
א'-ש' 12:00-23:00
zap rest עושה שימוש במספר וירטואלי לפי תנאי השימוש באתר. מספר הטלפון של העסק מופיע בהמשך העמוד.
מסעדת דיאנא, פנינה קולינרית בנצרת עילית, מציגה תפריט ייחודי שתוכנן על ידי דוחול ספאדי, מהכוכבים הבולטים של מאסטר שף. המטבח משלב מסורת וחדשנות, עם דגש על איכות וטריות חומרי הגלם. מנות הדגל כוללות שיפודי אוכף טלה עסיסיים, קבב מיוחד ממתכון סודי, וצוואר... כבש ממולא באורז בסגנון ביתי אותנטי. השווארמה מעגל טרי הפכה לשם דבר, מושכת סועדים מרחבי הארץ. לצד המנות העיקריות, הכנאפה המסורתית מספקת סיום מתוק מושלם לארוחה. האווירה החמה והשירות האדיב משלימים את החוויה הקולינרית המיוחדת. דיאנא אינה רק מסעדה, אלא יעד קולינרי המציע טעמי מסורת בגרסה עכשווית ומרגשת. הסיפור מתחיל במחמוד ספדי אבו דוחול, בבית קולנוע ובפיתה עם שיפודים וטחינה. בשנת 1963, מתוך אהבה גדולה לאוכל, הגה אבו דוחול רעיון: אם יוצאים אנשים לבילוי בבית הקולנוע, מדוע שלא ירצו גם דבר מה לאכול ? מקרר שהיה בבית הקולנוע שימש לו לאחסון הבשר ובמשרדי הנהלת בית הקולנוע השתמש במטבח בו היה משפד את הבשר ומכין אותו. את בשר השיפודים היה שם אבו דוחול בפיתה עם טחינה, עוטף בנייר עיתון ומוכר לבאי בית הקולנוע. בשנת 1972, נבנה מול בית הקולנוע בניין חדש ואבו דוחול הרחיב והעביר את המסעדה אליו. במסעדה החדשה, העשיר אבו דוחול את התפריט, שכלל בעיקר אובל ביתי מהמטבח המוכר והאהוב של בית הוריו וניכרה בו השפעה מהבישול הסורי, הלבנוני והרבה מן המטבח התורכי. היה זה אבו דוחול שהביא לראשונה לאזור ובעיקר למגזר הערבי את מעדני פירות הים, עוד בשנות ה.07- ב- 1993 נכנס אל המטבח בנו של אבו דוחול- דוחול. דוחול שידרג את המנות של אביו על ידי הוספת מרכיבים חדשים ושימוש בחומרים האיכותיים והטריים ביותר, שהפכו לסימן ההיכר של דיאנא. עוד
מספר נוסף: 04-6572919
תעזרו לנו ולגולשי רסט לשפר את המאגר