*הכתבה מכילה תוכן שיווקי
באווירה יוצאת הדופן של העיר האילתית, בין הרים ומדבריות, תוכלו למצוא את מלודי, מסעדה איטלקית בשילוב ים תיכונית דרומית, שמגישה מנות איטלקיות מוקפדות עם מגוון קוקטיילים שאנחנו מכינים במקום, עם טאבון אבן איטלקי, מוסיקה וחוויה תוססת - שמתחברים כולם יחד בהרמוניה מושלמת למלודיה אחת.
במיוחד לקוראינו, אנחנו מזמינים אתכם להכין שתי מנות טעימות ופשוטות מהמטבח האיטלקי אצלכם בבית. אחרי שייפתח לכם התיאבון, בואו ותזמינו שולחן אצלנו, מבטיחים שתצאו שבעים.
המתכונים שהבאנו לכם פשוטים להכנה להפליא – כי כשחומרי הגלם שאתם עובדים איתם איכותיים, לא צריך יותר מדי מעבר להם.
מתכון לפנצלנה מוצרלה:
מרכיבים:
שישה קרוטונים
עגבניה אחת מסוג מגי ווג'ים
שמונה עגבניות שרי כתומות חצויות, שמונה עגבניות שרי תמר חצויות
חופן מיקס עלים
חמש טבעות פלפל ירוק חריף
שני עלי בזיליקום
שמן זית
מיץ לימון
חומץ בלסמי
קצת מלח, קצת פלפל שחור
שמונה זיתי קלמטה
כפית צנוברים
חצי כדור מוצרלה
אופן הכנה:
זורקים הכל בקערה, מערבבים ומתבלים לפי הטעם. בסוף מקשטים עם עוד קצת שמן זית ומלח, בתיאבון!
מתכון לברי ברולה:
מרכיבים:
60 גרם של חסה קיסר קרועה לקרעים
10 גרם של עלי סלנובה
7 גרם של מיקס עלים
כפית שברי אגוזי לוז
קצת מלח, קצת פלפל שחור
חמש חתיכות זוקיני מקולפות
חתיכה עגולה של בצל סגול
רוטב ויניגרט אמרנה
מלח ים
קרוסטיני ברי
ארבעה חצאי דובדבן
כף אגוזי לוז
אופן הכנה
זורקים הכל בקערה, מערבבים ומתבלים לפי הטעם. בתיאבון!
לקראת סיום, רצינו לפנק אתכם גם בטיפ מנצח.
איך מכינים תוספת טעימה פריכה לסלט, קרוטונים בהכנה עצמית שלכם?
מחממים תנור על חום יחסית נמוך, כ-160 מעלות, במצב גריל טורבו.
קורעים, אפשר בעזרת הידיים, כל לחם שיש לנו.
מערבבים את הלחם עם שמן זית איכותי ומלח.
מפזרים את הלחם בשכבה אחידה על מגש אפייה.
אופים את הלחם כרבע שעה עד 20 דקות, עד להזהבת הקרוטונים.
שעות פתיחה: ימים א'-ה' מ-13:00-22:30, יום שישי מ-12:00-15:00 ומוצאי שבת מ-21:00-23:30
saga sushi & poke כשרה למהדרין ומעולה
ב Saga Sushi & poke בירושלים, קיבלנו את השילוב המנצח בין אוכל רחוב באיכות של גורמה, עם כשרות למהדרין.
נאמה קיסריה – כשאירוע הופך לחוויה בלתי נשכחת
בלב הקסום של קיסריה, במרחק פתיחת בקבוק מכביש החוף הציורי, מסתתרת נאמה – יהלום גסטרונומי שמתכתב ישירות עם חושי הכיף והטעם שלכם. כאן, בין קירות המתחם המהפנט, חוויית הקולינריה פוגשת את אומנות היין במופע אלגנטי ובעיקר- טעים.
מסעדת WHO בראשל"צ, חוויה קולינרית כשרה ברמה אחרת
העיצוב, האווירה, מנות השף והקוקטיילים, הם מה שהופך את Who, רופ-טופ בר קוקטיילים בראשון לציון, למקום שתרצו לצאת לבלות בו. והבונוס – המקום כשר.
מסעדת גוסטינו מביאה את איטליה לרמת ישי
אם מתחשק לכם להרגיש את איטליה מבלי לטרוח לצאת מהארץ, כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקפוץ לעמק יזרעאל היפהפה, למסעדת גוסטינו שברמת ישי, לארוחה איטלקית באווירה מושלמת.
תל אביב EAT 2025 - פסטיבל האוכל הגדול חוזר
תל אביב EAT 2025 - הפסטיבל הקולינרי הגדול של תל אביב חוזר לשנתו התשיעית עם מגוון שפים מובילים ומנות מיוחדות שמהווים חגיגת טעמים מכל העולם במקום אחד.
טעים, שיקי וממכר: למה כולם חוזרים שוב ושוב לסוהו?
עם אווירה משגעת, תפריט עשיר בטעמים מהמזרח הרחוק ומנות נדיבות שכיף לחלוק – מסעדת סוהו ממשיכה למשוך סלבס, משפחות, זוגות וחובבי אוכל טוב מכל הארץ.
גחלים של תענוג: המקום שבו הלהבה והחיך רוקדים ביחד
בין גחלים לוהטות ואווירה מלטפת, מסעדת גחלים בפארק המדע הפכה למקדש הבשר האיכותי והטעים. צלחות מדויקות, שירות מחבק ובעיקר, חוויה שחורגת הרבה מעבר לארוחה רגילה – זו הצהרת אהבה קולינרית במיטבה
בפעם החמישית: אסף גרניט זוכה בכוכב מישלן!
השף הישראלי המוערך מציין את ההישג בצעד מפתיע - פתיחת חשבון אינסטגרם לראשונה אחרי שנים של התנגדות לרשתות החברתיות. "זו הכרה בינלאומית בעסק ישראלי שחוגג את התרבות שלנו", כתב גרניט.