אכלנו בצהרים באוירה רגועה ונעימה. שירות מעולה ואוכל מצויין, טעים ומשביע. הסלטים שהוגשו בתחילה איכותיים וטריים מאד וכך גם המנה העיקרית. אכלנו הדניס שהוגש בצורה אסטטית לעין וטעימה מאד... לחיך. מנה אחרונה פבלובה עם גלידה ופירות יער היתה מהטובות שאכלתי. המשיכו כך !!!
חגגנו יום הולדת לחברה באידי. מסעדת דגים ופירות ים מיוחדת, וטעימה. המנות לא ענקיות אבל טעימות ומשביעות, השירות אדיב ומהיר. העיצוב נראה קצת כמו בשנות ה-80, ולא עבר שדרוג מאז. הזמנו גם... מנות פתיחה וגם מנות עיקריות ואף אחד לא נשאר רעב, אבל גם לא היה עודף. נהננו.
אחת ממסעדות הדגים הטובות באשדוד. הטאפאסים שלהם מעולים, במיוחד האיקרא - למי שאוהב (ניתן גם לקנות הביתה במשקל מהחנות של אידי), כך גם הסלמון המעושן והדגים המלוחים. העיקריות כבר ברמה אחרת,... גם מבחינת המחיר, אבל בהחלט מגיע לך דג טרי על הצלחת. בעיקר ממליצה על מנת פילה הטונה - רך בטירוף, אני לרוב לא אוכלת דגי טונה ושם זה משהו אחר!! גם הלוקוס האפוי מעולה. לגבי הפסטות - פחות הייתי ממליצה. פעם אחרונה התאכזבתי, באופן מפתיע. הקינוחים גם נחמדים ביותר, יש להם מנת גלידה וניל עם קדאיף חלבה ודבש, ממש טעים!! גודל המנות פייר ומשביע. מומלץ בעיקר לסעודה משפחתית.
הלכנו על העסקית הכוללת סלטים במילוי חופשי - טעים מאוד! וכן פילה לוקוס עם אטריות פפרדלה - הדג טעים מאוד, הפסטה חסרת טעם כמעט והמנה עצמה יקרה מאוד ולא שווה את המחיר. שירות איטי מאוד ונעשה... בחוסר רצון מובהק
היה נהדר, טעים עם אוירה מצויינת ושירות מעולה ולא אופייני לישראל. פילה הלברק ופילה הלוקוס היו קטנים ויקרים מידי. פילה הסלמון היה נדיב , כל המנות היו טעימות לעילא ולעילא.
אכלנו שם באמצע שבוע את הארוחה העסקית, נתחיל בשירות שהיה טוב באופן חריג לרמה הממוצעת בארץ, האוכל מעולה! המסעדה נעימהץ
חזרנו לאידי אחרי מספר שנים שלא יצא לנו. נהנינו מעיסקית טעימה ומוצלחת ובעיקר מהאדיבות והסבלנות - הגענו עם תינוקת קטנה וסידרו לנו מקום שנוכל להרגיש בנוח, להניק, קצת לבכות... ובנוסף,... השתדלו מאוד להתחשב במגבלותינו באוכל. כל הכבוד על מסעדנות ברמה גבוהה לאורך שנים!
פעם ראשונה שאנחנו שם ובטח לא האחרונה. חללי המסעדה מרשימים ויפים, חמים ובעיקר טעים. מנות יפות וגדולות, שירות אדיב במיוחד. בקיצור, חוויה מלבבת.
הינו ביום שישי אחר הצהריים, המסעדה הייתה מלאה, הגיעה אלנו האחראית והסביר בסבלנות רבה על התפריט ופירוט המנות. החציל ממולא בפירות ים היה מעולה, הדגים שהזמנו היו מצויינים, וגם הקינוח... (קדאיף עם חלבה) היה טעים מאוד. המחירים יקרים, הצטערנו שהגענו בזמן שאין תפריט עיסקי, הפרש מאוד משמעותי במחיר! נחזור אך בצהרי יום חול.
ביקרתי היום בצהריים במסעדה שהייתה דיי מלאה. קיבלנו שלל סלטים נהדרים כגון החומוס הנהדר, סלט הכרוב וכמובן סלט העגבניות החריף! לעיקרית לקחתי לברק על הגריל עם רוטב חמאה בצד וחברי לקח סלמון... בתנור. סיימנו עם חשבון של 290 שקל. קצת יקר אבל שווה כל אגורה.