*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
מסעדת קירה היא מוסד קולינרי אשדודי וותיק הפועל למעלה מעשרים שנה – ככה שאם אתם מתגוררים באשדוד והסביבה אין סיכוי שאתם לא מכירים אותה. המסעדה ממוקמת בנקודה האסטרטגית ביותר באשדוד - על פסגת גבעת יונה, הנקודה הגבוהה ביותר בעיר. הבחירה במיקום אינה מקרית; המרפסת הרחבה והמרשימה של המסעדה צופה אל נוף ים תיכון טורקיז מהפנט, פנורמה שקשה למצוא במקומות אחרים. האווירה משלימה את החוויה עם מאווררים נעימים ומוזיקה מדויקת המתנגנת ברקע, יוצרת תחושה כאילו נחתתם ביעד חופשה אקזוטי, אף שאתם עדיין בלב הדרום הישראלי.
אחד היתרונות הבולטים של קירה הוא התפריט הקולינרי העשיר שהיא מציעה. עד השעה 12:00 בצהריים, האורחים יכולים ליהנות ממבחר ארוחות בוקר עסקיות, החל מטוסטים קלילים ועד מנות יוקרתית כמו כבד אווז - פתיחה מפנקת ליום. לאחר מכן, התפריט עובר לארוחות צהריים ובשרים ברמה גבוהה במיוחד.
לב ליבה של החוויה בקירה הוא תפריט הבשרים העשיר והמגוון. המסעדה מתגאה במבחר מנות שפותחות בפני הסועדים עולם עשיר של טעמים מפתיעים. בין המנות הפופולריות ניתן למצוא את מנת הטריו הנפלאה, המכילה סטייק אנטרקוט, פילה בקר וכבד אווז לצד קונפיטורת תאנים.
מנות מומלצות נוספות שתוכלו למצוא בתפריט, הן: סטייק אנטריקוט, מדליוני פילה בקר, צלעות טלה עסיסיות, שניצלים בציפוי פריך, קבבי בקר ועוד.
הכוכב האמיתי של התפריט הוא מיקס הבשרים "קירה" - מנה מרשימה הכוללת סטייק אנטריקוט, פילה בקר, צלעות טלה, כבד אווז, חזה אווז וקבבי בקר, המוגשת עם תוספת צ'יפס מתובל או סלט לבחירה. לצד המנות העיקריות, שווה להתחיל עם מנות ראשונות מרשימות כמו קרפצ'יו בקר, פטריות שמפיניון מוקפצות, חציל קרפצ'יו וכרובית מצופה בפירורי לחם פריכים.
צילום: מסעדת קירה
מה שמייחד את קירה, מעבר לאוכל המשובח ולנוף הקסום, היא תודעת השירות הגבוהה במיוחד. צוות המסעדה משקיע מאמצים רבים ביצירת אווירה נוחה, משפחתית ומזמינה. הצוות המקצועי מכיר את התפריט לעומק ויודע להמליץ על שילובים מנצחים המותאמים לטעם האישי של כל אורח.
צילום: מסעדת קירה
החדשות המרעישות ביותר לחובבי המקום ולמי שעדיין לא ביקר הן ההרחבה המתוכננת למאי הקרוב, מיד לאחר חג הפסח. קירה עומדת להשיק בר חדש על גג המסעדה, שיציע אווירה קלילה יותר עם מנות ראשונות ונשנושים כמו עלי סיגר ממולאים בדג, סביצ'ה טרייה ופלטות גבינות מפנקות. הבר יהווה תוספת מושלמת לחוויה הקיימת ויאפשר לאורחים ליהנות מהנוף המרהיב גם בשעות הערב, עם כוס משקה ביד.
קירה הפכה עם השנים ליותר מסתם מסעדת בשרים. היא סמל לאופן שבו הקולינריה הישראלית המתפתחת יודעת לשלב בין מיקום מרהיב לבין אוכל משובח. היא מהווה עדות לכך שכבר מזמן לא צריך לטוס לחו"ל כדי ליהנות מאוכל גורמה לצד נוף מרהיב. אשדוד, עיר החוף הדרומית, מציעה באמצעות מסעדת קירה חוויה קולינרית שלא נופלת מיעדים יוקרתיים בעולם.
צילום: מסעדת קירה
חווית האירוח בקירה לא הייתה שלמה ללא תפריט המשקאות המגוון. המסעדה מציעה מבחר רחב - משתייה קלה ועד משקאות חמים, וכמובן, מבחר אלכוהול איכותי. אין דבר מושלם יותר מלהתרווח עם כוס יין משובח מול הנוף המרהיב של הים התיכון, במיוחד בשעת שקיעה, כשהשמים נצבעים בגוונים של כתום וורוד.
בין אם אתם תושבי האזור או מגיעים במיוחד מרחוק, ביקור במסעדת קירה הוא חוויה שלמה המשלבת את כל החושים - מראות, ריחות, טעמים ואווירה - המותירה רושם בלתי נשכח ומעוררת את הרצון לשוב אליה שוב ושוב.
צילום תמונת שער – מסעדת קירה
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
ב Saga Sushi & poke בירושלים, קיבלנו את השילוב המנצח בין אוכל רחוב באיכות של גורמה, עם כשרות למהדרין.
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
בלב הקסום של קיסריה, במרחק פתיחת בקבוק מכביש החוף הציורי, מסתתרת נאמה – יהלום גסטרונומי שמתכתב ישירות עם חושי הכיף והטעם שלכם. כאן, בין קירות המתחם המהפנט, חוויית הקולינריה פוגשת את אומנות היין במופע אלגנטי ובעיקר- טעים.
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
העיצוב, האווירה, מנות השף והקוקטיילים, הם מה שהופך את Who, רופ-טופ בר קוקטיילים בראשון לציון, למקום שתרצו לצאת לבלות בו. והבונוס – המקום כשר.
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
אם מתחשק לכם להרגיש את איטליה מבלי לטרוח לצאת מהארץ, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקפוץ לעמק יזרעאל היפהפה, למסעדת גוסטינו שברמת ישי, לארוחה איטלקית באווירה מושלמת.
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
תל אביב EAT 2025 - הפסטיבל הקולינרי הגדול של תל אביב חוזר לשנתו התשיעית עם מגוון שפים מובילים ומנות מיוחדות שמהווים חגיגת טעמים מכל העולם במקום אחד.
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
עם אווירה משגעת, תפריט עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק ומנות נדיבות שכיף לחלוק – מסעדת סוהו ממשיכה למשוך סלבס, משפחות, זוגות וחובבי אוכל טוב מכל הארץ.
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
בין גחלים לוהטות ואווירה מלטפת, מסעדת גחלים בפארק המדע הפכה למקדש הבשר האיכותי והטעים. צלחות מדויקות, שירות מחבק ובעיקר, חוויה שחורגת הרבה מעבר לארוחה רגילה – זו הצהרת אהבה קולינרית במיטבה
בפעם החמישית: אסף גרניט זוכה בכוכב מישלן!
השף הישראלי המוערך מציין את ההישג בצעד מפתיע - פתיחת חשבון אינסטגרם לראשונה אחרי שנים של התנגדות לרשתות החברתיות. "זו הכרה בינלאומית בעסק ישראלי שחוגג את התרבות שלנו", כתב גרניט.