נגישות
נגישות

עוד מסעדות במרכז

רשל בנמל ת"א בתל אביב
תל אביב
מסעדה מרוקאית, כשר למהדרין
וין אנד ויאנדה בפתח תקווה
פתח תקווה
מסעדת בשרים, כשר
ג'מס ביר פקטורי במודיעין והסביבה
מודיעין והסביבה
פאב-בר, כשר
הזמן שולחן
אגאדיר בבני ברק
בני ברק
מסעדת המבורגרים, כשר למהדרין
בשרים 206 בתל אביב
תל אביב
מסעדת בשרים
הזמן שולחן
טלפון ראשי 03-6989801

דירוג גולשים

4
אוכל
4.5
שירות
4.5
אווירה
4.0
מחיר
3.0

הייתם כאן? הוסיפו חוות דעת

3 ביקורות וחוות דעת על Mila

מהחדש לישן
  • מהחדש לישן
  • מהישן לחדש
  • מהגבוה לנמוך
  • מהנמוך לגבוה
deby051962 - תמונה
deby051962 מבקר מתחיל
מקום מקסים, מזמין ואססטי מאוד.
3.8
17/07/25

גם השירות מצויין. באשר לאוכל הוא טעים, מגוון. אך המנות לצערי די קטנות ולא משביעות ) ברור כי לי שזו מסעדת שף, אך עדיין התמורה ביחס לעלות שהצרכן מקבל לא בהתאמה. אני עדיין מגיעה כי חשוב לי... שמסעדה טובה מאוד תשגשג...אולי בכל זאת יחשבו גם על מנות עם חמרי גלם פחות יקריים אך עדיין טובים. בהצלחה.

עוד פרטים
הוספת תגובה
חוות דעת - תמונה
חוות דעת מבקר מתחיל
אכזבה גדולה
3.0
13/02/25

הגענו לארוחת בוקר. המארחת הובילה אותנו לשולחן פנים שהיה רועש עד בלתי נסבל. הסברתי לה שאינני שומעת וביקשתי לעבור שולחן. ענתה שנשב בינתיים והיא תחפש שולחן בחוץ. ישבנו חצי שעה ושוב פנינו.... לא היה מענה אחר. התביישנו לקום וללכת אז הזמנו א.בוקר. המלצר היה חביב מאד. האוכל היה בינוני ומטה... פנינו למנהל שכמובן הניף ידיים ואמר אבדוק. שם זה נשאר. לא נגיע, לא נמליץ , ובהחלט נשארנו עם טעם רע של מקום מבטיח שכל כך מאכזב.

עוד פרטים
הוספת תגובה
e3e7e3e7 - תמונה
e3e7e3e7 מבקר מתחיל
מסעדה מעולה וייחודית!
5.0
21/02/24

מסעדה מעולה! האווירה במקום ייחודית ונעימה, והעיצוב פשוט יפה, לא ראיתי הרבה דברים כאלה בארץ. האוכל ממש טעים ולא דומה למקומות אחרים שהייתי בהם. ממליץ במיוחד על ארוחת הבוקר - חוויה בפני... עצמה, אמנם קצת יקרה אבל שווה כל שקל. לא ראיתי ארוחת בוקר כזאת בשום מקום אחר, ייחודית, מעניינת וטעימה ברמות.

עוד פרטים
הוספת תגובה

מה גולשי zaprest אומרים על המקום:

2
מנות נדיבות
1
קינוחים מעולים
1
ארוחת בוקר מעולה
1
מומלץ לארוחה משפחתית
1
בראנץ' מעולה
1
ארוחת טעימות שווה
הצג עוד חוויות

מספר נוסף: 03-6989801

מצאת טעות?

תעזרו לנו לשפר את המאגר

כל המסעדות שצפיתי בהן

קדימה
אחורה