נגישות
נגישות

רק בשר ביקורות וחוות דעת - עמוד 30

דירוג גולשים

4
אוכל
4.0
שירות
4.0
אווירה
4.0
מחיר
3.5

הייתם כאן? הוסיפו חוות דעת

348 ביקורות וחוות דעת על רק בשר

 - תמונה
מבקר מתחיל
3.0
16/01/11

אחרי שמועות והמלצות רבות החלטתי לאסוף את החבורה ולבוא למסעדה, צילצלתי בצהריים להזמין מקום לערב אמרו לי שלא ניתן להזמין מקום וכשהגענו למסעדה גערו בנו שלא הזמנו מקום מראש. בכניסה קיבלנו... כוס יין וחיכינו רבע שעה לשולחן.הזמנו מכול טוב הבשר, בהחלט מצוין וטעים, המלצריות חובבניות אבל נסלח בגלל שזה מסעדה בהרצה, קינוח מדהים. מסעדה מעולה וזולה מאוד חבל שבחשבון הופיעו כמה דברים שלא הזמנו וחייבו אותנו בכל...

עוד פרטים
הוספת תגובה
Stav - תמונה
Stav 5 ביקורות
4.3
10/01/11

הפכנו את המקום למסעדה הקבועה אליה אנחנו יוצאים כזוג! הבשר מצויין (אנחנו לקחנו אנטריקוט ופילה בקר, שניהם תענוג), ובמחירים סבירים לגמרי, וממלאים בשמחה ובמהירות את תוספת תפוחי האדמה. גם... המנה הראשונה שהזמנתי - סלט עשבי תיבול - היתה מעולה. מההתחלה ועד הסוף, אותו חגגנו עם הפרפה חלווה המדהים, הכל היה מתוקתק ומעולה! נהנינו מאוד, גם כשהגיע החשבון. העסקית שווה מאוד, ואנחנו יוצאים מרוצים כל פעם!

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
2.0
06/01/11

הייתי בתאריך ה 4.1.11 במסעדה הזמנתי מקום מראש ל 4 אנשים כשהגעתי למסעדה השולחן היה ערוך ל 3 אנשים והיינו צריכים לחכות שיערכו את השולחן ( שגם אז היה חסרה כוס ) אחרי 15 דקות של ישיבה... ואחרי שסימנו לשני מלצרים לפחות באו לקחת את ההזמנה שלנו למנות ראשונות. למנה עיקרית הינו צריכים לבקש 5 פעמים שיקראו לנו וזה קרה 45 דקות אחרי שהגענו למסעדה לסיכום האוכל טוב אבל השירות גרוע ואני לא מתכוון לחזור...

עוד פרטים
הוספת תגובה
אילנה - תמונה
אילנה מבקר מתחיל
4.3
05/01/11

היינו במסעדה 3 פעמים בחודש האחרון. היה מצויין. אוכל ברמה . שרות נעים וחברותי. ( שירן מקצרין) מנהל המסעדה (עומר) הסתובב ודאג. ישבנו שעתיים וחצי ולא הפסקנו להנות לרגע. צריך לאהוב בשר... בשביל לבוא. אך מי שאוהב חוזר שוב ושוב. עשינו "חבר מועדון" - משתלם ביותר. בקיצור - אחלה ולא מתפלא שיש כזה ביקוש (בקושי מוצאים מקום בימי שישי) בקרוב (מאד) אתייצב שוב.

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
4.3
04/01/11

איזה כף. לבוא עם בעלי שלא מת על בשר ולראות אותו יורד על 2 סטקיים. אני הסתפקתי בצלעות טלה וסטקון קטן. חגגנו את יום הנשואין והתברר לנו כי כחברי מועדון מגיעה לנו הניה של 50%. אז שוב תודה... אהבנו

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
7 ביקורות
1.3
03/01/11

השירות וולגרי כמו בשוק, כנראה זה הקטע של המקום. הרגשה כאילו שאתה בחדר אוכל ולא במסעדה. הבשר הגיע כשחלקו קשה ולא אכיל וחלקו לא עשוי. חצי מהבשר לא אכלנו. כשאמרנו למלצר הוא גער בנו ואמר... לנו "למה לא אמרת לי? אתה יודע כמה אוכל אנשים מחזירים ושמים שוב על האש?" באמת גאווה, לא הוצע פיצוי ולא הוחלף הבשר. לשלם 220 ש"ח לראש בלי קינוח ולא לאכול חצי האוכל זה רמה מאוד נמוכה

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
2.3
02/01/11

שלום רב,הזמנתי מקום שבוע מראש (!!!) למסעדה לא. צהריים ליום שבת ה - 1.1הגענו למקום אני ואישתי אחוזי התרגשות, וכגודל הציפייה כך גודל האכזבה!קיבלנו שולחן פינתי שמיקומו לא איפשר לשבת אחד... מול השנייה, את השולחן גם לא טרחו לערוך (!!!). שיא החוצפה היה שהתקשרו מהמסעדה יום לפני כדי לאשר את פרטי ההזמנה.מיותר לציין שלא נשארנו.אני את הכסף שלי אתן למקום שיעריך אותו (!)

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
מבקר מתחיל
4.7
30/12/10

לגרל יום הולדתו של בני שבקש במפורש לאכול במסעדה זו הזמנו 16 אנשים. קבלנו את חדר ה VIP כול כולו לשירותינו. ומרגע שהתישבנו לא הפסיק המזון לזרום. הזמנו 4 גרילים של בשרים ומכל טוב, 3 בקבוקי... יין ולקינוח 6 קינוחים. והחשוב מכל בני שחגג את יום הולדתו לא הפסיק לחייך. וזה שווה את הכל. תודה למלצרים במיוחד לעמית שלא הפסיק לשרתינו ולעומר המנהל. תודה תודה על התענוג

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
2 ביקורות
2.3
29/12/10

המשך מתגובה קודמת. המלצרים חובבניים וצעקניים במסווה של סחבקיות יתר. אי אפשר לשמוע את עצמך מדבר מרוב הצעקות שלהם. ביקשתי אנטריקוט 250 גר וצ'וריסוס. קיבלתי 290 גר' של סטייק נחמד ולא יותר... מזה וצ'וריסוס עם מרקם מוזר. תוספת רק של תפו"א. כל התענוג ללא שתיה- 160 שח כולל טיפ. יצאתי עם בגדים מסריחים, אוזניים מצלצלות, עצבים ומינוס בבנק. לא אחזור לעולם

עוד פרטים
הוספת תגובה
 - תמונה
2 ביקורות
2.3
29/12/10

הייתי אתמול ביומולדת של חבר. שולחן של כ - 15 איש הוזמן ל 21:30 שבוע לפני. המתנו עד 22:00 לשולחן.כל הקטע של הזמנת האוכל היה מסובך, צריך ללכת לויטרינה לראות את הבשר - 15 איש עמדו בתור... כשלכל אחד הוציאו חשבון נפרד - מסורבל. הקצב חותך את הבשר במשקל גדול באיזה 30 -40 גרם באופן עקבי. שזה יוצא עוד 20 - 30 על מחיר הבשר המופקע גם כך. האוויר מלא עשן, ויש רעש נוראי בכל המסעדה. אמשיך בתגובה נוספת.

עוד פרטים
הוספת תגובה