אני ואשתי פוקדים את המקום כבר שני עשורים ברצף, בתחילה הזמנו מנות ראשונות ועיקריות, משקאות קלים וגם קינוח בורלה טעים. עם השנים המנות הכפילו ושלישו את מחירם, היום אנחנו שותים מים, מוותרים... על ראשונות וקינוח וחולקים מרק ועוד מנה ועדיין משלמים בין 150 ל200 שקלים לזוג (בעבר כל מה שרשמתי נכנס לסכום הזה).
אני מבין שיש עלויות לעסק והוצאות שגדלו עם השנים אך לשלם למנת איטריות מוקפצות 70 שקל ולשבת בשולחן עם עוד אנשים כאשר המלצרים תפקידם מתחיל ונגמר בהקשות על אייפד הפך להיות מוגזם.
אנחנו מרגישים שהמחירים כבר בקצה העליון ומעבר לו ביחס למסעדות אחרות. קורא לכם לחשוב שוב איך ניתן לבא לקראת הלקוחות, להוזיל חלק מהמנות (לא למכור פחית קולה ב13 שקל) ולעשות צעדים חדשים בוני אמון מול לקוחות רבים שמצביעים ברגליים או בכמות האוכל שמכניסים לפה במסעדה וממש חבל לי שהצעד הבא זה לא להגיע עוד.