*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
האם אתם מוכנים לצאת למסע מפתיע ומרגש, שיכניס אתכם לחוויה חושית נפלאה, בה תהנו מגוון טעמים רחב ומשובח בכל ביס וביס? זו בדיוק החוויה שהמנות במסעדת רמבלה חולון יעניקו לכם. במקום מחכה לכם תפריט קייצי וערב לחיך, שיעטוף אתכם בקסם של הים התיכון. התפריט החדש, פרי יצירתו של השף צחי מלול, הוא אמנות קולינרית אותנטית. מנות השף היצירתיות והמפנקות מבוססות על חומרי גלם טריים ועונתיים, ובונות חוויה קולינרית בלתי נשכחת שמצד אחד מביאה את חווית הטעמים המודרנית, המתפתחת ומהצד השני – מהדהדת זכרונות מבית אמא.
השף צחי מלול, שפיתח את כישוריו המקצועיים בארצות הברית, סלל את דרכו במטבחי המסעדות המובילות בעולם. בהדרכת שפים בכירים, רכש את סודות המקצוע והפך לסיפור הצלחה מקצועי מרשים. עבודתו כשף ראשי במסעדות מישלן יוקרתיות ברחבי העולם, ואף בתפקיד שף מוביל באירועי האוסקר הנחשבים, הפכו אותו לשם דבר בזירה הקולינרית הבינלאומית. בישראל כיהן כשף ראשי במסעדות צמרת כמו ממילא, טורקיז וסיטארה.
המנות של "רמבלה" לוקחות את הסועדים למסע מופלא של תרבויות עמוסות טעמים וזכרונות של אזור הים התיכון. השראתו העיקרית של מלול היא המטבח המרוקאי של אמו, שממנו שאב את אהבתו לבישול והטעמים האותנטיים. מנות כמו הפראנה דה קאסה והחציל הקלוי נשענות על הטעמים המרוקאיים המסורתיים כאשר לצידן תוכלו למצוא את הטעמים מעוררי הגעגוע גם בפרשנות יצירתית ומדויקת במנות כמו סיגר דגים – עלי סיגר ממולאים וקוביות לוקוס מטוגנות. וכן, יש גם מטבח מודרני ועילי כאן עם מנות כמו - קרפצ'יו פלפלים צבעוניים, מיקס שמפיניונים, שרי שרינג עגבניות, סשימי - מאצ'י וטרטר פילה בקר.
צילום: עוז אוחיון
המנות במסעדה כוללות הרבה מאד קלאסיקה שעשויה לעילא לצד מנות כמו פילה מוסר טרי בנגיעות מסעירות, לברק שלם, טטאקי סינטה מפנק עם פטריות שימג'י ושמפיניון, ונתח אנטריקוט מיושן שיזכיר לכם את הטעמים הבלתי-נשכחים של המסעדות המשובחות בעולם. ואם יש עוד מקום, חגיגת הקינוחים הצפויה לכם היא ממש חלום בהקיץ - ברולה קוקיס, פסיפס טרופי, שוקולד פאדג' וקראק פאי המבטיחים לסגור את החוויה במתיקות רומנטית.
החוויה במסעדה לא מסתיימת במנות המצוינות. גם הזווית האלכוהולית מקבלת תשומת לב מרבית מתוך הבנה – כי החוויה צריכה להיות שלמה והאלכוהול, יכול ללוות את המנות באופן מושלם.
תפריט הקוקטיילים נבנה במיוחד עבור המקום על ידי המיקסולוג הנחשב גבי גרשטור. תערובות ייחודיות כמו "PENELOPE" עם תמציות ביתיות של סברס ואגסים, ו"!POR LA VIDA" עם סירופ מלפפונים ביתי, יהפכו את הארוחה שלכם לחגיגה אמיתית. וכמו בשאר המנות ב"רמבלה", אם אתם מעדיפים קלאסיקה על פני חדשנות קולינרית – תמצאו את המיטב שלה בגזרת השתייה במסעדה.
"רמבלה" היא יותר מסתם מסעדה - היא חוויה שכולה השראה ים תיכונית, המתקיימת בכל הפרמטרים שלה. עיצוב ייחודי, אווירה אינטימית מצד אחד ומכניסת אורחים מהצד השני ומנות מעולות. מבחר המנות המגוון, האיכות, היצירתיות הגואה של השף מלול, הליקרים והקוקטיילים הנפלאים והמיקום הייחודי - הופכים את "רמבלה" ליעד קולינרי שפודיז אמיתיים לא ירצו לפספס.
אוטו-אוכל בירושלים 2025 - פסטיבל פודטראקים
פסטיבל אוטו-אוכל בירושלים 2025 חוזר לטיילת ארמון הנציב עם שפים ירושלמיים ומתארחים, בר נוף ומופעים חיים. האירוע יתקיים בין ה-30 ביוני ל-24 ביולי בימי שני עד חמישי.
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
ב Saga Sushi & poke בירושלים, קיבלנו את השילוב המנצח בין אוכל רחוב באיכות של גורמה, עם כשרות למהדרין.
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
בלב הקסום של קיסריה, במרחק פתיחת בקבוק מכביש החוף הציורי, מסתתרת נאמה – יהלום גסטרונומי שמתכתב ישירות עם חושי הכיף והטעם שלכם. כאן, בין קירות המתחם המהפנט, חוויית הקולינריה פוגשת את אומנות היין במופע אלגנטי ובעיקר- טעים.
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
העיצוב, האווירה, מנות השף והקוקטיילים, הם מה שהופך את Who, רופ-טופ בר קוקטיילים בראשון לציון, למקום שתרצו לצאת לבלות בו. והבונוס – המקום כשר.
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
אם מתחשק לכם להרגיש את איטליה מבלי לטרוח לצאת מהארץ, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקפוץ לעמק יזרעאל היפהפה, למסעדת גוסטינו שברמת ישי, לארוחה איטלקית באווירה מושלמת.
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
תל אביב EAT 2025 - הפסטיבל הקולינרי הגדול של תל אביב חוזר לשנתו התשיעית עם מגוון שפים מובילים ומנות מיוחדות שמהווים חגיגת טעמים מכל העולם במקום אחד.
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
עם אווירה משגעת, תפריט עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק ומנות נדיבות שכיף לחלוק – מסעדת סוהו ממשיכה למשוך סלבס, משפחות, זוגות וחובבי אוכל טוב מכל הארץ.
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
בין גחלים לוהטות ואווירה מלטפת, מסעדת גחלים בפארק המדע הפכה למקדש הבשר האיכותי והטעים. צלחות מדויקות, שירות מחבק ובעיקר, חוויה שחורגת הרבה מעבר לארוחה רגילה – זו הצהרת אהבה קולינרית במיטבה