נגישות
נגישות

פסטיבל ממתקים בעבודת יד בנמל תל אביב

מתוקים בסגנון פרסי עם מי ורדים וזעפרן, כדורי שוקולד וטופי בסגנון בריזלאי או פרצעלים מצופים לוטוס ופופקורן מלוח? רגע לפני פורים, בואו להצטייד בממתקים ייחודיים בעבודת יד בפסטיבל מתוק במיוחד בשוק הנמל בתל אביב

חדשות האוכל חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 03/03/2019, 0:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

פסטיבל ממתקים בשוק הנמל (צילום: אנטולי מיכאלו)

רגע לפני שפורים מגיע וסוחף אותנו לחגיגות ורוח שטות, יש אירוע אחד מסקרן וצבעוני שכדאי להכניס ללו"ז לפני שמתכננים את המטעמים שתכניסו למשלוחי המנות: בימים רביעי וחמישי (13-14 במרץ) יתקיים בשוק הנמל בתל אביב פסטיבל ממתקים בעבודת יד. בשעות 12:00-20:00 תתמלא הרחבה הדרומית של שוק הנמל בדוכנים ססגוניים של יצרני ממתקים מכל הארץ, שיגיעו להציג ולמכור את הפרשנות האישית והקצת אחרת שלהם לפינוקים מתוקים וייחודיים. בין ההפתעות שתוכלו למצוא באירוע: מרשמלו בטעמים שונים, מרנגים תפוחים במילויים מפתיעים, ממתקים ברזילאים מסורתיים, סוכריות קשות צבעוניות, מרמלדות, טופי, קרמל ועוד.

לדברי שיר הלפרן, מהבעלים של שוק הנמל: " מאז שהקמנו את השוק, היה לנו ברור שנחתור לשתף פעולה עם יצרנים קטנים ומקומיים בכדי לתת להם במה אמיתית להציג את התוצרת הנהדרת שלהם. בשנים האחרונות, הפקנו מספר אירועים שמחזקים את הקשר שלנו עם יצרנים קטנים מכל הארץ, פסטיבל יצרני הממתקים הוא המשך ישיר ומתוק במיוחד לעבודה שלנו עד כה."

מיכל רובין ביריד הממתקים בנמל תל אביב (צילום: אנטולי מיכאלו) שיתוף פעולה עם יצרנים מקומיים קטנים. מיכל רבין והסוכריות בפסטיבל הממתקים בשוק הנמל (צילום: אנטולי מיכאלו)

הדוכנים שיחכו לכם בפסטיבל:
הילה הוכמן ורונית צין קרסנטי יציעו מרמלדות מיוחדות עשויות סרפד וחוביזה, פופקורן מקורמל, פסלי סוכר וקרמל טופי; דוכן הממתקים של רותם ליברזון יתמקד בעולם הממתקים העשיר של פרס עם יצירות כמו מרציפן מסורתי בניחוח מי ורדים, סוכריות קרמל זהובות משובצות בשקדים וממתק גזר ייחודי בזעפרן; ענבר אטיס תציג ממתקי מרנג ענקיים במילויים של קוקוס קלוי ובננות מיובשות ופטל קראנץ' עם פיסטוקים ואבקת סלק; מיכל רובין המייצרת סוכריות קשות תקשט את הדוכן בשלל סוכריות צבעוניות, זעירות וגדולות, המגיעות בשלל טעמים עם ציורים וכיתובים; יערה מילגרם ספקטור, יצרנית ממתקים מהיישוב נורית שבגלבוע, תפתיע עם מיטב הממתקים של ברזי, כמו פאסוקה - ממתק מתוק-מלוח על בסיס בוטנים, ובריגדרו - מעין הכלאה בין כדור שוקולד לטופי, הממולא בשוקולד, קוקוס וטעמים נוספים; בדוכן של בקי ואתי כהן תוכלו לפגוש מוצ'י יפני – בצק אורז דקיק בשלל טעמים ובמילוי גלידה רכה; יקב תשבי יציע פירות מסוכרים של המותג היוקרתי קרוזי'ל, טבולים בשוקולד המשובח של ולרונה; וחובבי הפרצעל מומזנים ליהנות בדוכן של דניאלה ואיתי שלו שירקחו פרצעלים מצופים במתוקים ותוספות כמו לוטוס, חמאת בוטנים, פופקורן מלוח, אוראו ועוד.

פסטיבל יצרני ממתקים יתקיים בימים רביעי וחמישי, ה-13-14 במרץ 2019, בין השעות 12:00-20:00, בהאנגר 12 בנמל תל אביב.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
נפרדים מתשפ"ה: 10 מסעדות אהובות בתל אביב שנסגרו
זינק – המסעדה שמביאה את תל אביב ליהוד
קפה ללוש נס ציונה: ארוחות טעימות סביב השעון
רוזה אשדוד: השף אריק מוכיח שכשר זה ההיפך ממשעמם
מסעדות אותנטיות בירושלים: לחוות את ירושלים האמיתית
 לילה לבן בירושלים: איפה לאכול, לשתות ולרקוד?
לילה של אהבה בירושלים: מסעדות רומנטיות לזוגות
אחרי הסליחות בירושלים: כמו הנפש, גם הבטן רוצה נחמה
5 טיפים לאירוח מושלם בחגי תשרי
ראש השנה: נויפלד עם 6 טרנדים קולינריים חדשים
ארוחות חג ראש השנה 2025 במסעדות או משלוחים
המסעדות בשוק מחנה יהודה שתמיד נרצה לחזור אליהן
באנו לגלגל! נויפלד בסדנת סושי
5 מנות, נויפלד אחד
מסעדות בכרם התימנים זה כבר לא רק חומוס ומרק
מסעדות מומלצות ליד צלילי לילה בחבל הבשור