בקרתי כאן היום אחרי שבעבר המקום היה רק לקינוחים והוא היה ממש טוב אבל עכשיו המקום לדעתי הרבה פחות טוב המקום הוא צמחוני ולדעתי יקר הזמנו סלט גדול שהגיע ללא כלי הגשה הזמנו 2 מרקי בצל... חילקנו אותם ל 4 היו ממש מעולים אבל שאר המנות זה פסטה שלא הייתה טעימה וקיש גם כן לא ממש טעים שהגיע עם סלט ירקות אישי תפל ללא רוטב אפילו בבית אני מכין סלט טעים יותר עם הארוחה מגיע פרוסות לחם לא טעים ועם טעם לוואי עם החשבון מקבלים עוגיות על חשבון הבית אבל רק 2 למרות שהיינו 4 אנשים המקום היה הרבה יותר טוב כאשר הוא היה רק קינוחים חבל שלקחו משהו טוב והרסו אותו אפילו בתפריט בקושי נשארו קינוחים רק בתצוגה יש יותר מבחר של קינוחים בשביל קינוח בלבד שווה להגיע אבל בשביל מסעדה לא
היינו אתמול אני ובעלי ויצאנו מאוכזבים מאוד. אנחנו לקוחות קבועים במסעדה ורצינו לחגוג אבל יצאנו עם החוויה נוראית. הזמנו סלט גבינות. חיכינו הרבה מאוד זמן להזמנה. הסלט הגיע ללא כף. ביקשנו... כף וקיבלנו כף מלוכלכת. החליפו לנו את הכף. קיבלנו חמאה עם לחם אך בחמאה היה זבוב. החליפו גם את החמאה. הסלט היה יבש, ביקשנו רטבים. הגיעו לשולחן רוטב חריף ורוטב הדרים. לאחר טעימה התברר כי רוטב הדרים מקולקל ומוחמץ (כבר עם בועות).לא היה אחראי במסעדה ומלצרית/ברמנית/קופאית "בחירה" שמעה את התלונה והייתה נחמדה מאוד. התברר שלא הטבח מוציא את הרוטב אלא המלצריות(ואף אחד לא בודק את זה??). הסברנו לה על מה רוטב מוחמץ יכול לעשות ואמרה שתדווח על כך למנהל. הזמנו קינוח ושתייה לבסוף הארוחה. המלצרית באמת ניסתה ליצור לנו חוויה טובה וחויבנו רק על השתייה אך יחד עם זאת כל החוויה נהרסה ויצאנו מאוד מאוכזבים מהמקום.
המקום שופץ לאחרונה ונראה מרווח ונעים. המאפים מאד מפתים ואיכותם גבוהה. בגלל הביקוש הרב המקום מלא בדרך כלל והשירות מאכזב. גישת המלצריות מעט מתנשאת ולא מאד שירותית.
אוכל ברמה גבוהה הסלטים הלזניות וגם ארוחת הבוקר טעימים מאוד מאוד.חזרנו לשם ביום שאחרי ונהנו גם אז...מאוד אדיבים ומבינים עניין....שלא לדבר על הלחמים המעולים !!!!!
הייתי היום בארוחת בוקר עם בני לא התלהבנו המחיר היה גבוהה לעומת ההצע לא משהו אכלתי ארוחות בוקר טובות יותר אווירה רעשנית ולא נעימה היה שם מנוף שעבד היה אבק רעש .
חגגנו יום נישואים ואכלנו במסעדה לא רחוקה אבל היה לנו ברור שאת הקינוח נאכל בנדב קינוחים! שירות נהדר, קינוחים לא פחות ממושלמים! תמיד כיף להגיע ולהתפנק... גם עכשיו שמשפצים לא מורגש דבר כי... הצוות נותן הרגשה פשוט נהדרת
אני ובן זוגי אכלנו ארוחת בוקר מפנקת! בפלטת הגבינות ציפו לנו דברים מעניינים כמו פטיסייר בננה. גם אם עמוס - שווה לחכות! תמורה מלאה לכסף.
קנינו מספר קינוחים הביתה, השירות וההסבר של המלצרית היה טוב, הם קצת בלחץ כי הם משרתים את האורחים אז הם לא נונתנים את כל תשומת הלב. הקינוחים לא זולים, קינוחים אישיים עולים באזור 30 ש"ח... ומעלה לקינוח. אבל לזכותם יאמר שהקינוחים טעימים מאוד ולא שגרתיים, יש הרבה סגנונות וטעמים
כלנו במקום 3 חברות ארוחת ערב ביום חמישי בערב. היה די עמוס אבל נתנו לנו שולחן ממש מהר. השירות היה לא משהו , המלצרית היתה נחמדה והכל אבל לא כל כך זמינה. הזמנו כל אחת מנה עיקרית ועוד סלט... לחלוק. המנות היו מאוד נדיבות אבל לא כאלה טעימות. בנוסף המחירים גבוהים בצורה בלתי רגילה. קודם כל המנה של החברה השלישית לא הגיעה עם שאר המנות והיא חיכתה איזה רבע שעה מסתכלת עלינו אוכלות. דבר שני המנה שלי (פסטה ברוטב פטריות) לא היתה טעימה במיוחד. המנה של החברה השניה היתה לא טעימה והוחלפה במהירות. לבסוף הזמנו קינוח בגלל התיאור הציורי בתפריט שהיתה גם בינונית ביותר. השירות היה מצויין כל הזמן המלצרים ניגשו לשאול עם הכל בסדר, וחוץ מהמנה שלא הגיעה סה״כ כולם היו מאוד נחמדים ושירותים. אבל האוכל היה בינוני ביותר. אולי הם נקלעו לערב חלש כי בכל זאת המקום היה מפוצץ וכל הזמן הגיעו עוד אנשים מה שמרמז על מקום חזק. יתכן ונפלו על ערב לא משהו. חבל.
ביקרנו היום בפעם הראשונה במקום. הגענו בשעת צהריים. אני הזמנתי לזניית בצל וחברתי פסטה ירוקים. שתי המנות היו סבירות ביותר ולא נפלנו. דווקא בגזרת הקינוחים הזמנו עוגות כחושות של תפוח גזר... וכן שמנת אגוזים. העוגות לא היו משהו בכלל. ציפינו למשהו הרבה יותר בהתאם לשם של המקום. בכללי, סביר בהחלט.