נגישות
נגישות

סוהו ראשלצ: כשבא לכם לצאת לבילוי טוב

הארוחות הגדולות, העסקיות המשתלמות או הטעם הנפלא? יש הרבה מה להגיד על מסעדת סוהו, ובימים אלה, כשהמסעדה חוגגת 25 שנים של הצלחה ומצוינות קולינרית אסייתית, זה בדיוק הזמן לחזור ולבדוק בעצמכם למה דווקא על מסעדת סוהו יש דיבור קבוע כמקום פשוט שווה

מגזין REST המלצות קולינריות המסעדות של rest
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 12/11/2025, 11:41 תאריך עדכון: 12/11/2025, 11:45

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

כשמסעדה שורדת ומשגשגת 25 שנה בשוק תחרותי וקשוח, זה לא במקרה. סוהו הפכה לאורך השנים לשם דבר בעיר, למקום שאליו מגיעים כשרוצים ארוחה אסייתית איכותית שמשלבת מסורת יפנית עם גישה מודרנית, במיוחד מסעדה שמצליחה לשמור על רף גבוה בכל מה שנוגע לטריות החומרים, לדיוק בהכנה ולשירות שגורם לאנשים לחזור שוב ושוב, לא דבר פשוט או מובן מאליו במדינה שלנו.

 צילום באדיבות המסעדה

חוויה קולינרית שמתחילה במנות הפתיחה המעולות

לפני שמגיעים לסושי המפורסם, כדאי להתעכב על מנות הפתיחה המרשימות. הבאן בקר מפורק הוא דוגמה מצוינת למה שסוהו עושה טוב: שילוב של טקסטורות ועומקי טעם שעובדים ביחד בהרמוניה. הגיוזה פטריות מגיעה בגודל נדיב ומהווה בחירה מושלמת למי שמחפש משהו צמחוני אבל עשיר בטעם. ואם אתם מעדיפים משהו ים תיכוני-אסייתי, ברוסקטה דג לבן (2 יחידות) מציעה פיוז'ן מעניין שמתאים בדיוק לאקלים המקומי.

למי שאוהב להתחיל עם משהו חם ומעורר תיאבון, מרק טום יאם תאילנדי מביא את הטעמים האותנטיים של תאילנד - חריף, חמוץ וארומטי בדיוק כמו שצריך. דים סאם בקר ודים סאם פרגית מוגשים בכמות שמאפשרת לכמה סועדים להתחלק, מה שהופך אותם לאידיאליים לארוחה משותפת.

 צילום באדיבות המסעדה

הסושי שמפתה אתכם לחזור שוב ושוב

סוהו מתמחה במגוון מרשים של סושי, שמתאימים לכל סוג של סועד. מי שמחפש טעמים נועזים ישמח לגלות את הורקן רול: רול אינסייד אאוט עם סלמון חריף, מלפפון, אבוקדו ואספרגוס, עטוף בטונה מכת אש עם שכבות של טוביקו כתום ושחור. ספייסי האץ' מציע משחק מעניין של סלמון וטונה בכיסונים עם מעט אורז, כשכל ארבע יחידות מגיעה עם המשלימה הטעמית שלה.

בובו קריספי רייס זו מנה שמשלבת פצפוצים עם טעמים עזים, והיא אחת האהובות על הסועדים הקבועים. טוקיו פיצה מביאה פרשנות יצירתית לסושי - סשימי טונה על בסיס צ'אפטי פריך עם עגבניות, בצל, אבוקדו, נבטים ושילוב של רטבים שיוצר פרופיל טעם מורכב ומפתיע.

מי שמעדיף קלאסיקה לא יתאכזב: מנות הסשימי והניגירי מוגשות בטריות מרעננת, וגם THE NIGIRI SHOW מציע חוויה ויזואלית לצד החוויה הטעמית. בקטגוריית ה-POKE תמצאו את SUPER POKE ואת VEGI POKE למי שמחפש אופציה צמחונית מלאה וטעימה.

 הסושי שמפתה אתכם לחזור שוב ושוב

מנות עיקריות גדולות שאפשר לחלוק

אחד היתרונות הבולטים של סוהו הוא גודל המנות הנדיב. כשמזמינים אנטריקוט 500, מקבלים בדיוק מה שמובטח: נתח בשר איכותי בגודל מספק בלי להתפשר על הטעם. צלעות בלאדי מוגשות בכמות שמתאימה לשניים, עסיסיות ומתובלות בצורה שמדגישה את הבשר מבלי להסתיר אותו.

במנות העוף, צ'יקן קארי קוקוס מביא חמימות תאילנדית עם עשירות של חלב קוקוס שעוטף את החזה הרך. צ'יקן אושירו הוא מנה שמציעה איזון מושלם בין מתיקות לחמיצות, וצ'יקן קאטסו מגיע עם פירורית פריכה שנשארת כזו עד הביס האחרון.

מדליוני פילה בקר בנוסח שנחאי זו בחירה מעולה למי שרוצה משהו עדין אך עשיר, ופילה בקר טפניאקי מאפשר לכם לבחור תוספת מותאמת אישית - גמישות שלא תמיד מוצאים במסעדות.

 צילום באדיבות המסעדה

הארוחות העסקיות בשעות שמתאימות גם למקדימים ולמאחרים

כאן זה נהיה מעניין במיוחד. בעוד שרוב המסעדות מציעות עסקיות בחלון זמן מצומצם ולא תמיד מתאים לכולם, סוהו חושבת אחרת. העסקיות זמינות בכל ימי החול בין השעות 10:00-18:00 - חלון זמן מורחב משמעותית שמאפשר גם ארוחת צהריים מאוחרת וגם "ארוחת ביניים" מוקדמת. זו גמישות שמתאימה למי שעובד בשעות לא קונבנציונליות או סתם מעדיף לאכול בזמנים שונים (כמו רובנו).

החלק הכי טוב? 10% הנחה על כל התפריט בשעות העסקיות. זה לא תפריט מצומצם או מנות מיוחדות - זה כל התפריט. אפשר להזמין את ELI TUNA, את ROYAL TUNA, את הסביצ'ה אינטיאס או הקרפצ'יו אינטיאס ולקבל הנחה. זו הזדמנות לנסות מנות פרימיום במחיר משתלם יותר.

 צילום באדיבות המסעדה

המגוון שמתאים לכולם

התפריט של סוהו מרשים בהיקפו. למשל יש פה פרייד רייס בשלוש גרסאות: צ'יקן, בקר וטופו, כשכל אחת מוכנה בנפרד עם התבלינים המתאימים. קטגוריית הנודלס מציעה מנות כמו דנה פאד קפאו וחזה עוף בתבלינים בנוסח תאילנדי שמביאות את הטעמים המקוריים של דרום מזרח אסיה.

למי שמחפש משהו שונה לגמרי, באן מי קייג'ון מציע פיוז'ן של וייטנאם עם תבלינים קרבים, ובאן בורגר או באן קריספי צ'יקן מראים איך לוקחים את הבאן - לחמנייה אסייתית - ועושים איתה דברים מודרניים.

 צילום באדיבות המסעדה

דגים ופירות ים ברמה אחרת

סוהו לא מתפשרת בכל מה שקשור לטריות הדגים. BIG EYE TUNA TATAKI מוגש פרשי כך שתוכלו להתענג על איכות הדג הטרי. סביצ'ה מגורו וסביצ'ה סמוראי מציעות שתי גישות שונות לעיבוד הדג הטרי - אחת קלאסית יותר ואחת עם טוויסט אסייתי.

השרימפס בטמפורה קריספית מגיע בכמות נדיבה עם ציפוי אוורירי שאינו ספוג בשמן אלא דווקא קליל, וטבעות הקלאמרי מושלמות, רכות ופריכות.

הסלמון וואסבי מציע את השילוב הקלאסי בצורה מחודשת, והבאן פאנקו סלמון עוטף את הדג בפירורית יפנית פריכה שיוצרת ניגוד מושלם לרכות הסלמון.

 צילום באדיבות המסעדה

האווירה… האווירה…

סוהו לא מנסה להיות מסעדה "כבדה". העיצוב נקי, התאורה מחמיאה מבלי להיות עמומה מדי, והמוזיקה משלימה ולא מתחרה בשיחה. זה מקום שמתאים באותה מידה לפגישת עסקים בצהריים, לארוחה משפחתית בערב או לדייט רומנטי. השולחנות ממוקמים במרווחים נוחים, והשירות מקצועי מבלי להיות פולשני.

 צילום באדיבות המסעדה

הקינוח הוא חלק מהחוויה

קטגוריית הקינוחים של סוהו מפתיעה בעושר שלה. סוהו סנט הונורה מביא קלאסיקה צרפתית לשולחן האסייתי, פבלובה קלילה ומתוקה בדיוק כמו שצריך, ופרפה חלבה משלב טעמים מזרח תיכוניים עם טכניקת הגשה מודרנית.

דרגון בול זה קינוח שמצדיק הזמנה בפני עצמו - בראוניז שוקולד וקוקוס, מסקרפונה לוטוס, כדור סורבה קוקוס, והכל מלווה בשוקולד חם לבן וחום ופירות טריים לפי העונה. זו סיומת מתוקה שמסכמת ארוחה בסגנון גדול.

 צילום באדיבות המסעדה

המסקנה?

25 שנה זה לא סתם מספר. זו עדות לעקביות, לאיכות ולהבנה מה הקהל רוצה. סוהו הצליחה להישאר רלוונטית בלי למכור את הנשמה, לשמור על רמה גבוה בלי להתנשא, ולתת ערך אמיתי בעידן שבו הכל נמדד. אם אתם מחפשים מסעדה אסייתית בראשון לציון שמכבדת את הכסף שלכם, את הזמן שלכם ואת הצלחת שלכם - סוהו זו בחירה שלא תטעה.

 

צילום תמונת שער באדיבות מסעדת סוהו

אהבתם את הכתבה?

כתבה מהממת
0
פחות אהבתי
0

כתבות נוספות של מערכת zap rest

Newsletter Icon