נגישות
נגישות

הטעם? אש! עלאש המסעדה החדשה שמשגעת את מודיעין

בשר משובח, סלטים בלי סוף ואווירה שמרגישה כמו בית: ברוכים הבאים לעלאש

מגזין REST המלצות קולינריות המסעדות של rest
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 13/11/2025, 11:19 תאריך עדכון: 13/11/2025, 11:20

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

כמה פעמים בא לכם ללכת לאיזו מסעדה שווה, שיש בה פשוט כל מה שאתם אוהבים? מסעדה טובה ואיכותית מצד אחד אבל לא יקרה ופלצנית מצד שני? שיש בה אווירה נעימה וביתית, אבל רמת השירות מקצועית ברמה הכי גבוהה שיש?

עלאש היא מסעדה כזו, שכל אחד מוצא בה מה שהוא אוהב, וזו הסיבה שיש לה כבר קהל קבוע שחוזר שוב ושוב.

כשהבעלים של פיצ'ונקה מחליטים לעשות משהו חדש

מי שמכיר את פיצ'ונקה האהובה בנס הרים יודע שמדובר באנשים שמבינים בטעם ובשירות. ועכשיו אותם אנשים החליטו להביא את הקסם שלהם גם למודיעין, עם קונספט קצת שונה: מסעדת בשרים שמשלבת איכות עם חוויה קולינרית שלא תשכחו מהר.

מבחר עשיר ונפלא של סלטים, בשרים איכותיים ומגרים

נכון, בכל מסעדת בשרים מבטיחים לכם "סלטים" לפני המנה העיקרית. אבל כ-20 סלטים טריים שמכינים במקום מדי יום? זה כבר סיפור אחר. מהחומוס הטרי ועד הפלאפל הפריך, דרך מגוון צבעוני של סלטים שמשדרגים כל ארוחה, הפתיחה כאן היא כבר ארוחה בפני עצמה. הסלטים מגיעים עם כל הזמנת עיקרית, יחד עם המג'אדרה הביתית והלאפות החמות מהטאבון.

 מגוון עצום וטרי. צילום באדיבות המסעדה

התפריט שעושה חשק לאכול

ואז מגיע הכוכב של הערב: הבשר. בשר חלק ועופות מהדרין, שמגיעים לשולחן כשהם עסיסיים, מתובלים בדיוק נכון, ומבושלים לשלמות. הקבב שלהם? כבר הפך לאגדה בקרב המבקרים, וזה לא במקרה שהוא תמיד גורף מחמאות.

רוצים להתחיל עם משהו קליל? נסו את צמד הסיגרים במילוי בשר עגל וכבש קצוצים לצד טחינת עריסה, חציל בלאדי על פחמים עם סלסת עגבניות, או פטריות שמפניון בציפוי פריך עם איולי שום. הכבד הקצוץ בליווי קונפיטורת בצל עלאש זה משהו שפשוט חייבים לנסות.

ולמי שאוהב קלאסיקה, המבורגר בקר, נקניקיות מרגז, שניצל עוף וטייק עוף - מנות שתמיד עובדות. ובואו לא נתעלם מהמעורב עלאש למי שרוצה לטעום מהכל (החלטה חכמה).

 צילום באדיבות המסעדה

התפריט מציע מגוון מרשים: שיפוד אנטריקוט עסיסי, שיפוד פילה בקר שנמס בפה, שיפוד כנפיים פריך מבחוץ ורך מבפנים, ואפילו שיפוד חזה אווז למי שרוצה משהו מיוחד במיוחד. אוהבים עוף? שיפוד פרגית או שיפוד סופלקי עוף בסגנון יווני יעשו את העבודה. ויש גם שיפוד סלמון למי שמחפש חלופה קלילה יותר.

אם בא לכם על ביס יוקרתי, לכו על סטייק אנטריקוט, או על צלעות טלה שממש נופלות מהעצם, שקדי עגל (חלוויאת) עדינים, ואפילו מדליון כבד אווז, המנה שמבטיחה חוויה קולינרית אמיתית. אם אתם במצב רוח של אוכל מעודן ומלא טעמים, תזמינו את הפילה דניס בעשבי תיבול.

 צילום באדיבות המסעדה

לאפות חמות שעושות חיים

אי אפשר לדבר על עלאש בלי להתעכב על הטאבון שעובד במקום. לאפות טריות וחמות, שיוצאות לוהטות, פריכות וריחניות לשולחן שלכם, ומהוות דילמה בפני עצמה.  לאכול קצת עם הסלטים או לחכות לבשר? נסו לא לאכול את כולן לפני שהבשר מגיע. בהצלחה עם זה.

 כל לאפה - לאפה. צילום באדיבות המסעדה

המקום שמרגיש נכון

עלאש היא לא רק סיפור של אוכל. המסעדה מעוצבת בטוב טעם, נעימה ומזמינה, ומציעה לכם לבחור מה שמתאים לכם באותו רגע. רוצים להזמין אוכל לקחת? אין בעיה. מעדיפים לשבת במקום וליהנות מהאווירה? יש הרבה מקום. מגיעים עם המשפחה כולה? חנייה חופשית בשפע ונגישות מלאה לנכים.

ומי שמחפש מקום לאירוע, יש חדר פרטי עד 40 איש ואולם שמכיל עד 120 סועדים, מושלם לחגיגות משפחתיות וערבי חברים.

אל תדאגו לילדים: במיוחד עבורם יצרו במסעדה ארוחות ילדים הכוללות שניצלונים או שיפוד (פרגית/קבב/חזה עוף), צ'יפס ושתייה, כך שלפחות יהיה לכם שקט בגיזרה הזאת (ילדים שנהנים הם ילדים שנותנים לכם ליהנות).

 גם הילדים נהנים. צילום באדיבות המסעדה

כשהגולשים מדברים, כדאי להקשיב

דירוג של 5 כוכבים על האוכל, השירות והאווירה - זה לא קורה סתם. המבקרים מדברים על "שירות קטלני", "אוכל טעים נקי זול", "מסעדה שמלאה כל הזמן" ו"תודעת שירות גבוהה".

אחד המבקרים מסכם את זה יפה: "מקום מצוין אוכל טעים נקי זול שווה ממש, אני אחזור לשם בטוח". וכן, הוא חזר.

בואו לטעום משהו שלא תפסיקו לדבר עליו

יש ארוחות שאוכלים ושוכחים, ויש ארוחות שנשארות איתכם. עלאש שייכת בבירור לקטגוריה השנייה. בשר איכותי, סלטים מדהימים, לאפות חמות מהטאבון, ושירות שגורם לך להרגיש שאכפת להם באמת.

אז אם עדיין לא הייתם שם, למה אתם מחכים? בואו להתאהב בטעם. בואו לעלאש.

צילום תמונת שער: באדיבות מסעדת עלאש

אהבתם את הכתבה?

כתבה מהממת
0
פחות אהבתי
0

כתבות נוספות של מערכת zap rest

Newsletter Icon