה מחדש, אם כל "העסק" כדאי.

עוד פרטים
הוספת תגובה
Aizenman - תמונה
Aizenman 4 ביקורות
3.6
08/10/11

ליום הולדתי הוזמנתי ע"י משפחתי לארוחה שלא ציפיתי. היה אוכל נהדר,מיוחד,אוירה נעימה וקינוח- בקלאוואה מסוגים שלא אכלתי קודם. מומלץ ביותר. במחיר 100 ש"ח לאדם קיבלנו ארוחת מלכים ששווה לחזור... עליה גם לא בימי הולדת

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
4.3
21/04/11

מסעדה מפתיעה בצניעותה, העובדים חייכנים וסבלנים ומסבירי פנים. האוכל משובח שופרא דשופרא ממש נהננו מהמקום, מהאוכל, מהרעיון של המסעדה. אנחנו נחזור שוב!!! כדאי גם לכלם!!!

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
1.3
09/04/11

לא יאמן שבשביל אוכל ביתי של סבתא סורית או דרוזית עושים מסעדה. אבל כנראה ישראלים ישפטו לפי הכמות ולא האיכות הנמוכה. הבקלוואה איכותית כל השאר עלוב ומשעמם כמו מסעדת פועלים הכי פשוטה.

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
1.7
23/03/11

אחרי הרבה נסיונות להזמין מקום במסעדה העמוסה, הגענו בשישי בצהרים למסעדה ריקה למדיי. כמובטח מגיע לשולחן מגוון גדול של מנות. הסלטים היו סתמיים, אחריהם הגיעו מנות חמות ולא מלהיבות,מלבד חציל... חם בטחינה שהיה מעולה, את כל היתר טעמנו במסעדות אחרות ובאיכות טובה יותר. הארוחה עלתה לנו 290 ש"ח לשני הורים ושני ילדים, ולא היתה שווה את המחיר.

עוד פרטים
הוספת תגובה
אילת - תמונה
אילת 49 ביקורות
1.7
05/03/11

אין תפריט. במכוון לא מיידעים במחיר לסועד,אלא כאשר שואלים במפורש. פשוט גובים 100 לסועד כברירת מחדל (היה 90 והעלו את המחיר). אך מסתבר שיש אופציה לבקש ארוחה ב-60. האופציה המוזלת:... סלטים+פיתות, 4 סוגי מנות עיקריות, קפה/תה. האופציה היקרה: כל המגוון שהכינו היום במטבח, אבל לדעתי לא מספק את התמורה בעד הכסף. בקיצור: תבקשו מהמלצר לשמוע על "הארוחה המקוצרת" ב-60. אחרת- לא כדאי לטרוח. סה"כ אוכל סבבה.

עוד פרטים
הוספת תגובה