*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
באווירה יוצאת הדופן של העיר האילתית, בין הרים ומדבריות, תוכלו למצוא את מלודי, מסעדה איטלקית בשילוב ים תיכונית דרומית, שמגישה מנות איטלקיות מוקפדות עם מגוון קוקטיילים שאנחנו מכינים במקום, עם טאבון אבן איטלקי, מוסיקה וחוויה תוססת - שמתחברים כולם יחד בהרמוניה מושלמת למלודיה אחת.
במיוחד לקוראינו, אנחנו מזמינים אתכם להכין שתי מנות טעימות ופשוטות מהמטבח האיטלקי אצלכם בבית. אחרי שייפתח לכם התיאבון, בואו ותזמינו שולחן אצלנו, מבטיחים שתצאו שבעים.
המתכונים שהבאנו לכם פשוטים להכנה להפליא – כי כשחומרי הגלם שאתם עובדים איתם איכותיים, לא צריך יותר מדי מעבר להם.
מתכון לפנצלנה מוצרלה:
מרכיבים:
שישה קרוטונים
עגבניה אחת מסוג מגי ווג'ים
שמונה עגבניות שרי כתומות חצויות, שמונה עגבניות שרי תמר חצויות
חופן מיקס עלים
חמש טבעות פלפל ירוק חריף
שני עלי בזיליקום
שמן זית
מיץ לימון
חומץ בלסמי
קצת מלח, קצת פלפל שחור
שמונה זיתי קלמטה
כפית צנוברים
חצי כדור מוצרלה
אופן הכנה:
זורקים הכל בקערה, מערבבים ומתבלים לפי הטעם. בסוף מקשטים עם עוד קצת שמן זית ומלח, בתיאבון!
מתכון לברי ברולה:
מרכיבים:
60 גרם של חסה קיסר קרועה לקרעים
10 גרם של עלי סלנובה
7 גרם של מיקס עלים
כפית שברי אגוזי לוז
קצת מלח, קצת פלפל שחור
חמש חתיכות זוקיני מקולפות
חתיכה עגולה של בצל סגול
רוטב ויניגרט אמרנה
מלח ים
קרוסטיני ברי
ארבעה חצאי דובדבן
כף אגוזי לוז
אופן הכנה
זורקים הכל בקערה, מערבבים ומתבלים לפי הטעם. בתיאבון!
לקראת סיום, רצינו לפנק אתכם גם בטיפ מנצח.
איך מכינים תוספת טעימה פריכה לסלט, קרוטונים בהכנה עצמית שלכם?
מחממים תנור על חום יחסית נמוך, כ-160 מעלות, במצב גריל טורבו.
קורעים, אפשר בעזרת הידיים, כל לחם שיש לנו.
מערבבים את הלחם עם שמן זית איכותי ומלח.
מפזרים את הלחם בשכבה אחידה על מגש אפייה.
אופים את הלחם כרבע שעה עד 20 דקות, עד להזהבת הקרוטונים.
שעות פתיחה: ימים א'-ה' מ-13:00-22:30, יום שישי מ-12:00-15:00 ומוצאי שבת מ-21:00-23:30
נפרדים מתשפ"ה: 10 מסעדות אהובות בתל אביב שנסגרו
שנת תשפ"ה מגיעה אל קיצה. שנה מורכבת שהביאה עמה סגירת מסעדות רבות בתל אביב – מהדיינר של גוצ'ה ועד נחמה וחצי. המלחמה הבלתי נגמרת, מצב הרוח הלאומי, יוקר המחיה והחפירות בכביש הכריעו את המוסדות האהובים, ועכשיו נשארנו עם הזיכרונות.
זינק – המסעדה שמביאה את תל אביב ליהוד
ממסעדה קטנה ברחוב קרליבך ועד חלל ענק בבקעת אונו – זינק ממשיכה למשוך קהל נאמן מתל אביב ומהסביבה, בזכות אוכל יצירתי ואווירה ביתית
קפה ללוש נס ציונה: ארוחות טעימות סביב השעון
קפה ללוש בנס ציונה הוא אחד המקומות הבודדים בהם תוכלו ליהנות גם מארוחת בוקר מפוארת, צהריים משובחת וקוקטיילים לארוחת ערב
רוזה אשדוד: השף אריק מוכיח שכשר זה ההיפך ממשעמם
רוזה אשדוד: המסעדה שגורמת לכם להרגיש בבית (אבל עם שף מקצועי)
מסעדות אותנטיות בירושלים: לחוות את ירושלים האמיתית
טעמים מקומיים ומנות מסורתיות שמשקפים את המורשת הקולינרית העשירה של העיר
לילה לבן בירושלים: איפה לאכול, לשתות ולרקוד?
מהשקיעה ועד השעות הקטנות, המקומות הכי שווים בעיר ליהנות בהם מחברים טובים, אוכל משובח וקוקטיילים מעולים
לילה של אהבה בירושלים: מסעדות רומנטיות לזוגות
מקומות קסומים, אווירה אינטימית ואוכל שמחמם את הלב – כל מה שצריך לערב זוגי בלתי נשכח
אחרי הסליחות בירושלים: כמו הנפש, גם הבטן רוצה נחמה
מהכותל אל הצלחת: מסעדות שיארחו אתכם בערב באווירה חמה, טעימה ומתאימה בדיוק להרגשה הזו שיש לכם, אחרי הסליחות